jutro dokończę podstawkę i wrzucę kilka innych projektów które zacząłem albo nadganiam

Moderator: Hoax
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
NA fillerze można pokazać scenkę której na podstawce 20/20 nie da rady zrobić. Może to być element terenu, budynku, jakiś mały duelik, większy pobratymca z armii... cokolwiek Ci przyjdzie do głowy. Filler powinien być stosunkowo niewielki.Zgrzyt Dupogryz pisze:Mam pytanie: co to jest filler i jak to funkcjonuje w grze? Widziałem już takie kilka razy przy okazji różnych konwersji, i wygląda jak dodatkowy element regimentu, raczej ozdobny (wypełniacz?) - w związku z tym jak liczy się go w trakcie bitwy?
Zgrzyt
Horkryzard pisze:Ha Kefas nie dzieli się wszystkimi swoimi wytworami z namidla spragnionych większej ilości prac polecam http://s6.zetaboards.com/The_UnderEmpir ... 1167511/1/ blog Kefasa po Angielsku
Metalowe szczurki z ebay, allegro... główni dostawcyMomoTheKiller pisze:Mam kilka pytań
Skąd masz takie piękne metalowe szczurki? Czy to GRats ze starej edycji?
Skąd masz taki piękny sztandar - chodzi mi o ten co wygląda jak poszayty z różnych fragmentów.
Z góry dziękował za odpowiedź,
podstawki brać z: allegro, ebay, borderprincesowy sklepik, wszelakie inne sklepy... tak jak wszystko inne...Zgrzyt Dupogryz pisze:I skąd brać podstawki 40x40 i 60x40, bo jak tak przepatrzyłem to bieda trochę? Przydałby się też trochę GR, i kilka zwierząt gospodarskich - krowy, owce, osły - kilka pomysłów na fillery mi się błąka po głowie. Ogólnie dobrze zaopatrzony sklep z bitsami i podstawkami poszukiwany - i najlepiej po polsku. Czy za takim towarem przepatrywać zwykłe sklepy modelarskie?
Zgrzyt