gratzy Stachu, Lizard Power cały czas!Ziemko pisze:Stasiu to jest jednak men , LIZARD POWER
H@lfing jak już jest to najbardziej boskiego posta napisze, rispekt
Buhehehe.Za malo grasz to zartu sytuacyjnego nie znaszH@lfing pisze:Malal powiedz czy ty byleś bity w szkole albo na podwórku, bo sadzisz teksty w stylu pingusa ktory napewno byl bity. i teraz probuje się odgryśćMalal pisze: Ale nie obcinalem WYSYWIGa za brak scrolli na figurce
Pozdro
trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...Cosmo pisze:
Re Thurion: Niecale 60.
Trzeba było być to byś wiedział , a nie nasłuchiwałtrzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego...
Nie szarzujesz zanadto?thurion pisze:trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...Cosmo pisze:
i za to Was cenieOskar pisze: Lansujemy uczciwość
nieTruePunk pisze: Nie szarzujesz zanadto?
TruePunk pisze:Nie szarzujesz zanadto?thurion pisze:trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...Cosmo pisze:
Wiem, ze glodnemu chleb na mysli, ale takie sugestie niejasne moglbys zostawic sobie/moralizowac na priv.
Albo jeszcze lepiej poczekac do opublikowania wynikow i wtedy dopiero komentowac i wyciagac wszystkie tajemne organizatorskie brudy o ktorych wiesz z pierwszej reki.
Czytanie sie kłaniaZiemko pisze:No coz Malal ile osob tyle zdan , ja zdeycydowanie wole grac ze skavami jak mam slanna i mam wtedy lepsze wyniki... No , ale jako gracz z kilkunastoletnim doswiadczeniem w graniu lizakami na pewno wiesz ode mnie lepiej![]()
Ale powtarzala to w nieskonczonsci i szybko mi sie znudzil.Sędziówka pisze: wystapil katastrofalny blad.
Jaki jest sens dopisywania ludzi do 57 osob?thurion pisze:trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...Cosmo pisze: