No wtedy to assek wchodzi spokojnieJankiel pisze:Zależy w jakiej rozpie. W mojej ulubionej nie biorę bsb
Uważasz, że Assasin lepszy, czy jednak bardziej opłaca się brać np. BSB ?? a może kilku assasinów ??
Moderator: Yudokuno
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To oczywiste BSB mam bo walczę, a raczej się bronię walczącJankiel pisze:Zalezy od rozpiski Jak zawsze zresztą.
Po co komu potrzebny bsb, jak nie planuje toczyć żadnych trudnych walk, a jedyne breaki będą zdawały harpie walcząc z krasnoludzkimi maszynami?
Z drugiej strony, po co mi assassin, jak mam już trzech twardych herosów do walki i potrzebuję punktów na oddziały?
Nie, zagrałem rozpa całkowicie na czymś innym polegającą. Miałem dość beast covers/inny szajs na smoka oraz sorcke i śmierć pod kopytami demona.Scimitar pisze:Na forum rozpisek jest, jeśli to ta.
wg mnie rozpa na smoku daje radę. Zwłaszcza, kiedy kości NAPRAWDĘ człowieka nienawidzą. Na czarach co turę rzucam miscasty, a przy smoku i rozpie combatowej można to złagodzić. Grałam na demony z Keeperem i po rodzinnym porównaniu łatwiej jest z demonami rozpą do combatu opartą na smoku niż rozpą na magii.Teraz nie mozna wystawic zwykłej rozpy na smoku i uwazac sie za godnego spotykania sie z najlepszymi na stole. Teraz trzeba kombinowac, kombinowac i jeszcze raz ...
Smokz invertem jest nadal smokiem z mocnym lordem, ktory to sie nie liczy bez smoka. teraz w nowych armiach jest taka moc, ze taki koles nie wystarcza
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Mi w takiej rozpie, brakuje silnego latacza, który studzi zapęd przeciwników, aby za szybko nie wybierali się na moją połówkę Choć ja jeszcze testuję 3 sorceresski + kociołSpoko - ja tam jeszcze cisnę 3 sorcki + BSB, jakoś pewien koncept mam, + dopracowany pomysł na lory i się sprawdza, ale już widzę drobne braki i szukam czegoś bardziej uniwersalnego.