I za cholerę nie mieści się na podstawce 25na25. Miałam go dziś w łapkach

to misio musi byc wystawiany na 25x25? kurde.. a chciałem sobie juz go kupic.. myslałem ze miso jest duzySkavenblight pisze:Tego misia z Reapera można dorwać w Wilczej Jamie. Kosztuje 62 zł
I za cholerę nie mieści się na podstawce 25na25. Miałam go dziś w łapkachFajne toto, ale na kislevskiego nieodpowiednie.
turniejami sie jakos nie przejmuje.. bardziej zadziwia mnie to kto wymysłił misia na podstawce 25x25 - jakos brakuje mi intuicji w zasadach Mordki. :/Skavenblight pisze:Wiesz, możesz wystawić go na dużej podstawce, bo misio jest large targetem, ale to głównie na korzyść misia wystawia się go na małej...
Na turnieju nikt nikogo za to nie wyrzuci
A mogę wystawić Skaveny na podstawce rydwanu do WFB?Skavenblight pisze: Możesz, bo w regulaminie turniejów nigdy nic nie ma o podstawkach...
Chyba raczej nieAsassello pisze:a sa w ogole jakies wytyczne co do podstawek w Mordce?
moge np. cała bande wystawic na podstawkach wielkosci głowki od szpilki? oczywiscie turniejowo.. bo przy grze towarzyskiej takich cyrków robic nie mam zamiarów
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!