Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: Co zmieni się w 9 edycji?
Jaaaaasny gwint w sigmara, chaosu piehdolono*^^*% - to jest tak gówniane, że nawet słów brakuje i ręcej opadają ale spodziewałem się...
To hula-hop z khornem w środku jest śmiechowe, normalnie gdyby ktoś to postawił na stole przede mną to *ebnąłbym ze śmiechu
To hula-hop z khornem w środku jest śmiechowe, normalnie gdyby ktoś to postawił na stole przede mną to *ebnąłbym ze śmiechu
- GrimgorIronhide
- Masakrator
CSM: lord terminator, helbrute, masa kultystów z podoklejanymi główkami WOCHu
Blood Angels: formacja sanguinary guardów, i jakiś lord co thunderwolfa SW ukradł
Blood Angels: formacja sanguinary guardów, i jakiś lord co thunderwolfa SW ukradł
Ostatnio zmieniony 26 cze 2015, o 16:10 przez GrimgorIronhide, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
"Igneous Delta" "Gates of Azyr" - dafuuuq ? To ma być ten nowy fluff ? Toż to jest żywcem 40k.
Co za gówno... każda myśląca forma życia odejdzie lub zostanie przy 8ed... Nawet na angielskich forach jest kosmiczny ból dupy
Co za gówno... każda myśląca forma życia odejdzie lub zostanie przy 8ed... Nawet na angielskich forach jest kosmiczny ból dupy
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Z brytyjskiego forum. Zaraz pewnie pójdą z widłami i pochodniami na Notthingam
- swieta_barbara
- habydysz
No jakoś słabo w moim przypadku wygląda przerzucenie 300 modeli na okrągłe podstawki.
Jeśli to będzie nowy standard GW... no nic - zobaczmy zasady, może wystarczy, jeśli przerzucę diabła i 4 herosów.
Reszta do pudła i do piwnicy albo dziecku na zabawki.
Jeśli to będzie nowy standard GW... no nic - zobaczmy zasady, może wystarczy, jeśli przerzucę diabła i 4 herosów.
Reszta do pudła i do piwnicy albo dziecku na zabawki.
Z Feita info, ze zasady mają być darmowe. Same figsy mi się podobają.
http://natfka.blogspot.co.uk/2015/06/th ... rules.html
http://natfka.blogspot.co.uk/2015/06/th ... rules.html
Nosz nie mogę czytać tego waszego pitolenia. Ło la Boga zniszczyli warhammera( który to już raz), nie będę już grał w to gówno itd. Co edycja to samo miałczenie. Jak by mi się chciało to można by odszukać podobne tematy z kociokwikiem przy okazji wyjścia kolejnych edycji i gdyby je tu wkleić to nikt by się nie zorientował, że to lamęty z przed kilku lat. Posłuchajcie chłopaki i tak się za kilka miesięcy spotkamy na jakimś turnieju radośnie pykając w nowy produkt by GW zatem więcej dystansu
Troche kultury, kolego.Hunter pisze:Nosz nie mogę czytać tego waszego pitolenia. Ło la Boga zniszczyli warhammera( który to już raz), nie będę już grał w to gówno itd. Co edycja to samo miałczenie. Jak by mi się chciało to można by odszukać podobne tematy z kociokwikiem przy okazji wyjścia kolejnych edycji i gdyby je tu wkleić to nikt by się nie zorientował, że to lamęty z przed kilku lat. Posłuchajcie chłopaki i tak się za kilka miesięcy spotkamy na jakimś turnieju radośnie pykając w nowy produkt by GW zatem więcej dystansu
Jezeli nie widzisz roznicy miedzy przejsciem z 7. na 8. edycje WFB oraz 8. na AoS, to chyba nie mamy o czym rozmawiac.
Ja tam sie nie dziwie kolegom - AoS nie bedzie miec nic wspolnego z WFB. Nawet chaosyci wygladaja jak zywcem wycieci z 40K.
W samo sedno!Hunter pisze:Nosz nie mogę czytać tego waszego pitolenia. Ło la Boga zniszczyli warhammera( który to już raz), nie będę już grał w to gówno itd. Co edycja to samo miałczenie. Jak by mi się chciało to można by odszukać podobne tematy z kociokwikiem przy okazji wyjścia kolejnych edycji i gdyby je tu wkleić to nikt by się nie zorientował, że to lamęty z przed kilku lat. Posłuchajcie chłopaki i tak się za kilka miesięcy spotkamy na jakimś turnieju radośnie pykając w nowy produkt by GW zatem więcej dystansu
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN