Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Królik proszę wyślij zgłoszenie normalną drogą. Chcemy mieć porządek w papierach
- Shakin' Dudi
- Masakrator
porządek to ty w śpiworze zrób
Że niby tylko Ci z klubu?Lazur pisze:Że niby przestali?Przemcio pisze:Taaa pamiętam chłopaki z klubu robili sobie ze mnie jaja z pół roku z tego
Królik dopisałem, doślij tylko ID
Ponawiam pytanie: Czy ktoś ma pożyczyć 39 Saurusów dla kolegi z Litwy?
PS. Wesołych świąt życzy ekipa Frontu Wschodniego
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Well done !
paulinka17 pisze:Macie drugi. http://youtu.be/WpVVgM_hYjo
Kolesie od kabla... Wąsy
Hmm, z tego co pamietam, na BoBie obowiazywala zasada "Pure skill and luck". Skad ta nagla zmiana i wprowadzenie oceny malowania?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Karlee domalował armie.Rince pisze:Hmm, z tego co pamietam, na BoBie obowiazywala zasada "Pure skill and luck". Skad ta nagla zmiana i wprowadzenie oceny malowania?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, ja jako wybitny malarz, siedzę nocami i stosuję nonmetalic metal.Przemcio pisze:a ty jak tam Kali paćkasz swoje danonki
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
I został klimaciarzem abstynentem po przeczytaniu wątku: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=2&t=37503Cauliflower pisze:Karlee domalował armie.Rince pisze:Hmm, z tego co pamietam, na BoBie obowiazywala zasada "Pure skill and luck". Skad ta nagla zmiana i wprowadzenie oceny malowania?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego