Twój szanowny przedmówca miał grać, ale nie miał kasy na wyjazd.mój szacowny przedmówca
Prawie jak sport narodowy. Trzeba by było go wepchnąć, jako dyscyplinę olimpijskąBattla i WH40K mogą sie od nas uczyć!
Twój szanowny przedmówca miał grać, ale nie miał kasy na wyjazd.mój szacowny przedmówca
Prawie jak sport narodowy. Trzeba by było go wepchnąć, jako dyscyplinę olimpijskąBattla i WH40K mogą sie od nas uczyć!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Scimitar pisze:Co do Niemców - widać, że ostro trenowali i są tego efekty, a nasza reprezentacja jeszcze w czerwcu się dopiero składała, nie mówiąc już o treningu - chyba trzeba coś z tym systemem doboru zmienić.
pod tymi dwoma stwierdzeniami sie podpisujeMaciek Paraszczak pisze:Najbardziej cieszy to, że mamy dłuuugą lawkę rezerwowych, bo znalazło by się kilku chłopaków którzy zawalczyli by pewnie z podobnym - swietnym skutkiem
Jeśli Euro dostanie Gorzów, to można wymyślić system doboru drugiej reprezentacji, która tak jak w przypadku Włochów wystąpiłaby jako reprezentacja Unii Europejskiej.Maciek Paraszczak pisze: Najbardziej cieszy to, że mamy dłuuugą lawkę rezerwowych, bo znalazło by się kilku chłopaków którzy zawalczyli by pewnie z podobnym - swietnym skutkiem
Na Euro : )) mi to pasuje ;PPShakin' Dudi pisze:jak dla mnie pomysł z reprezentacją UE to mocno naciągana sprawa ;] zrobiony chyba tylko po to aby nikt nie pauzował...
Może wogóle, w Gorzowie zrobić turniej na zasadach nie single 2250, ale druzynowek
Z Cold bloodedRobson pisze:Elo guys
2 miejsce i jedna przegrana, niestety z powodu pecha, sytucje lizzi vs lizzi opisal JJ, dodatkowo w tej bitwie crus nie zda paru testw na ld 9
Wbrew pozorom nie poszło im tak źle -mieli niedopracowany system grania drużynowego (bo są pierwszy raz AFAIK), ale są na trzeciej pozycji w ilości zdobytych Vps.Ritchie pisze:koniec końców moralnymi zwycięzcami tego euro są Anglicy. . . kolebka battla, jego hejmat gdzie gra najwięcej ludzi, gdzie tworzy się zasady, gdzie jest najwięcej sklepów w Europie. . . i tylko 13 miejsce. Dlaczego ? Bo oni najlepiej wiedzą, ze battle to nie sport żeby za wszelką cenę walczyć o punkty i wygrywać![]()