Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
Re: Co zmieni się w 9 edycji?
u mnie zawsze sprawdzone info
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Pisali że całą armię ma gość skonwertowaną.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To konwersje:Pablo pisze:nie jestem pewny ale czy jak wejdziecie na ten link 3 posty wyzej to jak nacisniecje ten obrazek z konnymi imperium to wyswietli wam sie 4 obrazki na jednym jest dziwna piechota imperium nie wiem moze ona juz była albo jest moge sie mylić
Chris Peach shares his army of the Empire in Army of the Month, a superb collection of intricately converted and beautifully painted miniatures
Szkoda, zawsze żałowałem że wycofali tą jednostkę z armii.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Hmm... W ostateczności nadadzą się na pomniki i wyposażenie kaplic Sigmara do Warheim FS/MordheimDzoooma pisze:Nowi SM?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Oby to byl FAKE TO MUSI BYC FAKE
Ploty o zestawie startowym mowily o:
- kapitanie na gryfie (nie mutacji DEMI)
- 10 wloczni
- 10 muszkieterow
- 5 konnych
Na tym zdjeciu jest zestaw skladajacy sie z - delikatnie mowiac - innych figurek.
Ploty o zestawie startowym mowily o:
- kapitanie na gryfie (nie mutacji DEMI)
- 10 wloczni
- 10 muszkieterow
- 5 konnych
Na tym zdjeciu jest zestaw skladajacy sie z - delikatnie mowiac - innych figurek.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2015, o 15:49 przez Leitdorf, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Mi sie podoba, dynamiczne pozy, ciekawy koncept.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ciekawy koncept ? Dla mnie to są space marines dla ubogich, ogólnie mógłbym uwierzyć, że to jakiś fake czy figurki z innego systemu, ale czaszka na każdej podstawce utwierdza mnie, że jest to najnowsze dzieło GW.Bearded Unclean 'Un pisze:Mi sie podoba, dynamiczne pozy, ciekawy koncept.