Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
-
- Plewa
Generalnie widzę proste wyjście z takiej sytuacji. Każdy sam dba o to z czym przyjeżdża na turniej i przynajmniej ja nikogo rozliczał nie będę. Jeśli czyjeś proxy budzą we mnie odrazę, nie widzę, żadnego problemu żeby odmówić przeciwnikowi gry i poprosić sędziego o zmienienie pary. Ani się nie robi wielkiego bałaganu, ani nikogo nie moralizuje i nie traci nerwów na spory. Jak w Łodzi Fisz z Kołatą mieli mengili zrobionych z orków, a Malal z Robsonem musieli użyć kostek bo pożyczył komuś parę horrorów, to z Harrym nie robiliśmy problemów, bo w sumie nie było o co. Ale jak ktoś nie chce grać z czymś takim, to zawsze może poprosić sędziego o przesadzenie o jeden stół i myślę, że sędziowie nie zrobią problemów. Chyba, że się mylę, ale to już niech się wypowiedzą sędziowie.
spokojnie Panowie.
Robson wiesz jak wyglada ten zlepek masz jeszcze troche czasu zeby cos poprawic.
armie beda dopuszczone lub nie zaleznie od wygladu...
rozumiemy co to oznacza...
kartonikom i innym "konwersjom" mowimy nie...
jedna prozba Panowie.
rozpy prosze przysylac w rst lub html...
dziekuje
Robson wiesz jak wyglada ten zlepek masz jeszcze troche czasu zeby cos poprawic.
armie beda dopuszczone lub nie zaleznie od wygladu...
rozumiemy co to oznacza...
kartonikom i innym "konwersjom" mowimy nie...
jedna prozba Panowie.
rozpy prosze przysylac w rst lub html...
dziekuje
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, o 00:01 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Dodam ze pozyczylem te horrory w czasie bitwy poniewaz koledzy nie robili problemow zas przeciwnicy tamtych chyba takmdłości pisze: Malal z Robsonem musieli użyć kostek bo pożyczył komuś parę horrorów, to z Harrym nie robiliśmy problemów, bo w sumie nie było o co. Ale jak ktoś nie chce grać z czymś takim, to zawsze może poprosić sędziego o przesadzenie o jeden stół i myślę, że sędziowie nie zrobią problemów. Chyba, że się mylę, ale to już niech się wypowiedzą sędziowie.
podpis nieregulaminowy - administracja
I tak jeszcze prywatnie dodam, że Robson już chyba się nasłuchał i naczytał o swojej armii i nie wierzę, żeby jej nie dokompletował/domalował do następnego turnieju. A nawet jeśli nie ma dość, to może czas wrócić do dyskusji o punktowaniu hobby na turniejach?Imperator111 pisze:I to sie nazywa kolesiostwo DUPSONKU a nie trzymanie sie zasad
A to się nazywa ostrzeżenie. Proponuję powrócić do rozmowy o samym turnieju, a nie cudzych figurkach - dobrze zrobi trwaniu Twojej kariery użytkownika BP. -- Tomash
Ale jeśli nawet, to nie mieści się taka dyskusja w temacie mastera w Bydgoszczy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Dziekuje Tomku za interwencje , moje modowe kompetencje nie sa rozglegle na dzial turnieje.
To , ze malowal Gajowy to nie ma nic do rzeczy jesli armia nie spelnialaby kryteriow odpowiednich to nie zostanie ona dopuszczona nawet jesli malowana bylaby przez nie wiadomo kogo. Mimo , ze moje zdanie apropo armii Robsona jest dosc mocno krytyczne , to nie wyglada ona az tak zle zeby jej nie dopuszczac. W tym miejscu chcialbym skonczyc rozmowe na ten temat.
Pasiaczku wysylaj mi na maila ludzi , ktorych rozpy sprawdziles zebym mogl poRkowac troche
To , ze malowal Gajowy to nie ma nic do rzeczy jesli armia nie spelnialaby kryteriow odpowiednich to nie zostanie ona dopuszczona nawet jesli malowana bylaby przez nie wiadomo kogo. Mimo , ze moje zdanie apropo armii Robsona jest dosc mocno krytyczne , to nie wyglada ona az tak zle zeby jej nie dopuszczac. W tym miejscu chcialbym skonczyc rozmowe na ten temat.
