MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Pomagam organizowac PGA:P? to co z fanolami dla maszyn w takim razie/:P?
Rzymek pisze:to co z fanolami dla maszyn w takim razie/:P?
szafa@poznan pisze:Fanatyka możesz dac oddzialowi piechoty, i robisz to na poczatku bitwy. Na poczatku bitwy załoga maszyny nalezy do maszyny, a nie piechoty (piechota = infantry, rulebookowe). Więc nie
I can read I'm just doin the republican shit 

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Ocena malowania w pierwszym poście.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
pytania odnośnie WYSIWYG
czy jeżeli mam oddział demonetek bez muzyka w rozpisce, ale mam model z trąbką w tylnym szeregu, mam pełny czy nie ?
i czy gifty i magical itemy na bohaterach muszą być widoczne żeby mieć pełny WYSIWYG ??
czy jeżeli mam oddział demonetek bez muzyka w rozpisce, ale mam model z trąbką w tylnym szeregu, mam pełny czy nie ?
i czy gifty i magical itemy na bohaterach muszą być widoczne żeby mieć pełny WYSIWYG ??
W ramach wdzięczności masz moje pozwolenieRzymek pisze:Pomagam organizowac PGA:P? to co z fanolami dla maszyn w takim razie/:P?

Czemu wy czasem takie głupie pytania zadajecie??Smiechu pisze:Czy posiadanie filarow w regimencie bedzie podlaczone pod konwersje??
no pomysl zapewne jak je zrobisz sam i bedize do tego fajny efekt to chyba raczej sędzieowie nie przejda podczas oceny malowania koło tego obojętnie??
Eee...tak...tylko że to filler;) sadze ze tego typu zapchajdziura - antyWISIWIG powinien byc chyba wtedy równowazony tą konwersją?
To wcale nie jest głupie pytanie
To wcale nie jest głupie pytanie
Dla mnie jest bardzo istotne ponieważ posiadam 5 fillerów do Ghuli, ktore mi zastępuje 20 modeli (wyglądają zarąbiście) i 1 do Gwardii (równie zarąbisty) i nie wiem czy dostane więcej pkt z Hobby za ich posiadanie, czy ich nie posiadanie.
Jak to Rzymek napisał - możecie mi obciąć pkt za brak modeli, ale dodać za ładne fillery.
Chodz uważam że obcinanie pkt za brak modeli jest głupie, gdyż posiadam normalne figorki, ale wystawiam fillery, bo czakolwiek ponieważ: łatwiej zdejmować/dokładać, i ładnie wygląda regiment z czymś takim.
Zastanówcie sie nad tym, bo to dość kluczowe, a podejżewam że nie będę jedyną osobą która będzie posiadała cosik takiego.
Pozdrawiam.
Jak to Rzymek napisał - możecie mi obciąć pkt za brak modeli, ale dodać za ładne fillery.
Chodz uważam że obcinanie pkt za brak modeli jest głupie, gdyż posiadam normalne figorki, ale wystawiam fillery, bo czakolwiek ponieważ: łatwiej zdejmować/dokładać, i ładnie wygląda regiment z czymś takim.
Zastanówcie sie nad tym, bo to dość kluczowe, a podejżewam że nie będę jedyną osobą która będzie posiadała cosik takiego.
Pozdrawiam.
Rzymek postawimy Ci ołtarzyk i będziemy się do niego modlić wystarczy ? 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Wrzuciłem niusa o organizacji Mastera na portal Gildia.pl
eh kiedys tam sie pisało niestworzone rzeczy... hlip hlip.
http://www.warhammer.gildia.pl/baza_new ... rhammerpga

http://www.warhammer.gildia.pl/baza_new ... rhammerpga
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Zespół Sędziowski jest już całkowicie zebrany - Listę Sędziowską reprezentował bedzie Marek Golan, sędziowie liniowi to Michał "Leśnik" Jedrzejak, Grzegorz "Grzesiu Hot Pot" Spychała, zas malowaniem zajmie się Filip "Ataman" Formański.
Beasts of Chaos - circa 5k