czy nawet ta w wersji softHagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
to jest jakiś tani żart...Hagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 60
Moderator: Gremlin
czy nawet ta w wersji softHagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
to jest jakiś tani żart...Hagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 60
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Luc pisze:Wszystko się zgadza
Nie ogarniam tego...Hagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
Zauważ że w tym limicie są tylko Hagtree tips/Trueflight arrows inne strzałki masz do 90Luc pisze:Wszystko się zgadza
Nie ogarniam tego...Hagtree tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
Waystalker (counts as 5)
Hail of Doom Arrow (counts as 5)
wildami? 2 skulki sa zdejmowane w szarzy przez 7mke.jak ta armia ma sobie radzić z czymś co ma 1+ save? Na dokładkę często jeszcze T4 minimum. Grałem z Chaosem nowymi Woodami i bez Wayów sobie nie wyobrażam jakbym sobie z nim poradził
A Demon, rydwany, herosi? Trochę tego jest. I wszystko napiera. Na papierze jest ok, w praktyce już tak różowo nie wypada.Shino pisze:wildami? 2 skulki sa zdejmowane w szarzy przez 7mke.jak ta armia ma sobie radzić z czymś co ma 1+ save? Na dokładkę często jeszcze T4 minimum. Grałem z Chaosem nowymi Woodami i bez Wayów sobie nie wyobrażam jakbym sobie z nim poradził
2 pozostale mozesz wystrzelac spokojnie.
juz nie mowie o miekszych celach, ktore nie maja 1+ tylko 2+
No ze strzelania właśnie to trzeba ściąć - 20 Wayów max, do tego Waystalkerzy liczeni x2 w tym przypadku i jest prosto i przejrzyście. Bezsensem jest obcinanie łącznej liczby łuków armii, która właściwie ma te łuki na każdym oddziale.Tutajec pisze:Aby było wam łatwiej robić rozpy polecam nie branie poisonow a wziecia podwojnego strzału, są to kolejne najlepsze strzałki. Ja nie ogarniam cięcia corów, rozumiałbym cięcie waywatcherow i waystalkerów ale nie corów.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).