Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
To latajstwo do Eldarów z FW.
Szczur świetny
Co do chaosu, to zajebisty jest kot, który ma b. dziwne oczy Ale zastanawia mnie ten podpis - jak jeszcze po rzymsku 'kvlt' przez k i v mogę zrozumieć, to już 'ov' nie
Co do chaosu, to zajebisty jest kot, który ma b. dziwne oczy Ale zastanawia mnie ten podpis - jak jeszcze po rzymsku 'kvlt' przez k i v mogę zrozumieć, to już 'ov' nie
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
chałaśnicy i szczur super tylko te trybiki w skrzydłach zrąbane, już pomijając ich sens tam to jak miałyby się kręcić jak skrzydło za małe żeby weszły całe?:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Nie lekceważ mocy spaczonego skaveńskiego umysłu
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Ten znurglowaciały beastmen świetny technicznie. Ale orkowie z Bran-o-Kor robia na mnie o wiele większe wrażenie. Jakoś tak sercu bliżsi. Ech, kiedyś to rackham potrafił robić modele. Pięknie tak wyglądają Umral, szaman i wojacy razem zgrupowani w jeden oddział.