ARENA 2007 "Przywałuj na legalu"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Ziemko pisze:Stasiu to jest jednak men , LIZARD POWER :)
gratzy Stachu, Lizard Power cały czas!

H@lfing jak już jest to najbardziej boskiego posta napisze, rispekt

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

H@lfing pisze:
Malal pisze: Ale nie obcinalem WYSYWIGa za brak scrolli na figurce 8)
Malal powiedz czy ty byleś bity w szkole albo na podwórku, bo sadzisz teksty w stylu pingusa ktory napewno byl bity. i teraz probuje się odgryść
Pozdro :D
Buhehehe.Za malo grasz to zartu sytuacyjnego nie znasz :D I na dodatek twoja stara rozwozi pizze falconem millenium :twisted:

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

H@lfing jak już jest to najbardziej boskiego posta napisze, rispekt
Popieram :D Mało z krzesła nie spadłem :lol:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Napisze tyle że uznałem siebie za debila po bitwie z Crusem.
Nie to że nie poszło w paru momentach po mojej myśli, zagrałem po prostu źle , trzeba było grac na remis. A jak pomyśle że wystarczyło mi przegrać 14-6, to sie załamuje. Prowadzić cały turniej i spaść na 4 potrafie tylko ja chyba.
No nic to, wyniki:
20-0- Arte
16-4 Swieta Barbara
16-4 Adaś
14-6 Szymon
12-8 Dastor
2-18 Crus :evil: ( ale sie zemścił za poprzednie nasze bitwy ;))
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Cosmo pisze:
Re Thurion: Niecale 60.
trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

za 3 razem wpisywalismy nazwiska skladzie ja, Rusin i Młody

mnie sie wydaje ze bylo nas 58 bo program rozlosowywal 29 stołów

Malal
Kretozord

2 godzina obsuwa to tylko i wyłacznie wina sedziowki :roll: Rusinek mial sytuacje ze co wpisal gracza to mu sedziowka wychodzila albo jak ja chcialem rozlosowac pary to sedziowka "wykonala nieprawidlowa operacje" mimo ze 3 razy zapisalem to szukac wiatru w polu jesli chodzi o sejva :roll: Owszem jak ten program dziala jak trza to jest po prostu swietny tylko ze odmawia wspolpracy w nieodpowiednich momentach :wink:

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Początkowe opóźnienie związane z sedziówką zepsuło mi chumor na całą sobote . Wielkie dzieki dla wszystkich graczy , którym chciało sie przyjechać .
I wielki :* dla Agnieszki za nieocenioną pomoc przy piwie i grillu .

Spoko Thurion , nikt nie ma zamiaru dopisywać ludzi , których było 56 lub 58 osób , sam nie pamietam . Lansujemy uczciwość o czym mówiłem już na turnieju .
trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego...
Trzeba było być to byś wiedział , a nie nasłuchiwał :P
Beka na maxa

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

thurion pisze:
Cosmo pisze:
trzymam cie za slowo, bo slyszalem co innego... organizatorom radze zastanowic sie przed wyslaniem wynikow do ligi 2 razy ile napewno bylo osob, bo juz pozniej moze byc musztarda po obiedzie... nie po to LL wprowadzala widelki 40-60 osob, zeby teraz i tak ludzie mowiac delikatnie koloryzowali frekwencje...
Nie szarzujesz zanadto?
Wiem, ze glodnemu chleb na mysli, ale takie sugestie niejasne moglbys zostawic sobie/moralizowac na priv.
Albo jeszcze lepiej poczekac do opublikowania wynikow i wtedy dopiero komentowac i wyciagac wszystkie tajemne organizatorskie brudy o ktorych wiesz z pierwszej reki.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Oskar pisze: Lansujemy uczciwość
i za to Was cenie
TruePunk pisze: Nie szarzujesz zanadto?
nie

na priv do oskara juz napisalem, cenie ekipe z krakowa i niechcialbym zeby potem przez jakies niedomowienia sie ich ktos czepial, a wiem ze by sie czepiano :wink:

wole napisac przed a nie po obiedzie ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

TruePunk pisze:
thurion pisze:
Cosmo pisze:
Nie szarzujesz zanadto?
Wiem, ze glodnemu chleb na mysli, ale takie sugestie niejasne moglbys zostawic sobie/moralizowac na priv.
Albo jeszcze lepiej poczekac do opublikowania wynikow i wtedy dopiero komentowac i wyciagac wszystkie tajemne organizatorskie brudy o ktorych wiesz z pierwszej reki.

