Ulepki Khunaga

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Re: Ulepki Khunaga

Post autor: max »

no naprawde do predatora podobny ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Post autor: Khunag »

Skończony nizioł:

Obrazek
http://trollsforge.com/

i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Kislewskie łby na zamówienie:

Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

A co ten niziołek taki chudy?? ;)
Fajne prace =D>

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

fajne ruskie czapy na tych kislevskich łbach :mrgreen:
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Obrazek

Heh, chyba za dużo w Mount and Blade grałem ostatnio ;)

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Bardzo fajna gierka, pamiętam jak ze 2 lata temu cały czas przy tym siedziałem, ta możliwość prowadzenia własnej armii, ale również walka ramię w ramię z własnymi żołnierzami to jest coś :D

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

fajowe te łby tylko jakiejś gwiazdy brakuje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

O nie nie, to że ruskie nie znaczyt, że od razu komuchy ;)

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

jak gwiazda to od razu komuchy, swego czasy grechiny do wh40k i niektóre gobliny metalowe tez miały takie czapy z gwiazdami

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Fajne skrzydło =D>

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: gufi »

zanim zaczniesz lepić całe postacie poćwicz najpierw pojedyncze elementy jak twarze dłonie stopy bo praktycznie ładnie ale ani to niziołka nie przypomina ani mutanta ;p
zrób 100 główek 100 rączek dopiero zabieraj się za klejenie chyba ze traktujesz to jako zabawę do własnego użytku bo innych celów w twoich pracach nie widzę

co do przerobionych główek fajnie ale pewnie dla tego ze ty twarzy nie lepiłeś

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

gufi pisze:zanim zaczniesz lepić całe postacie poćwicz najpierw pojedyncze elementy jak twarze dłonie stopy bo praktycznie ładnie ale ani to niziołka nie przypomina ani mutanta ;p
zrób 100 główek 100 rączek dopiero zabieraj się za klejenie chyba ze traktujesz to jako zabawę do własnego użytku bo innych celów w twoich pracach nie widzę

Czepiasz się! Chętnie zobaczę twoje prace.
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, o 19:12 przez GreatJester, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

gufi pisze:zanim zaczniesz lepić całe postacie poćwicz najpierw pojedyncze elementy jak twarze dłonie stopy bo praktycznie ładnie ale ani to niziołka nie przypomina ani mutanta ;p

Vega wrócił ;)

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Rogatyszczur pisze:

Czepiasz się! Chętnie zobaczę twoje prace.

czemu zmieniłeś treść twojej wypowiedzi ??? już nie chcesz się na walkę ustawić w czwartek ? ;p

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Czwartek mi nie pasuje :P
Mógłbyś powiedziec co dokładnie Ci nie pasuje? I do tego, mój kolega, sprzedał już hobbita, kislevici też na zamówienie.

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Rogatyszczur pisze:Czwartek mi nie pasuje :P
Mógłbyś powiedziec co dokładnie Ci nie pasuje? I do tego, mój kolega, sprzedał już hobbita, kislevici też na zamówienie.
bardzo mnie to cieszy ze tak khunagowi się powodzi , co nie zmienia faktu ze gdyby poćwiczył konkretne partie nie tracąc czasu na całe modele zyskał by więcej niż tylko Twoją obronę ... zyskał by doświadczenie ...

a co mi nie pasuje ... nic :) przecież to nie model dla mnie , fajnie że chłopak lepi ale żeby lepić trzeba wprawy , a jego twarze wyglądają jak ziemniaki na polu ziemniaczanym , dłonie nieproporcjonalne do reszty tułowia , całość i wszelkie detale kolega robi za płytkie , niewyraźne , wyglądają jak postacie stojące przed pokojem luster (w parku rozrywki)

nie trzeba umieć lepić by widzieć czy to można nazwać modelem czy tez nie , prostsze rzeczy jak czapka to koledze wychodzą bo jeszcze nie widziałem osoby bawiącej się w gs żeby jej jakaś czapka futro czy coś innego nie wyszło ... tutaj gołym okiem widać ze coś próbuje .,... ale nazywanie tego fajnym jest moim zdaniem zwykłym oszukiwaniem khunaga ... chłopak sobie pomyśli za dużo .. ale wiem kolega koledze .. cóż

powinien poćwiczyć ale najważniejsze części modelu jak twarz , dłonie , stopy/buty ... bo model nie kończy się na ziemniaczanej twarzy obłożonej czymś przypominającym ubranie ... przykładem jest coś co niby przypomina kolczugę a tak to jest płaska powierzchnia równo podziurkowana ... no sorki ale takie duperele składają się na całość a jeszcze nie widziałem żeby mu coś wyszło "znakomicie" a marnowanie czasu na robienie całej postaci gdzie każdy element mu nie wychodzi jest głupie! Niech najpierw nauczy się jak coś robić , potem poćwiczy a dopiero zabiera się za prace bo każdy kto nie jest "BEZTALENCIEM PLASTYCZNYM" przyzna ze te prace są słabe i tyle ;p

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

każdy kto nie jest "BEZTALENCIEM PLASTYCZNYM" przyzna ze te prace są słabe i tyle ;p
no to ja jestem beztalenciem plastycznym :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Arghal
Chuck Norris

Post autor: Arghal »

Hm... całkiem dużo "beztalenci plastycznych" się na tym forum znajdzie. Chętnie obejrzę twoje prace o wielki artysto, ty, który przyćmiewasz Michała Anioła i jego tandetne rzeźby.

ODPOWIEDZ