14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18
Re: 14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-1
Mnie nie będzie.
wygląda zacnie!rafixator pisze:
Stoły rozstawione, wszystkojest na miejscu.Jeden wniosek - mamy sporo miejsca. Z tego co zdążyłem zauważyć, jest dużo punktów gastronomicznych, więc ze zjedzeniem czegoś nie będzie problemu. Jedyna rzecz która będzie problematyczna w chwili obecnej, to czas. Możemy w sobotę zacząć najwcześniej o 10, więc prośba do wszystkich żeby się nie spóźnić i być przed czasem, bo o godz. 20 kończy się impreza iplanowo musimy się zmieścić w przedziale 3h na bitwę. My będziemy chwilę wcześniej żeby porozkładać tereny po stołach i zrobię co mogę, żebyśmy sobie fajnie pograli i jeszcze w międzyczasie mogli coś wszamać i chwilę odetchnąć. Piona
A i jeszcze jedno. Gramy w Hali F. Zdaje się, że będą mapki z eventami rozdawane przy wjezdzie na parking i będą flagi z logiem 9th age wiec mam nadzieje ze sie poznajdujemy postaram sie niebawem wrzucic jakąś mapkę i tutaj
- swieta_barbara
- habydysz
Ja chętnie - jakoś sobie czas zorganizuję ;PGuldur pisze:Pytanie takie - co w sytuacji jak będzie nieparzyście? Ktoś czuje się na siłach, by grać pierwszą bitwę z bayem?
Panowie, Wl sie dowiedziałem,ze wywalił sie glegut który miał pożyczyć mi Manticore 5 cok i dwa harpoon Charioty. Jesli ktoś moze wziąć któreś z tych rzeczy place piwkiem. Za całość flaszka. Jesli sie nie uda to mam wielka prośbę o wyrozumiałość od moich przeciwników gdybym musiał grać proxami/tym co mam w walizce. Jestem juz w drodze i niemoge nic zrobic. Do jutra!
Ja mam manticore ale wochową jak przejdzie to mogę pożyczyć.Druchii pisze:Panowie, Wl sie dowiedziałem,ze wywalił sie glegut który miał pożyczyć mi Manticore 5 cok i dwa harpoon Charioty. Jesli ktoś moze wziąć któreś z tych rzeczy place piwkiem. Za całość flaszka. Jesli sie nie uda to mam wielka prośbę o wyrozumiałość od moich przeciwników gdybym musiał grać proxami/tym co mam w walizce. Jestem juz w drodze i niemoge nic zrobic. Do jutra!
- swieta_barbara
- habydysz
Chciałbym zmienić rozpę. Ile karniaków za to dostanę?