Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Grałem dzisiaj z Cinkiem na 2250 no i skończyło sie bez niespodzianki 19-1 :] dziwne ze Marcina szlak nie trafił bo byłem kompletnie niepozbierany (koncert iron maiden dzień wcześniej) i z powodu kostek ;] obaj mielismy wspaniałe rzuty Hie Hie
Stary, takim tempem, to okaże się za jakieś pół roku, że młócisz każdego 15-5 z palcem w nosie, a to nie każdemu się zdarza 

Panowie - kończy się już czas na obecną rundę a tu żadnych zgłoszeń terminów gier. Szczególnie Arte i Undead oraz Dydu i Oskar. Co się dzieje?
c4h10 pisze:No spieszcie się bo czekam na walkę z Demonami na 2250 przetestowac anty-demonowe Wampiry na DMPOskar pisze:Dydu ma czas raz w tygodniu a w łikend go nie ma . Gramy w poniedziałek już na pewno;)

Arte jak chcesz to ja ci poddam tą bitwe bo w tym tyg sie raczej nie spotkamy a raczej musimy ja rozegrać juz na dniach...w sumie nie gramy o złote gacie wiec jak ci tak bardzo zalerzy to dam ci walkowera...aczkolwiek mysle ze jak sie skonczy na jednej bitwie to bedzie sprawiedliwie....
Spoko, chłopaki. Ja z Kschem mamy jeszcze bitwy do rozegrania (a pewnie nie tylko my), więc tak bardzo się nie spieszy. Teraz wynik bitwy nie blokuje kolejnej rundy, więc nawet jak skończycie za 2 tygodnie, to nie ma dramatu.