CzwartekKarlito pisze:Miałem cichą nadzieję że uda mi się takich armii uniknąć ale trudno
Jutro postaram się wpaść na starcie Karli z Archim

CzwartekKarlito pisze:Miałem cichą nadzieję że uda mi się takich armii uniknąć ale trudno
Jutro postaram się wpaść na starcie Karli z Archim
Release the Przemcio!
Misio : GrolshekGrolshek pisze: (...) pojedynek Gigantów. Misio kontra GrolshekŁącznie w 4 bitwach zdobyliśmy 1 (jeden) punkt...
ja bym ściął tych artylerzystów kazał ściąć za skutecznośćmati.pl pisze:A tak się tego strzelania bałeś
Doom diver w slocie "specjal" zamiast "rare" i chyba miałbym w dupie całą tę animozję i inne mankamenty...Grolshek pisze:Orki i ich kumple Gobliny mówią że nie bardzoNever pisze:Rycerze na Jaszczurach to potęga. Są bardzo mocni i ciężko ich zatrzymać.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Release the Przemcio!