ebay czyni cudatrikk pisze:Thurionie, gadalem z szafa warszawskim o harrym. Jak to okreslil "narazie raczej zaden do polski nie zawita"
Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
A może oni nas straszą tym gównem zebyśmy jak najszybciej nakupowali 6 edycyjnych modeli np. Demonetek a potem wypuszczą coś przyzwoitego.
Bo w to że psy bedą tak wyglądać aż mi sie nie chce wierzyć.
Przeca to wygląda jakby troszke zmienieli modele z 5 czy 4 edycji
Bo w to że psy bedą tak wyglądać aż mi sie nie chce wierzyć.
Przeca to wygląda jakby troszke zmienieli modele z 5 czy 4 edycji
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, o 15:09 przez Gizzmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Champion upgrade for a Flesh Hound packKensiorek pisze:ciekawe czy mozna go wystawiac samego:)Karanak (3 headed flesh hound)
Może Karanak nie jest najładniejszy, ale te oldschoolowe Flesh Houndy mnie urzekły. Szczególnie w tych kolorach z tym zielonym czymś w okół głów.
Najbardziej jednak nie rozumiem, jak może się nie podobać nowy Bloodcrusher.
Na tych pudełkowych zdjęciach wszystko wygląda lepiej zauważyłem
Już nie wyglądają te wszystkie figsy tak żałośnie.. herald khorna mi się podoba, flesh houndy i bloodcrusher ze zdjęcia Piety, post wyżej, też nie wyglądają tak tragicznie.
Myślę że nie będzie źle jednak z tymi figsami i jakoś je zrobią
Już nie wyglądają te wszystkie figsy tak żałośnie.. herald khorna mi się podoba, flesh houndy i bloodcrusher ze zdjęcia Piety, post wyżej, też nie wyglądają tak tragicznie.
Myślę że nie będzie źle jednak z tymi figsami i jakoś je zrobią
chyba nie trzeba posiadac zbyt daleko idacej wiedzy z jezyka angielskiego zeby znalezc na tym zdjeciu slowa:Pieta pisze:jednak nie rozumiem, jak może się nie podobać nowy Bloodcrusher.
Herald of Khorne
Hero-level Bloodtletter
direct only...
jezeli tak ma wygladac standardowy bloodziu to jest ok, ale ogladajac fotki standardowego bloodcrushera to mialem wrazenie ze jest conajmniej pare razy biedniejszy...
-
- Kretozord
A to nie salamandra?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie chce zakladac nowego tematu i przepraszam za offtop ale.....
Czy gdzieś w RB (nie posiadam wlasnego) jest napisane, ze zioniecia smocze sa ogniste?
Ktos mi tak powiedzial, ale chce byc pewien (wiem,ze niektore pluja kwasem itd) i w tym przypadku czy zioniecia Chaos Dragona z S4 jest ogniste?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Czy gdzieś w RB (nie posiadam wlasnego) jest napisane, ze zioniecia smocze sa ogniste?
Ktos mi tak powiedzial, ale chce byc pewien (wiem,ze niektore pluja kwasem itd) i w tym przypadku czy zioniecia Chaos Dragona z S4 jest ogniste?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.
http://warseer.com/forums/showthread.php?t=128328
zdjęcie z wypraska demonic - pod koniec linka podanego.
A co do piesków, rzeczywiście, troszkę przypominają salamandry, juz te odczucie miałem wcześniej...
zauwazcie twz ze tam jest ten wielki potwor i jest to soul grinder - dlatego to takie drogie
zdjęcie z wypraska demonic - pod koniec linka podanego.
A co do piesków, rzeczywiście, troszkę przypominają salamandry, juz te odczucie miałem wcześniej...
zauwazcie twz ze tam jest ten wielki potwor i jest to soul grinder - dlatego to takie drogie
Szkoda tylko że nie jest ona figsem do wfb ;/
Pieta pisze:Champion upgrade for a Flesh Hound packKensiorek pisze:ciekawe czy mozna go wystawiac samego:)Karanak (3 headed flesh hound)
Może Karanak nie jest najładniejszy, ale te oldschoolowe Flesh Houndy mnie urzekły. Szczególnie w tych kolorach z tym zielonym czymś w okół głów.
Najbardziej jednak nie rozumiem, jak może się nie podobać nowy Bloodcrusher.
Angole znalezli taki model alternatywny
http://www.rackham-store.com/boutique_u ... CR06_4.jpg