No niech skonam Truepunk , ktory niedawno wyskakiwal z genialnymi pomyslami , zeby zbanowac 2 garczy na cala lige , nagle rzuca haslo , ze ktos szarzuje dociekajac prawdy... Leze i kwicze :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Leeee to dopisywanie nie jest juz dzezi ?? :twisted: :P

Brawo za uczciwosc...

Mlody plewo co zchrzaniles w bitwie z Crusem? Lizaki na te punkty z takimi szczurami ogolnie maja mocno przeje...

P.S. Trzeba bylo pogadac z chlopakami od w40k , Eman jakies pol roku temu zrobil errate do sedziowki i teraz sie juz nie wiesza...

Malal
Kretozord

Widac Ziemko ze musisz jeszcze sporo pograc ze gadasz takie banialuki :wink: Akurat ponizej 2k to lizaki sa jedna z najlepszych armii na skavy :D

I wyobraz sobie ze mielismy Emana i jego nakladke;) tyle ze sedziowka sie nie zawieszala tylko po prostu zamykala sie w sobie :roll:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No coz Malal ile osob tyle zdan , ja zdeycydowanie wole grac ze skavami jak mam slanna i mam wtedy lepsze wyniki... No , ale jako gracz z kilkunastoletnim doswiadczeniem w graniu lizakami na pewno wiesz ode mnie lepiej :wink:

P.S. To dziwne z ta sedziowka , od czasu jak mamy nakladke Emana nic sie nie dzieje...

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

To coś ode mnie:)

po pierwsze dzięki Rusinkowi za odebranie naszej gdyńskiej ekipy z dworca, za nocleg imprezkowy i w ogóle za organizację imprezy;) te podziękowania kieruję również ku pozostałym organizatorom;) klimat turnieju świetny:) a ta obsuwa bardzo nie przeszkadzała;) spanie na materacach pierwsza klasa:)

co do mojej samej gry, to splewiłem strasznie... liczyłem na co najmniej 10 pkt. z gier więcej, ale cóż... bywa... ogólnie 33 miejsce i pewien niedosyt...

jak tylko życie pozwoli wrócę za rok;)

Malal
Kretozord

Ziemko pisze:No coz Malal ile osob tyle zdan , ja zdeycydowanie wole grac ze skavami jak mam slanna i mam wtedy lepsze wyniki... No , ale jako gracz z kilkunastoletnim doswiadczeniem w graniu lizakami na pewno wiesz ode mnie lepiej :wink:
Czytanie sie kłania :D Ponizej 2k niewiele jest armii ktore postawia ciezkie warunki skavom a lizaki sie nadaja do tego idealnie :D no i 7 ed jeszcze pomaga :D <miscasty nowe,brak proximity,paniki za przebiegajacy odzial>

Slann owszem na 2k+ jest super na skavy ale przeciez beczales o formacie ponizej 2k :roll:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No na pewno sa w stanie postawic ciezsze warunki niz wiekszosc armii , co nie zmienia faktu , ze skavy na te punkty sa naprawde prze.... armia , na szczescie powyzej 2k staja sie mniej straszne.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Leeee to dopisywanie nie jest juz dzezi ??
Nie jest i nigdy nie było . To frajerska akcja jak overguesowanie z maszyn , wystawianie rydwanów bokiem .
Jak dla mnie takie akcje nie przechodzą .
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Oskarku czy ty myslales , ze ja to powiedzialem na powaznie ?? :wink: :wink: No prosze Cie :wink:

Awatar użytkownika
Rusinek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rusinek »

Ponizej wyniki ARENY 2007. Prosze sprawdzcie czy wszystko gra, zebym mogl je za dwa dni zglosic do ligii. Generalska i hobbystyczna bedzie wieczorem.

http://www.liga.paraszczak.com/modules. ... =0&thold=0

Wielkie dzieki wszystkim graczom za przybycie. Wszyscy zaznaczaliscie, ze najwiekszym plusem ARENY 2007 byla atmosfera, a atmosfere tworzycie wlasnie Wy.
Znikoma ilosc sytuacji stresowych, znikoma ilosc klotni. Znikoma ilosc ludzi pijanych do nieprzytomnosci.
Wiele rzeczy bylo nie tak i jestescie bardzo taktowni, ze nie wspominacie o nich lub wspominacie zdawkowo. ARENA 2008 bedzie jeszcze lepsza, bo nabralismy doswiadczenia i lepiej wiemy co i jak. Sedziowke mielismy najnowasza, bo stara rok temu sprawila, ze szosta bitwe parowalismy z Niedzielem na kartce papieru. Sedziowka znow zawiodla, wiec za rok bedzie Excel.

Dzieki dla Oskarka, ze zarazal mnie przez caly turniej swoim spokojem i mowil ze "wszystko bedzie dobrze".
Dzieki dla wszystkich moich kochanych legionistow, ze pomagali jak tylko mogli i przy bitwach caly czas pokazywali, ze zwyciestwo nie jest najwazniejsze.
Dzieki dla Agnieszki :*:*:*, ze robila to, do czego normalnie potrzeba byloby trzech osob.
Dzieki dla sedziow: Buszmena, Malala i Shina, ktorzy znaja zasady, pracuja non-stop i sa do tego zajebistymi ludzmi.
Dzieki dla Doris, ktora zrobila w weekend 1500 kilometrow pociagiem tylko po to, zeby nas zobaczyc. :*
Dzieki dla Tomka Kosciolka, ktory pierwszego dnia uratowal nasze tylki i robil to, co nie nalezalo do jego powinnosci.
Dzieki dla chlopakow z Gdyni, ktorzy pocisneli tyle kilometrow i pokazali, ze do WFB podchodza tak jak Legion Krakow.
Dzieki dla braci Koszowskich, ktorych ostatnio widuje czesciej niz kolegow ze studiow. :)
Dzieki dla ekipy Legionowsko/Warszawskiej, ktora bala sie Buszmena.
Dzieki dla Robsona, dla ktorego sobotniej nocy, miejsce na turnieju przestalo byc istotne. :)
Dzieki dla Swietej Barbary, ktory zawsze mowi co mysli.
dzieki dla Fisha, ktory kazal spier*** z lozka futboliscie amerykanskiemu i sedziemu malarskiemu na Arenie w jednej osobie.
Dzieki dla chlopakow ze Slaska, kotrzy w koncu wpadli do nas wieksza grupa.
Dla mojego brata, ktory ma taaaaaaaaaakie serducho i wytrzymal piatkowy hardkor jaki mu zgotowalem.
Dzieki dla Inkwizytorow, ktorzy zawsze sa.
Dla hobbysty Jankiela, ktory dobrze rozumie, ze malowanie ludkow jest tak samo waznym elementem naszego hobby jak granie i dobra najebka.
Dzieki dla Mlodego, ktory godzine kibicowal mojej walce z Sedziowka.
Dzieki dla wszystkich innych,ktorych nie wspomnialem, a dzieki ktorym ARENA 2007 dawala rade.

Tekst turnieju:
Sędziówka pisze: wystapil katastrofalny blad.
Ale powtarzala to w nieskonczonsci i szybko mi sie znudzil. :cry:

Tak jak mowilem wszystkim na pozegnanie "Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w Krakowie za rok, a wczesniej gdzies indziej". :)
thurion pisze:
Cosmo pisze:
Jaki jest sens dopisywania ludzi do 57 osob?
Poza tym, przeciez Mlody siedzial przy mnie godzine jak "zapisywalem" ludzi, wiec powinienes miec dosc dokladne info, ze dopisywanie sie nie odbywalo. Ewentualnie moglismy sie przy kims pomylic, bo za trzecim razem juz nie wolalismy ludzi po kolei do stolika, a patrzylismy po sali kto jest, a kogo nie ma.

EDIT:
Nie patrzcie na punkty rankingowe. To kolejna niespodzianka sedziowki.
Ostatnio zmieniony 1 paź 2007, o 14:15 przez Rusinek, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Ziemko wiem , ale chciałem to napisać by nie było niedomówień . :wink:
Beka na maxa

ODPOWIEDZ