Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Ja nie dam rady, ale zawsze ktoś się napatoczy
Panowie - co z rozgrywkami pucharowymi, bo teoretycznie termin na ich rozegranie mija z końcem tego tygodnia, można go przedłużyć do 15 VIII, ale musi być jakaś wola grania, szczególnie w niższych ćwiartkach...

Panowie - co z rozgrywkami pucharowymi, bo teoretycznie termin na ich rozegranie mija z końcem tego tygodnia, można go przedłużyć do 15 VIII, ale musi być jakaś wola grania, szczególnie w niższych ćwiartkach...
W takim razie ta runda do 15 VIII, jeśli ktoś nie da rady rozegrać dwóch to wynik jednej bitwy zadecyduje, trzeba to jednak ustalić przed jej rozegraniem
Ostatnia runda do końca wakacji (szkolnych nie studenckich).

Czekam na Krzysia w walce o lukratywne 5. miejsce po pociśnięciu wampirów w rewanżu 20:0 

@ Cinek
Napisłąem do ciebie na gg ale tu też pisze na wszelki wypadek ! W tym tygodniu nie dam rady aaale mozemy spróbować w sobote rano nic pewnego bo nie wiem czy mi sie uda pozbyc zmiany w pracy ale zrobie co w mojej mocy
a drógą bitwe powiedzymy w środe za tydzień - przejdzie coś takiego czy to za odległy termin ??
Napisłąem do ciebie na gg ale tu też pisze na wszelki wypadek ! W tym tygodniu nie dam rady aaale mozemy spróbować w sobote rano nic pewnego bo nie wiem czy mi sie uda pozbyc zmiany w pracy ale zrobie co w mojej mocy

Wiewiór - jeśli Michał nie wespnie się na wyżyny, albo ja nie zejdę na niziny to widzimy się w meczu o 5te miejsce 

Stało się - 12-8 do przodu z Michałem i gram z Wiewiórem o 5te miejsce.
Dzisiaj grał też Undead z Artem a Raptor z Charkim. Wiewiór wygrał w rewanżu z Pawłem 20-0 (Orki na Wampiry
)
Dzisiaj grał też Undead z Artem a Raptor z Charkim. Wiewiór wygrał w rewanżu z Pawłem 20-0 (Orki na Wampiry

Jaki tam fuks - czysty skill 

Raptor wygrał 20-0 z Charkim.