que? fajne gifty ??? lepze przedmioty?? a grales kiedys na chaosowym lordzie? musisz wolac czelendż a przedmioty masz mocno ograniczone, o giftach sie nie bede wypowiadal bo zylka mi zaraz peknie...Że nie wspomnę o tym że lord Chaosu ma lepsze itemy i opcje wykupywania fajnych giftów.
Dyskusja o balancing patchu
Moderator: Barbarossa
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: Dyskusja o balancing patchu
najważniejsze by najważniejsze było najważniejsze
-
- Masakrator
Mieczyk z +1S i ignorujący pancerz? Chyba jedna z najlepszych broni w grze.
Blade of Revered Tzunki - 65pkt.
+1S i No AS.
Tylko dla Lorda.
Axe of Khorne - 45pkt.
+1S i Killing Blow (przy dobrym rzucie daje efektywnie brak AS i regeneracji)
Dla Exalteda i Lorda.
+1S i No AS.
Tylko dla Lorda.
Axe of Khorne - 45pkt.
Dla Exalteda i Lorda.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
-
- Masakrator
Przy dobrym rzucie.
Tamten musi tylko trafić. I zazwyczaj zabija.
EOT.
Tamten musi tylko trafić. I zazwyczaj zabija.
EOT.
Blagam Was - lizaki maja strasznie z dupy przedmioty. Jest kilka "srednich" , a reszta to slabe.
Nasze przedmioty nie umywaja sie do wiekszosci armii czy to nowych czy starych...
Nasze przedmioty nie umywaja sie do wiekszosci armii czy to nowych czy starych...
JA JA JA chce, ja chce.Varinastari pisze:To się zamieńmy.
Dawaj swoje bronie za moje.
Deal?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
to kiedy to nowe BP ?
miało być w weekend
miało być w weekend
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Cierpliwości weekend się jeszcze nie skończył. Choć sam nie chciał bym być zawiedziony w poniedziałek rano 

-
- Powergamer Rozpiskowy
i co to kurna zmienia jak i tak walcze z jakims przydupasem szamponem co ture...Blade of Revered Tzunki - 65pkt.
+1S i No AS.
Tylko dla Lorda.
Axe of Khorne - 45pkt.
Dla Exalteda i Lorda.
pozatym biore blade of tzunki any day...
chodzi o ogolne mozliwosci zlozenia bohaterow a nie jakies konkretne przedmioty - jest kupa zbroi ale tak naprawde mega ciezko jest zrobic lorda do pojedynkow, ktore na bank bedzie odwiedzial...
najlepszy jaki do tej pory sklad ktory w miare sie sprawdzal to axe of khorne, czincz, talisman, zbroja negujaca multiwoundy zwykła tarcza i kunik lub demonic steed oraz jedyny gift z listy, ktory czasami cos robi - word of agony. kolo jest w jednym miejscu kosztuje pol ksiestwa i tak zazwyczaj konczy walczac z czampionami lub ginie walczac z potworami w stylu abomi!@$!%$cja/ bloodthirster...
dobra tylko spokojnie- powtarzac w kolko - nie bedziesz grac na wojowniku tylko na magu, nie bedziesz grac na wojowniku tylko na magu, nie bedziesz grac na wojowniku tylko na magu...
sorki chlopaki bo mnie ponosi juz na kacu...
-
- Chuck Norris
Zamiescilem ja w dziele rozpisek ale na razie jest jeszcze w fazie testow.
-
- Powergamer Rozpiskowy
probowalem na dmp smoka klepaczke, jak na koszt 1/3 armii jest zbyt latwy do sciagniecia przez wiekszosc armii...Wyprobuj lorda khorna na smoku. IMO jest w pytke.
moze jak zabronia dogsowych dzialek ...
lepszy juz jest sorcerer lord nurgle na smoku.
Nie no faktycznie jedno działo DoW jest w stanie tyyyyyle pozabijać...Kasztan de True pisze:moze jak zabronia dogsowych dzialek ...
Pewnie zabrońcie go.
Wtedy jeszcze poproszę o zrobienie LT 0-1 w każdej armii bo z kolei ja mam z nimi problem...

Plewny to Ty masz ten pseudo 7-edycyjny bookVarinastari pisze:Nie mówiłem o 6-to edycyjnych plewach, sorki

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned