A i jeszcze przy zasadzie "wybrańcy mrocznych bogów" - wychodzi że rzut chosenów na tabelkę boków, nie obejmie postaci która jest w oddziale, tylko samych chosenów - to prawda ?

Moderator: JarekK
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Unnamed1000 Pts - Warriors of Chaos Army
1 Exalted Hero of Khorne @ 220.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; General; Chaos Armour
Crown of Command [35.0]
Charmed Shield [5.0]
Biting Blade [5.0]
1 Juggernaut of Khorne @ [0.0] Pts
24 Chaos Warriors of Tzeentch @ 422.0 Pts
Mark of Tzeentch; Option Qualifier; Chaos Armour; Shield; Standard;
Musician
5 Marauder Horsemen of Khorne @ 105.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Spear; Light Armour
5 Warhorse @ [0.0] Pts
4 Skullcrushers of Khorne @ 250.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Ensorcelled Weapons; Chaos Armour; Shield;
Musician
4 Juggernaut of Khorne @ [0.0] Pts
Models in Army: 34
Total Army Cost: 997.0
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Rogal700 pisze:Nowe modele więc nowa rozpiska. Więc pierwsza próba na full khornie. Tak, wiem frenzy to zło:
Unnamed2400 Pts - Warriors of Chaos Army
1 Sorcerer Lord of Tzeentch @ 405.0 Pts
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.