Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Dzięki
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Dlaczego?ironhead pisze:Dzięki Shino. Rozumiem, że HODA nie jest płonąca w oddziale z banner of eternal flame ?
Zdaje się, że tylko magic weapon nie mogą być płonące z bannera...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Hej
mam pytanie chciałem się upewnić czy to prawda że WE nie mogą dublować strzałek na swoich oddziałach ?
mam pytanie chciałem się upewnić czy to prawda że WE nie mogą dublować strzałek na swoich oddziałach ?
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Moga
tak, tylko strzałki są magic weaponbigpasiak pisze:Dlaczego?ironhead pisze:Dzięki Shino. Rozumiem, że HODA nie jest płonąca w oddziale z banner of eternal flame ?
Zdaje się, że tylko magic weapon nie mogą być płonące z bannera...?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Hejka jeżeli chodzi o WE posiadam narazie
60xGG
28XDryads
1xEagle
3xTree Kin
1xSpellweawer
I tutaj pytanie do was da się z tego coś ułożyć na 1500 pkt czy trzeba coś dokupić?
60xGG
28XDryads
1xEagle
3xTree Kin
1xSpellweawer
I tutaj pytanie do was da się z tego coś ułożyć na 1500 pkt czy trzeba coś dokupić?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Na pewno wildow i wayow (mozesz po taniosci przerobic troche gg )
-
- Kretozord
Pytanko:
Jak gracie przeciwko WE?
Ja słyszałem, że jest ciężko i zazwyczaj kończy się remisem w okolicach 5:5 albo 3:3.
Jak gracie przeciwko WE?
Ja słyszałem, że jest ciężko i zazwyczaj kończy się remisem w okolicach 5:5 albo 3:3.
- White Lion
- Kretozord
co to jest remis 5:5 albo 3:3 ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
zazwyczaj ten kto strzeli pierwszą bramkę, wygrywa.paulinka17 pisze:Pytanko:
Jak gracie przeciwko WE?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
paulinka17 pisze:Pytanko:
Jak gracie przeciwko WE?
Nie wiem co to za remis 5:5 albo 3:3 ale przeciwko WE gra się.... dziwnie i ciężko
Wydaje mi się, że podstawą to:
-WYSTAWIENIE - trzeba wykorzystać tereny na swoją korzyść ...przy mirrorze ma to naprawdę mega znaczenie.
-zredukować strzelanie u przeciwnika zanim on zrobi to u nas.
-WILDZI ...jak najszybciej trzeba ich zważywić bo każdy wie co oni potrafią
-każdy Magic Missile jest na wagę złota (czy to w łuki czy to w wildów i nagle argumentów coraz mniej)
-Waystalkerzy robią grę w tym paringu bo nasi bohaterowie to miętkie pipy
W teorii masz racjęW mirrorze WE wygrywa często ten kto zacznie Taka prawda
W praktyce sam widziałeś jak ostatnio w CUBE graliśmy mirror, że rozpoczynałeś...do 5-6 tury wygrywałeś i pach....nagle w jedną turę z 8-12 robi się 12-8 (popraw mnie bo nawet już nie pamiętam jaki tam wynik był ale wiem, że nieznacznie wygrałem pomimo, że Ty zaczynałeś i robiłeś przesiew z moimi łukami )
Poza tym na mirrory dzięki poradzie od Tomka biorę baner +1MV...przydaje się nie tylko na mirrory
Ja podejdę i strzelę...przeciwnik nie
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Skończyło się 8-12 No niestety oblany test LD na 2 oddziałach i tak do się kończyLuc pisze:W teorii masz racjęW mirrorze WE wygrywa często ten kto zacznie Taka prawda
W praktyce sam widziałeś jak ostatnio w CUBE graliśmy mirror, że rozpoczynałeś...do 5-6 tury wygrywałeś i pach....nagle w jedną turę z 8-12 robi się 12-8 (popraw mnie bo nawet już nie pamiętam jaki tam wynik był ale wiem, że nieznacznie wygrałem pomimo, że Ty zaczynałeś i robiłeś przesiew z moimi łukami )
Poza tym na mirrory dzięki poradzie od Tomka biorę baner +1MV...przydaje się nie tylko na mirrory
Ja podejdę i strzelę...przeciwnik nie
Chyba, że coś splewimy (...lub przeciwnik)Laik pisze:pomijając trolla mirrory to naprawdę niezłe szachy są często, wynik niestety jest zbyt blisko remisu...
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
To często nie jest kwestia splewienia... Czasem łut szczęścia albo odrobina pecha przeważa szalę na jedną ze stron.Luc pisze:Chyba, że coś splewimy (...lub przeciwnik)Laik pisze:pomijając trolla mirrory to naprawdę niezłe szachy są często, wynik niestety jest zbyt blisko remisu...
Znajomość słabostek swojej armii i próba rozszyfrowania gry przeciwnika ma też niemałe znaczenie.
Niektórym naprawdę ciężko zrozumieć iż przy tak delikatnej armii mirrory to bardzo ciężka rozgrywka.
Dowiedziałeś się czegoś paulinka?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Witajcie!
Bardzo bym prosił o poradę, mianowicie co polecacie kupić na początek (pomijając kupno booka) do WE? Z tego co zauważyłem, batalion niestety jest niedostępny co jest zdaje mi się wyjątkiem w porównaniu z innymi armiami. Czy istnieje możliwość zamówienia w którymś ze sklepów modeli bohaterów/warhawków w dobrej cenie?
Na jakich jednostkach WE się skupić grając przeciwko Bretonii, która składa się głównie z kawalerii?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam,
Bardzo bym prosił o poradę, mianowicie co polecacie kupić na początek (pomijając kupno booka) do WE? Z tego co zauważyłem, batalion niestety jest niedostępny co jest zdaje mi się wyjątkiem w porównaniu z innymi armiami. Czy istnieje możliwość zamówienia w którymś ze sklepów modeli bohaterów/warhawków w dobrej cenie?
Na jakich jednostkach WE się skupić grając przeciwko Bretonii, która składa się głównie z kawalerii?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam,