I LIGA PARADOX (Warszawa) - 4 x 2800 pts (pre - Arena)
Re: I LIGA PARADOX (Warszawa) - 4 x 2800 pts (pre - Arena)
zwyczajowy to chyba 17:3 jest, nie wiem jak Daw podejdzie do tego ale pewnie taki wynik zostanie wpisany
Mam taką propozycję, jako że liga zmierza ku końcowi, a organizowana była w knajpie to może zorganizujemy jakąś imprezę na podsumowanie ligi. Daw jako organizator oficjalnie uściśnie rękę zwycięscy itp.
Proponuje termin (dogodny dla mnie oczywiście, ale można to zmienić) poniedziałek-czwartek.
Ktoś zainteresowany? Ewentualnych chętnych proszę o wpisywanie terminu, który by im pasował (ograniczmy się do przyszłego tygodnia).
Proponuje termin (dogodny dla mnie oczywiście, ale można to zmienić) poniedziałek-czwartek.
Ktoś zainteresowany? Ewentualnych chętnych proszę o wpisywanie terminu, który by im pasował (ograniczmy się do przyszłego tygodnia).
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
Jeśli już to 15:0 - dopiero w ostatniej rundzie zacząlem uznawać bay-e ponieważ wcześniej wszystkie wyniki były dogadywane raczej i nie było sytuacji, że ktoś nie gra bo nie może...Pedros pisze:Tak, poddałemDaw pisze:OK - rozumiem, że Pedros oddał 20:0...
a za baja nie było czasem 17:0?
15:0 - bay.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Zwycięzca może się indywidualnie umówić z Dawem na smyranie ręki a my zapraszamy wszystkich na Paradoxalia
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=32322
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=32322

Nie zagrali jeszcze bitwy As z Motorkiem ale pewnie nadrobią jutro.
Tak się to prezentuje na dzisiejszy dzień.

Bratulacje dla Bartysa, Diuka oraz Szwentasa

Matej pisze:ja z Kacprem 10:10, małe: 46657325:46657325
Za tego posta właśnie dostałeś 8:8

Ostatnio zmieniony 17 paź 2011, o 06:02 przez Daw, łącznie zmieniany 3 razy.

masz zwalone wyniki; ja z Glegutorem miałem 11:9 do przodu, przez co jesteśmy na równi w punktacji ale w małych go wyprzedzam 

Nie zwalone wyniki tylko podawaj prawdziwe wyniki...
Poprawione i Glegutor ma tyle ile ma i nie wiem o co Ci chodzi - ogarnijj się trochę.
Poprawione i Glegutor ma tyle ile ma i nie wiem o co Ci chodzi - ogarnijj się trochę.
#helion# pisze:Ja z Glegutem 10:10, na moją korzyść 207 małych
dostałem jeszcze info w międzyczasie, Pedros vs. Oczko 0:20

-
- Oszukista
Dzięki Panowie za tą ligę. Lokal bardzo przyjemny, gratulacje dla Bartysa. Szkoda, że udało mi się zagrać tylko dwie bitwy, ale na pewne zdarzenia losowe nie miałem wpływu, nadrobię to w przyszłości.