Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Prawie masz racje . 2 duże rogi nad oczodołami wzięli od Torozaura, Od torozaura wzięli też kostny kołnierz ( za duży IMHO na triceratopsa) rogi na grzebieniu od Styrakozaura, ( tak wiem wymądrzam się ) spoko już nie będeTemple Guard pisze: natomiast w poprzednim modelu czacha była od triceratopsa.
- Temple Guard
- Falubaz
Uprościłem nieco sprawę A jak masz tak szczegółową wiedzę to gratuluję i masz pełne prawo się wymądrzaćSebollus pisze:Prawie masz racje . 2 duże rogi nad oczodołami wzięli od Torozaura, Od torozaura wzięli też kostny kołnierz ( za duży IMHO na triceratopsa) rogi na grzebieniu od Styrakozaura, ( tak wiem wymądrzam się ) spoko już nie będeTemple Guard pisze: natomiast w poprzednim modelu czacha była od triceratopsa.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Nie wiem nad czym się tu zastanawiać. Przypominam, że to jednak jest świat fantsy. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że tak dużej żaby jak Slann nigdy w życiu nie widziałem.Sebollus pisze:Temple Guard pisze: ...
Stedzio jest genialny. Teraz to mi się ta armia zaczyna podobać
Anatomia skinków zmieniła się kosmetycznie. Popatrzcie na czaszki. Jakies takie, bardziej masywne.
- Temple Guard
- Falubaz
Na T3 wystarczy?Lasti pisze:Popatrzcie na czaszki. Jakies takie, bardziej masywne.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
Wystarczy
- Corvus Albus
- Kretozord
Co za prosiun OMG O_o boski steam tank przy nim to rowerek z 3 kółkami
I mial 4 move
On na bank musi miec w nowym booku sily 6 albo 7, w koncu to wyrywa drzewa z korzeniami, a ma mniej sily co elfi drwal z rębajłem
On na bank musi miec w nowym booku sily 6 albo 7, w koncu to wyrywa drzewa z korzeniami, a ma mniej sily co elfi drwal z rębajłem
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Wiadomo coś odnośnie nowego carnosaura?
Będzie metalowy czy plastikowy?
- Corvus Albus
- Kretozord
Gumowy jest już do nabycia w każdy sklepie z zabawkamibelaras pisze:Wiadomo coś odnośnie nowego carnosaura?