Poszukiwani są gracze którzy dobrze znają zasady i chcieliby posiędziować na WI - jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv (mail na pierwszej stronie). Zwracamy koszty transportu i posiłków oraz może będzie też jakiś bonus

A wynajmujecie jakiś lokal, czy zwałka na hate??Holan pisze: (...) A co do turnieju to zapraszam, ciągle flaszeczka czeka![]()
Pozdrawiam
Holan
dobrze to znaczy jak??Dalmar pisze:Uwaga!!!
Poszukiwani są gracze którzy dobrze znają zasady i chcieliby posiędziować na WI - jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv (mail na pierwszej stronie). Zwracamy koszty transportu i posiłków oraz może będzie też jakiś bonus![]()
Jak koleżanka w lodzi wpadła z kanapkami na Macki podpatrzyć jak się gra w battla to taki dialog się wywiązał.Czy na Narbutta są już prysznice? Czy trzeba się myć w deszczówce?
tak mogą być dwa duże modele ale konwersja musi być widoczna i dobrze wykonana, przypominam że wymiana broni to nie konwersja tylko wysywigShino pisze:to jest kumulatywne? tzn. 2 duze modele daja punkt czy musi byc i oddzial i duzy model?2 - Dobrze wykonane konwersje, minimum 2 z wymienionych :
oddział, duży model, bohaterowie minimum 2
Za.Cauliflower pisze:A co z moim pytaniem?![]()
Traktujemy to dokładnie tak samo jak ucieczka przed jednostki z własniej armii - szczegóły patrz rulebook.Cauliflower pisze:A jak to jest z uciekaniem przez sojusznicze jednostki?
np empire + vc
kloc swordmenów ucieka i ma na drodze sojuszniczy kloc zombie:
-staje za tym oddziałem? (ile za?)
-zatrzymuje się przed tym oddziałem? (ile przed?)
-bo to ze sie rozbija to juz raczej głupota by była?
Dalmar pisze:Traktujemy to dokładnie tak samo jak ucieczka przed jednostki z własniej armii - szczegóły patrz rulebook.Cauliflower pisze:A jak to jest z uciekaniem przez sojusznicze jednostki?(...)
czy to się nie wyklucza? ja tam wole żeby panikowały się sojusze, ale, no nie wiem...Wystrzelane/uciekające/złamane jednostki sojusznika nie wzbudzają paniki.