1 + 2 + 2 = 1

W przyszłym roku będą już nowe DE które są strasnym batem na wszystkie defensy. Pewnie będzie w kim wybierać, bo sporo dobrych graczy ma ochotę grać bardziej wymagającą armią niż wampiry czy demonydurnego grania na remis w stylu, "chowam sie , nic nie robie i nie gram z toba- ala norwegia"
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
...jeszcze....Leśnik pisze:Gradki Panowie!!
szkoda że batl nie jest dyscypliną olimpijską
dobreShakin' Dudi pisze: Darek rulez! ja nie wiem! Jak mu się udało ugrać remis z tak niekorzystnymi armiamimusiał wykazać się niesamowitym zmysłem taktycznym!!!!!
![]()
takie bitwy sa bezcenneBłażej pisze:t
4 bitwa z Bretonnią.... przeciwnik się śmiał z mojej rozpiski... wytknął mi jej niedoskonałości, i wyjaśnił mi czemu nie mam szans(oczywiście znał wszystkie moje magiczne przedmioty... bo mu koledzy włosi powiedzieli :/ )... zrobiło mi się trochę smutno:(
co tu dużo mówić... wygrała bretonnia... 3000:0 ... przy czym ja nie straciłem żadnego modelu
Nie da się tego ukryćGobos pisze:takie bitwy sa bezcenneBłażej pisze:t
4 bitwa z Bretonnią.... przeciwnik się śmiał z mojej rozpiski... wytknął mi jej niedoskonałości, i wyjaśnił mi czemu nie mam szans(oczywiście znał wszystkie moje magiczne przedmioty... bo mu koledzy włosi powiedzieli :/ )... zrobiło mi się trochę smutno:(
co tu dużo mówić... wygrała bretonnia... 3000:0 ... przy czym ja nie straciłem żadnego modelu