[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Dokładnie tak jak Dymitr. Chłopaki jakikolwiek tekst o braku przycięć do Demonów jest jak dla mnie totalnie chybiony. Jeżeli AR nie da rady wypuścić tego w dwa tygodnie (ostatnio wydali w tydzień do WoCh-u) to w polsce mamy akurat najlepszych ludzi do tego aby ogarnąć mądre obcięcia. Wystarczy wola. A jeżeli nie dopuścicie ich to będzie słabo, bo rzeczywiście nie ma kiedy indzej dobrze ograć demonów. 2 mastery to za mało 3 to mniej więcej ok.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
nawet 2 nie bedzie z tego co słyszałemGolonka pisze:Dokładnie tak jak Dymitr. Chłopaki jakikolwiek tekst o braku przycięć do Demonów jest jak dla mnie totalnie chybiony. Jeżeli AR nie da rady wypuścić tego w dwa tygodnie (ostatnio wydali w tydzień do WoCh-u) to w polsce mamy akurat najlepszych ludzi do tego aby ogarnąć mądre obcięcia. Wystarczy wola. A jeżeli nie dopuścicie ich to będzie słabo, bo rzeczywiście nie ma kiedy indzej dobrze ograć demonów. 2 mastery to za mało 3 to mniej więcej ok.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Ksiazke juz mniej wiecej znam (z forum, nie pisac mi od razu PM), nie chce grac vs kolejna armata 
edit.
albo huk, niech juz beda te nowe demony - starymi nikt juz nie chce grac oprocz Lipka w Warszawie.

edit.
albo huk, niech juz beda te nowe demony - starymi nikt juz nie chce grac oprocz Lipka w Warszawie.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ja niestety i tak nie przyjadę, ale dałbym nowego booka. Będzie poligon, po prostu. Gdzie lepiej sprawdzić moc podręcznika jak nie na mocno obstawionym turnieju z dużą ilością bitew?Jacek_Azael pisze: Tylko, że jak widzę demoniczni gracze się w tej kwestii nie wypowiadają.

Wydaje mi się, że taki zapis i Demony mogą grać na nowym bookutrikk pisze:Daemons:
Skull Cannon 0-1
+200 points

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Gnatozuj - bardzo dobrze napisane. Ode mnie macie 100% poparcia. Nagramy się jeszcze tymi nowymi demonami przez kolejne kilka lat. Natomiast na tym turnieju wystarczy, że będą nowy warriorsi.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Ejj.. Ziomeczku proszę przesztań spamować forum, niedoś że nie wiem po co sie wypowiadasz na temacie DoCh, to jeszcze spamujesz temat masterowy, może masz jakieś urazy po 7ed. gdzie demony orały Twą armię...Karli pisze:Gnatozuj - bardzo dobrze napisane. Ode mnie macie 100% poparcia. Nagramy się jeszcze tymi nowymi demonami przez kolejne kilka lat. Natomiast na tym turnieju wystarczy, że będą nowy warriorsi.
eh...
przepraszam ale denerwóją ludzie i głosy które nic nie wnoszą postować by pospamować, świetny troll, ale troli też nie lubię
może nie jestem graczem demonów, może dlatego że orio pocieło je tak drastyczny że nie ma sensu kombinować, pomijając fakt że AB ma jedną taktykę, i może dlatego na masterach przez ostatni rok gram BoChem
jak już ktoś wspomniał armię najlepiej przetestować na polu bitwy im większe pole bitwy tym bardziej wymierne wyniki, bo jak na razie AB jest strasznie losowe pod każdym względem, nie wiadomo jakie się ma przedmioty, przed bitwą, chyba jeszcze żadna armia takiego czegoś nie miała, pos..rane wiatry magii, które nie pomagają, a do tego 2x 6 / 2x 1, które mogą zmienić oblicze stółu
poraz pierwszy ta armia ma wskrzeszanie, na mono-armię, wydawało by się naj zacniejsze ale też jest dostęp do RB lorów
myślę że w ciągu tygodnia bez problemów można ogarnąć ograniczenia
więc ponawiam apelację o nowe demony na waszym masterze
ps.: albo po prostu przyjadę Bochem i będzie siara jak go wygram

-
- Kretozord
Może dopuścić obie opcje? Graczy DoCh jest na tyle niewielu, ze i tak inni sie na nich nie sajdują...
- swieta_barbara
- habydysz
Haha, za pozno.
Demonom mozna sciac portal i drugie dzialo i mozna grac.
Demonom mozna sciac portal i drugie dzialo i mozna grac.
Armia nie musi być dopuszczona.Gnatozuj pisze:Nie widzę takiego punktu w regulaminie ligi. I nie jest to żadna napastliwa wypowiedź. Autentycznie ślepy jest i nie mogę znaleźć zapisu który stwierdzałby że armia która wyszła dwa tygodnie przed masterem musi być dopuszczona.
Jednak jeżeli jej nie dopuszczacie to nie piszcie, że na turnieju obowiązują Uściślenia Sędziowskie (pkt. 0.2 Obowiązujące zasady), albowiem w ten sposób wprowadzacie uczestników w błąd.