Polecam Army book Dwarfs autora niejakiego Pete Haines'a.Eniripsa pisze:No dobra a jak "kopią" miners? Jak działa ich ta zasada?
Dziękuję i Pozdrawiam ;D
Strona 36 rozwiąże twe problemy.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Polecam Army book Dwarfs autora niejakiego Pete Haines'a.Eniripsa pisze:No dobra a jak "kopią" miners? Jak działa ich ta zasada?
Dziękuję i Pozdrawiam ;D
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
żyrek ma m=0 i dlatego jak nie może latać to się nie rusza, a lata na 20 cali.Grazbird pisze:1. tak, rzucasz czy zranisz dla kazdego modelu osobno- w efekcie rzucasz razem wszystkimi kościami
2. żyrek ma m=20 bo jest lataczem.i już.
Ba! może okopać nawet Kowadło wg FAQaGrunaldi pisze:Mistrz inżynier Może natomiast okopać każda maszynę(nie można żyrka ale kowadło jak najbardziej) i nie musi zaczynać w niej gry. Taka maszynka dostaje hard cover oraz traktowana jest jakby broniła przeszkody . Jak gracie na jawne rozpiski to trzeba powiedzieć która okopujesz .
;]Grunaldi pisze:Może natomiast okopać każda maszynę(nie można żyrka ale kowadło jak najbardziej)