Sorry, Rafał, ale po prostu gama kolorów jest paskudna i jakaś taka gryząca w oczy (bo technice jak zwykle nie mam nic do zarzucenia).
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Figurki made by Rafix i tak dostają sporo za malowanieKalesoner pisze:Nie jestem jakimś znawcą malowania, ale wiem, że takie żarówiaste figurki dostają więcej za malowanie niż modele pomalowane na podobnym poziomie tylko w ciemnych tonacjach. Podejrzewam, że właściciel jest też w pełni tego świadomy. Poza tym to nic złego, że jedne na 10 DE na turnieju będą mniej dark.![]()
Lepiej mieć figurki na których Rafał "potrenuje" ale mieć je długo, niż super cacka które w kilka miesięcy będzie trzeba robić od nowaŻaba pisze:Umówiłem się z Rafixem że moje Ciemniaki zrobi jak potrenuje na figsach Darka ;P
miłego,
Ż.
I kto to mówithurion pisze:jakbym nie wiedzial ze to prawda to bym pomyslal ze to dlatego ze DE sa aktualnie mniej pocięteRAFIX pisze:Darek jest kolekcjonerem, ma nawet kilka nieoficjalnych dyplomów hobbystyi lubi sobie pograć czymś innym niż tylko demonami
dlatego napisalem ze to wiem, widzialem twoje zajebiste HE jeszcze chyba 6 lat temu na SnotconieDalmar pisze:I kto to mówithurion pisze:jakbym nie wiedzial ze to prawda to bym pomyslal ze to dlatego ze DE sa aktualnie mniej pocięteRAFIX pisze:Darek jest kolekcjonerem, ma nawet kilka nieoficjalnych dyplomów hobbystyi lubi sobie pograć czymś innym niż tylko demonami
![]()
![]()
![]()
Łukasz mam 4 armie i w niedługim czas mam zamiar zainwestować np: w piechotę do HE np:regiment maidenek którym się wymieni cześć głów i doda jakieś fajne tarcze i będą jako Seeguardki grać. Moja kolekcja ma też sporo mniej grywalnych, ale zajebiście ładnych modeli - zresztą tak jak kolekcje większości osób z Ink. jak Mariosa czy Kubiego.
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Robi za klakson i migaczeRAFIX pisze:skóra jest wyprawiona więc jak żywa ma wyglądać, poza tym kto powiedział ze typ nie żyje