DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Wszystko rozwiązane "pokojowo"
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
jakiś up zgłoszonych teamów?
strasznie chcę być miły dla ludzi w tym temacie, naprawdę, ale irytują mnie głupie pytania, czytaj regulamin i myśl, proszęNiko pisze:jakiś up zgłoszonych teamów?
najblizszy up zgłoszonych teamów, będziesz miał najwcześniej 16.08, chyba, ze ktoś chce zrobić przelew pełnej kwoty już dziś, żeby się z tym nie zajmować w dniu turnieju, wtedy dopiszę taki klub do listy przedpłat, lista przedpłat nie jest listą zgłoszonych teamów też, tylko własnie listą przedpłat...
Ostatnio zmieniony 7 sie 2014, o 12:27 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Kalesoner pisze:strasznie chcę być miły dla ludzi w tym temacie, naprawdę, ale irytują mnie głupie pytania, czytaj regulamin i myśl, proszęNiko pisze:jakiś up zgłoszonych teamów?
najblizszy up zgłoszonych teamów, będziesz miał najwcześniej 16.08, chyba, ze ktoś chce zrobić przelew pełnej kwoty już dziś, żeby się z tym nie zajmować w dniu turnieju, wtedy dopiszę taki klub do listy przedpłat, lista przedpłat nie jest listą zgłoszonych teamów też, tylko własnie listą przedpłat...
Badz miły Jak na Ciebie poki co idzie Ci bardzo dobrze (pisane szczerze, a nie kasliwie)
pytanie dot rozpisek. Czy wpisywać bohaterom we, że mają łuk? Czy generał musi mieć wpisana Inspiring Presence a bsb hold your ground!? Czy wpisywać trzema wszystkim unitom asf i łuki?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 38&start=0 tu macie na dropboxie idealną ściągę jak rozpiski powinny wyglądać. Kaleson sugerował to już na 1 stronie tematu
Hej dostałem parę pytań na PM, na któe warto przekazać Wam odpowiedzi:
czy przejdzie szarańcza jako plague drony?
- nie
czy przejdą glade riderzy jako wildzi, jesli nie wystawiam glade riderów
- nie
czy dragon prince przejdą za silverów?
- nie
czy kilka modeli tej samej rasy o podobnym wygladzie w tylnym szeregu przejdzie jeśli brakuje mi modeli? (np clanrat za stormvermina czy spearmen za halabardnika)
- przejdzie o ile są to modele pomalowane (prosimy o nie więcej niż 10% oddziału i powiadomienie o zamianie przeciwnika)
czy pytanie o zasady kapitana, lub uzyskanie bardzo krótkiej informacji "graj ofensywnie/ defensywnie" jest uznawane za konsultację?
- nie
Przypominam, że konkretne pytania o proxy wysyłacie na maila do Riplaya jest podany w pierwszym poście w części mówiącej o hobbystyce.
Termin wysyłania rozpisek mija za 4 i pół dnia.
czy przejdzie szarańcza jako plague drony?
- nie
czy przejdą glade riderzy jako wildzi, jesli nie wystawiam glade riderów
- nie
czy dragon prince przejdą za silverów?
- nie
czy kilka modeli tej samej rasy o podobnym wygladzie w tylnym szeregu przejdzie jeśli brakuje mi modeli? (np clanrat za stormvermina czy spearmen za halabardnika)
- przejdzie o ile są to modele pomalowane (prosimy o nie więcej niż 10% oddziału i powiadomienie o zamianie przeciwnika)
czy pytanie o zasady kapitana, lub uzyskanie bardzo krótkiej informacji "graj ofensywnie/ defensywnie" jest uznawane za konsultację?
- nie
Przypominam, że konkretne pytania o proxy wysyłacie na maila do Riplaya jest podany w pierwszym poście w części mówiącej o hobbystyce.
Termin wysyłania rozpisek mija za 4 i pół dnia.
+1Spawn pisze:Ogarnijcie porządnie ten temat i zróbcie FAQ i liste zgłoszonych w pierwszym poście.
Szczególnie że podnieśliście wysoko poprzeczkę dla uczestników od których wymagacie dużo (nie mówie ze nie do spełnienia)
Wiec i od Was wiecej powinno sie wymagać.
przekopywac sie przez temat z taka iloscia postów, zeby znaleźć informacje to zero przyjemnosci i strata czasu
Dlaczego to nie ma miejsca na sali głównej?Kalesoner pisze:22.00 wręczenie nagród najlepszym generałom za Ligę 2013!
Może to nie jest najlepszy sposób na ściągniecie ludzi na waszą imprezę jeśli nie chcą tam jechać...?
Wydaje mi się iż znaczna część graczy wolała by takie wydarzenie zobaczyć na dużej sali podczas eventu a nie po nim...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned