![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
WIP draft 3 czy Draft 2?
w ostatnim roku byłem grzeczny przecieżkudłaty pisze:Dymitr już wie o jakich drużynach nie powinien śpiewać piosenek w centrum Poznania, jeżeli uszanuje tą wiedzę i w tym roku after party powinno przebiec bez zakłóceń.
Powoli rośnie nam lista sponsorów. Na razie mamy dobrze znanego producenta makiet z Wrocławia terenydogier.pl - polecam wejść na ich stronę bo ostatnimi czasy mają coraz więcej makiet z segmentu "na wypasie do domu" a nie tylko masowych.
Nie mogło oczywiście zabraknąć Titan-forge'a bo Poznań bez swoich pucharów nie byłby tą samą imprezą, samej firmy nie będę reklamował bo marnują mój czas na sen - drugą noc jak głupek siedzę nad ich figurkami bo "jeszcze coś domaluje i się położę".
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Kalumnie podłe - do tego co było w Poznaniu nawet nie miało podskokuWojtuś pisze:W Gdańsku półtora roku temu była podobna akcja z tego, co pamiętam.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.