Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Re: Hearthstone

Post autor: Infernal Puppet »

Poza tym kto bogatemu zabroni ? :-)
Bogatszy :mrgreen: .
Jest masa ludzi, któzy grę rzucaja bo golda mają w uj, graja fajnie ale nie turniejowo i to ciekawe wyzwanie.
I jeszcze więcej takich co mają niekoniecznie pełną kolekcję kart i wielkie zapasy złota :P . Miło, że wprowadzają nowy tryb, ale uważam, że odnajdą się w nim głównie high-endowi gracze, a większość będzie musiała obejść się ze smakiem.

I Btw, opublikowano wczoraj statystyki z areny za okres styczeń - wrzesień 2016 ( http://www.hearthpwn.com/news/1804-play ... na-in-2016 ). Trzy z czterech najczęściej wybieranych kart jest z GvG :mrgreen: ( a czwarta z Naxxa :lol2: ) . A najpopularniejsza legenda doprawdy nie dziwi :P .....
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dobry pokerzysta zawsze wygrywa :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Na najwiekszym poziomie upojenia alkoholowego nie zrobilbym takich pickow :D

Against the Grain Picks
Warsong Commander was picked over Piloted Shredder 1496 times.
Savagery was picked over Sludge Belcher 1188 times.
Acidmaw was picked over Dr. Boom 200 times.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kuźwa - jak wybiera się kuszę na lądzie i pod wodą? Zapomniałem po długim czasie :oops: ...

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

To są śmieszne małe ilości - albo ludzie, którzy w ogóle grali pierwszy raz arenę i nie znali kart z Wild, albo jakieś naprawdę wyjątkowe przypadki gdzie takie rozwiązanie miało sens (wyobrażam sobie druida który ma już parę rzeczy dających atak i np 3 taunty za 5)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

warsong bo potrzebowal 3 dropa
savagery bo mial yogga
Acidmaw bo miał whirwilnd

:D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

A to jeszcze lepsze :mrgreen: :

http://www.hearthpwn.com/news/1812-hear ... hanges-bug

Spaczowano murloki, teraz działają tylko na naszą stronę, a nie na wszystkie jak kiedyś. Trochę szkoda bo z jednej strony była to ciekawa obustronna synergia. Ale z drugiej, czasami faktycznie rozwalało to grę.

Ale prawdziwie fajną wieścią jest to, że dodali od cholery i trochę ( 34 jeśli dobrze liczę ) nowych questów dziennych :D .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Blizzard wie jak w gre :P mj wybór to Thijs, ale o Amnestiacu tez myślałem

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ale widzicie jakie paczki dają? Te które wylecą z nowym dodatkiem w przyszłym roku :D.

Ja twardo obstawiłem na Thijs'a w grupowej. Potem zobaczymy.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pyl to pyl gokish

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

ktos ogarnia po nickach na ktorego zoltka najlepiej postawic?
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Galharen pisze:ktos ogarnia po nickach na ktorego zoltka najlepiej postawic?
Chiny to jedna wielka niewiadoma. Oni grali swoje zamknięte kwalifikacje wiec mało o nich wiemy.
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
gajowy21
Wałkarz

Post autor: gajowy21 »

Czy tylko mi nie wchodzą nowe Acziwmenty na casualu ? (play 30 cards, deal 100 damage)
Chyba że są do zrobienia w jednym meczu ....
Obrazek

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Na rededicie pisza ze te arcbivmenty i przygody u karczmarza - walka z aleria, magnim itd. Tyczy sie tylko kont z przerwa w grze. Ktos cos znalazl oficjalnego w tej materii ?

Awatar użytkownika
gajowy21
Wałkarz

Post autor: gajowy21 »

Podłubałem i faktycznie to dla kont powracających, coś koło 3-4 miesięcy przerwy musi być ;/
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

http://hearthstone.gamepedia.com/Upcoming_expansion

Są hinty w kierunku, że następną ekspansją do Hs będzie gadżeton :mrgreen: .
Mad Mike pisze:

emiel_regis
Oszukista

Te hinty jak dla mnie tym mocniej sugerują, że to jednak będzie przygoda. O goblinach już jeden (no dobra - pół) dodatku już było...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Bądźmy szczerzy musi wyjść duży dodatek teraz lub na początku roku :D bo będzie bieda z kartami.

A ten dodatek czuje RNG mocno
Brettonia 23/1/13

emiel_regis
Oszukista

owszem, tylko jak wyjdzie teraz to będzie na raz w grze 3 przygody i 3 dodatki. sporo - szczególnie patrząc na potencjalne synergie między kartami, z którymi nie bardzo wiadomo co zrobić, bo turniej przecież ledwo za pół roku wypada. W dodatku jak przy rotacji wpadnie przygoda, a odpadnie masa kart - to meta zabetonuje się na strasznie długi okres. Plus - brode mówił, że mają problem z wymyślaniem kart. Do przygody jednak trzeba wymyślić sporo mniej niż do dodatku...

ODPOWIEDZ