no właśnie też jestem zawiedzionyWojtuśŚ pisze:Ej, strasznie offtopujecie. Ten temat chcą sobie poczytać ludzie dla flameu, .

Moderator: swieta_barbara
no właśnie też jestem zawiedzionyWojtuśŚ pisze:Ej, strasznie offtopujecie. Ten temat chcą sobie poczytać ludzie dla flameu, .
Shino pisze:http://www.forum.gildia.pl/index.php/to ... #msg614364bigpasiak pisze: Takie puste i sarkastyczne przeprosiny?
Przecież one nic nie znaczą. To jakaś kpina.
No nareszcie coś zrobiłeś sensownego.Shino pisze:http://www.forum.gildia.pl/index.php/to ... #msg614364bigpasiak pisze: Takie puste i sarkastyczne przeprosiny?
Przecież one nic nie znaczą. To jakaś kpina.
Bo to jest Twoja rada?WojtuśŚ pisze: Edit; A Ty Pasiak się już więcej nie kompromituj lepiej. Powinieneś przestać naście stron temu.
bigpasiak pisze:Dobrze słyszałeś.Kalesoner pisze: Słyszałem, że Pasiak już kiedyś na forum przepraszał za wały.
JA przynajmniej miałem odwagę się przyznać, że kiedyś miałem coś na sumieniu.
Chyba naprawde powinienes juz skonczyc Pasiak. Chlopacy rozkminiaja tu czy poddac Cie probie wody czy probie ognia. Jakbym nie mial cyrografu podpisanego to zaczalbym juz ogarniac jakies lokum pod miastem, na przeczekanie gniewu ludu.bigpasiak pisze:Dziecię internetu się znowu odezwało![]()
Pokłon za komentarz.
Studiujesz prawo? za klika lat możemy mieć ciekawe akty oskarżenia ^^Przemcio pisze:Dzięki za korekte ja na zajęciach z Historii Ustroju i Prawa w Polsce
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Właśnie, szczurami tez ktoś musi na EURO zagrać. Chyba ze będzie jak co roku, na kłopoty Kalafior z nową armią^^Jankiel pisze:Mnie się tym razem nie chciało tego szukać. Pasiak, dzięki Tobie może selekcjonerzy zapomną o drobnych pomyłkach Andrzeja
Kto wie... może pamięć też się poprawi...Jankiel pisze:Shino - killingblowMnie się tym razem nie chciało tego szukać. Pasiak, dzięki Tobie może selekcjonerzy zapomną o drobnych pomyłkach Andrzeja
Nie skasują, za dużo się dzieje.Jose pisze:ej przestańcie spamować bo chce pokazać temat znajomym zanim go skasują
Don't call me Jesus.Lazur pisze:Jesus! Aren't you Darth Vader yet?bigpasiak pisze:...