Pyzatym jeśli proxy niedostępne to odpada nam 2 graczy juz

Weź ty nie bądź niepoważny... Mam pogadać z kolegami z Łodzi i napisać 8x ZA tajnymi? Chyba jaja sobie robisz.Wilqu pisze:Jeśli dostępne są proxy a zawsze w Płocku były to Kutno 6 x PRZECIWKO tajnym, nie mamy ochoty sie wykłócać czy ten goblin miał mieć bounda czy może tamten go miał miec a sie niedosłyszało , czy to pudełko miało być katapa czy może bolcem.....
Pyzatym jeśli proxy niedostępne to odpada nam 2 graczy juz
tradycja naszego turnieju jest to ze dostosowujemy sie do opini graczy, dlatego to pytanieWilqu pisze:Tomek jak masz poczuć sie lepiej to grajmy na tajnych ja to już mam w nosie, zresztą w końcu niech ORGANIZATORZY sie określa tak czy nie!!!!
zawsze podziwialem twoje rzeczowe podejscie do tematufrelo pisze:mam pytanie bo niestety trochę się zagubiłem i już nie wiem kto organizuje ten turniej i gdzie się odbędzie w Łodzi czy w Płocku może ktoś mi powie żebym dobrze pojechał i dotarł do właściwego miejsca
godzę się na wszystkie zasady które ustali organizator nawet jeśli nie będą mi odpowiadać a jak chcę mieć zasady takie które mi odpowiadają to se sam zrobie turniej ze swoimi zasadami i z takimi ustawionymi pod siebie.
i jak zwykle do turnieju jeszcze pare dni a już wszyscy płaczą że im zasady nie pasują to ja takim dupką mówie nie grajcie w WFB tylko w chińczyka tam jes dużo mniej zasad i nie ma się o co kłucić chociasz jak widzę to i tak by wam zasady pewnie nie nie odpowiadały