Pasiaczku wysylaj mi na maila ludzi , ktorych rozpy sprawdziles zebym mogl poRkowac troche
Poniewaz Ziemko i Gajowy maja duzo innych rzeczy na glowie , a gwarantuje Ci , ze Pasiak rozpiske ktora bedzie gral , ma juz od dawna zrobiona i na potrzeby turnieju jej nie zmieni - reszta We na te punkty same sie skladaja... Jesli taka odpowiedz Cie nie satysfakcjonuje to napisz do Ziarna
bo chcial wiedziec co kazdy ma i tak swoje WE podrasowac zeby wygrac...
ach te decyzje... lucznikow na driady zamienic czy driady na lucznikow...
czekaj czekaj... ide zobaczyc co ma Malal
daj spokoj przeciez sam napisales czym bede gral
zreszta chocby nie wiem co zobaczyl w Waszych rozpiskach i tak nie zmienilbym swojej... po prostu nie oplaca sie i w nia wierze
ach te decyzje... lucznikow na driady zamienic czy driady na lucznikow...
czekaj czekaj... ide zobaczyc co ma Malal
daj spokoj przeciez sam napisales czym bede gral
zreszta chocby nie wiem co zobaczyl w Waszych rozpiskach i tak nie zmienilbym swojej... po prostu nie oplaca sie i w nia wierze
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
podeslal mi ja na nasz lokal 7 grudnia i obiecal ze nie zmieni na mastera, wiec moze sobie je sprawdzac.Malal pisze:
Dodam troche flejmu DLACZEGO Pasiak sprawdza rozpy skoro gra
o ile dobrze kojarze osobę imperatora to na pewno nie powinno się do niego pisać per 'chłopcze' nie nie jestem żadnym adwokatem. ale brak kultury coraz bardziej mnie razi wśród ludzi.Robson pisze:sam jesteś glut chłopcze
a teraz pytanie odnośnie glutow i konwersji - jesli mam figurki z innych systemow pasujace do klimatu armii i sa lekko konwertowane to rozumiem,że będą dopuszczone skoro jakieś zlepki są również? wole się upewnić bo różne rzeczy już widziałem na stołach.
czy jeśli używam przemieszanych, skonwertowanych goblinów i gnoblarów oraz innych zielonopodobnych (bo modele gnoblarów mi się nie podobają) czy jest to liczone jako prox?
Tomek, wszystko z głową i w rozsądnych ilościach, widziałem sporą część Twojej armii i osobiście nie mam do niej zastrzeżeń.
no ej bez przesady Panowie, jeszcze 3 miechy temu byla burza o smiecio armiach a teraz nagle wszyscy bronia armii Robsona? Ja na Euro balem sie ze wogle nam armie zbanuja... Robson z tego co tam gdzies czytalem i tak demonami gral nie bedzie wiec gadka jest o niczym, ale osobiscie uwazam ze taka armia powinna dostac gora 5/25 z malowania, nic wiecej...
p.s.
podkreslam sformulowanie: OSOBISCIE UWAZAM, nie bede wchodzil w zadne dyskusje co i dlaczego, wszystko zostalo juz powiedziane po DMP
pzdr
p.s.
podkreslam sformulowanie: OSOBISCIE UWAZAM, nie bede wchodzil w zadne dyskusje co i dlaczego, wszystko zostalo juz powiedziane po DMP
pzdr
i maxymalnie tyle by dostala...
znacie moje podejscie do tego typu figsow i jesli by juz na turnieju przeszly to z malowania minimum by dostala...
znacie moje podejscie do tego typu figsow i jesli by juz na turnieju przeszly to z malowania minimum by dostala...
Abandoned
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
Malal pisze:
Lubie Cie Malal.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
małe zastrzeżenie co do listy.
nie murmandus tylko murmandamus
67. Murmandus
nie murmandus tylko murmandamus