[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek

Post autor: Kalesoner »

Bardzo chcę grać ze starymi demonami na kujawiaku!
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

akurat mądre cięcia chłopaki na pewno będą w stanie zrobić przy wsparciu odpowiednich ludzi
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dokładnie tak jak Dymitr. Chłopaki jakikolwiek tekst o braku przycięć do Demonów jest jak dla mnie totalnie chybiony. Jeżeli AR nie da rady wypuścić tego w dwa tygodnie (ostatnio wydali w tydzień do WoCh-u) to w polsce mamy akurat najlepszych ludzi do tego aby ogarnąć mądre obcięcia. Wystarczy wola. A jeżeli nie dopuścicie ich to będzie słabo, bo rzeczywiście nie ma kiedy indzej dobrze ograć demonów. 2 mastery to za mało 3 to mniej więcej ok.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Golonka pisze:Dokładnie tak jak Dymitr. Chłopaki jakikolwiek tekst o braku przycięć do Demonów jest jak dla mnie totalnie chybiony. Jeżeli AR nie da rady wypuścić tego w dwa tygodnie (ostatnio wydali w tydzień do WoCh-u) to w polsce mamy akurat najlepszych ludzi do tego aby ogarnąć mądre obcięcia. Wystarczy wola. A jeżeli nie dopuścicie ich to będzie słabo, bo rzeczywiście nie ma kiedy indzej dobrze ograć demonów. 2 mastery to za mało 3 to mniej więcej ok.
nawet 2 nie bedzie z tego co słyszałem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kalesoner +1

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

@Kacper, Marcin - nie ogarniecie książki do tego czasu? Na pewno znajdzie się ktoś, kto Wam pomoże

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Ksiazke juz mniej wiecej znam (z forum, nie pisac mi od razu PM), nie chce grac vs kolejna armata :D

edit.
albo huk, niech juz beda te nowe demony - starymi nikt juz nie chce grac oprocz Lipka w Warszawie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

no właśnie - tak wypatroszony book to tylko Lizaki mają. Zobaczmy co te nowe Demony umieją

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Jest burza mózgów. Pewnie dzisiaj damy znać, albo jutro. Tylko, że jak widzę demoniczni gracze się w tej kwestii nie wypowiadają.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Ja tam jestem za nowymi demonami. Będą 2 nowe booki na Masterze i będzie fun :)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Jacek_Azael pisze: Tylko, że jak widzę demoniczni gracze się w tej kwestii nie wypowiadają.
Ja niestety i tak nie przyjadę, ale dałbym nowego booka. Będzie poligon, po prostu. Gdzie lepiej sprawdzić moc podręcznika jak nie na mocno obstawionym turnieju z dużą ilością bitew? :)

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

trikk pisze:Daemons:
Skull Cannon 0-1
+200 points
Wydaje mi się, że taki zapis i Demony mogą grać na nowym booku :mrgreen:
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Gnatozuj - bardzo dobrze napisane. Ode mnie macie 100% poparcia. Nagramy się jeszcze tymi nowymi demonami przez kolejne kilka lat. Natomiast na tym turnieju wystarczy, że będą nowy warriorsi.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Poszło zgłoszenie - pewnie jestem jako pierwszy :mrgreen:

Jeszcze nigdy tak szybko tego nie zrobiłem, ale urlop wymusił na mnie szybką decyzje w sprawie rozpy. 8)

Pozdro i dozobaczyska na turnieju.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Karli pisze:Gnatozuj - bardzo dobrze napisane. Ode mnie macie 100% poparcia. Nagramy się jeszcze tymi nowymi demonami przez kolejne kilka lat. Natomiast na tym turnieju wystarczy, że będą nowy warriorsi.
Ejj.. Ziomeczku proszę przesztań spamować forum, niedoś że nie wiem po co sie wypowiadasz na temacie DoCh, to jeszcze spamujesz temat masterowy, może masz jakieś urazy po 7ed. gdzie demony orały Twą armię...

eh...

przepraszam ale denerwóją ludzie i głosy które nic nie wnoszą postować by pospamować, świetny troll, ale troli też nie lubię

może nie jestem graczem demonów, może dlatego że orio pocieło je tak drastyczny że nie ma sensu kombinować, pomijając fakt że AB ma jedną taktykę, i może dlatego na masterach przez ostatni rok gram BoChem

jak już ktoś wspomniał armię najlepiej przetestować na polu bitwy im większe pole bitwy tym bardziej wymierne wyniki, bo jak na razie AB jest strasznie losowe pod każdym względem, nie wiadomo jakie się ma przedmioty, przed bitwą, chyba jeszcze żadna armia takiego czegoś nie miała, pos..rane wiatry magii, które nie pomagają, a do tego 2x 6 / 2x 1, które mogą zmienić oblicze stółu

poraz pierwszy ta armia ma wskrzeszanie, na mono-armię, wydawało by się naj zacniejsze ale też jest dostęp do RB lorów

myślę że w ciągu tygodnia bez problemów można ogarnąć ograniczenia

więc ponawiam apelację o nowe demony na waszym masterze

ps.: albo po prostu przyjadę Bochem i będzie siara jak go wygram :P

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Czyli chcesz nam wmówić, że nowy book to w 100% nowa armia? Daj spokój to nie jest 100 figurek, pewnie jakiś spory monster i pare zmian ale na tym pewnie koniec.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Może dopuścić obie opcje? Graczy DoCh jest na tyle niewielu, ze i tak inni sie na nich nie sajdują...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Haha, za pozno.
Demonom mozna sciac portal i drugie dzialo i mozna grac.

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

Na Boga, tylko nie portal :!: :mrgreen: Cała moja misterna taktyka poszła w p.zdu :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Gnatozuj pisze:Nie widzę takiego punktu w regulaminie ligi. I nie jest to żadna napastliwa wypowiedź. Autentycznie ślepy jest i nie mogę znaleźć zapisu który stwierdzałby że armia która wyszła dwa tygodnie przed masterem musi być dopuszczona.
Armia nie musi być dopuszczona.
Jednak jeżeli jej nie dopuszczacie to nie piszcie, że na turnieju obowiązują Uściślenia Sędziowskie (pkt. 0.2 Obowiązujące zasady), albowiem w ten sposób wprowadzacie uczestników w błąd.

ODPOWIEDZ