Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Sorry, ale przy stole z Dziopem byłem ja i Młody i uzgadnialiśmy rozwiązanie. W tym momencie Dziop zaczął dzwonić do Shino, pomimo kilku moich stwierdzeń, że to nie ma sensu. Skoro Dziop wcisnął mi słuchawkę, powiedziałem Shino, że fajnie, że Dziop do niego dzwoni, ale jako że skład sędziowski jest na miejscu, to to ustalimy sami i w zasadzie nie widzę sensu konsultacji. Przepraszam, ale pomysł z telefonicznym uzgadnianiem interpretacji przy obecności przy stole 2 sędziów nie spodobał mi się i nie będę się bawił w takie brednie na dystans, jeszcze mi Dziop powinien wcisnąć laptopa z GG z Jankielem i nagrany głos Szafy. LS nie ustala wiążących interpretacji przez komórkę, od tego byli na miejscu akurat sędziowie turnieju.

Awatar użytkownika
mdłości
Chuck Norris

Post autor: mdłości »

Dosłownie kilka fotek jakie zrobiłem w łodzi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

mój swordmaster na 1 zdjęciu :D

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Skoro już się wymieniamy zdjęciami, no to macie. :P
Mdłości polewający:
Obrazek
Bartys na stole tańczący:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Przyjechaliśmy z Charkim turbo naporowym sojuszem Beastmeni (małe) + Orki&Gobliny (duże) ze standardowym założeniem czyli "byle nie byc ostatni" .

co do bitew :

1 Bitwa - czekamy i czekamy na rozpoczęcie a tu przecwnika jak nie było tak ni ma . Skończyo sie an tym ze graliśmy z "zawodnikiem zapasowym" Ogry i Lizaki za slannem . Wynik 11:9 dla nas :D Woohoo !!

2 Bitwa z Krzyśkiem i jego Skaveni + VC 13:7 ... po super sympatycznej bitwie drugie zwycięstwo ... cuda sie zdarzają :] ale limit oblanych fear-ów wyczerpaliśmy na cały ten i przyszły miesiąc .

3 ............ Skaven + Oskar (lizaki + TK) . Trzeba było z Krakowa wyjechać na mastera żeby udało sie w końcu zagrać razem ;] Bitwa rozegrana koło 23-1 w nocy pod wpływem magicznych eliksirów to jest to co Dibo lubi najbardziej ale stwierdziliśmy z Charkim ze granie z nami na 7 stole na masterze to już wystarczajaca potwarz dla naszych oponentów i nie chcieliśmy ich kompromitować wyrywając choćby 1 punkt .... Wielkodusznie pozwoliliśmy sie zmasakrować 20:0 w 3 tury ;)

4 ostatnia i zarazem najlepsza - najciekawsza gra turnieju przeciwko Sumo i jego kumplowi łukaszowi (o ile pamiętam) czyli dwrafy+lizaki . Charki przeszedł samego siebie w obsłudze maszyn . Zdją klocek hammerersów z bsb , katape (pierwszym strzałem w bitwie) o mały włos organki by poszły , jego fanole pozatym że zniszczyły 4 kroxy to przyprawiły o palpitacje serca Sumo dla którego wielki respekt ! To co sie tam wyprawiało na tym stole to naprawde zostawi ślad na psychice tego biednego chłopca na dłuugo ;] . Bitwa skończyła sie 10-10 . Mogło by sie to skończyć inaczej gdyby nie rzuty ..... aż żal mi ich było sami sobie robili krzywde tymi kostkami .... reakcja sumo na 1 z lookouta na bsb - bezcenne

Dostaliśmy turbo dużo punktów za hobby 2,5 :] no cóz wysywig i podstawki i punkty leca ;(
Kanapki ze smalcem ruulez !

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Mam pytanko. Czy nie znaleźliście przypadkiem telefonu marki simens na sali? Taki stary model bez dwóch klawiszy.
Turniej w pytę pomimo, że obessałem po całości :)

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Wyjmowałem dzisiaj ludki z walizki na bitwę i okazało się że zdezerterował mi jeden fanatyk (z 6 edycji). Widział go ktoś może ?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

SUMO ma Twojego fanola. Dojechał aż do samego końca stołu a potem to nawet ruszać go zapominaliśmy. Znalazł się dopiero jak składaliśmy blaty. Tej bitwy faktycznie długo nie zapomnę. Aż się teraz boję brać kostki do ręki... :evil: :roll:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

A ma ktoś w końcu jakieś fotki z turnieju, bo widziałem ze pare osób jakieś tam pstrykało, a turniej był spoko i chętnie bym je dołaczył do moich zbiorów ;)

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Ja wysłałem swoje do Bartka na maila, miał wrzucać ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Zgłosił ktoś wyniki do ligii? :P ;)
Obrazek

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Ja mam pewne pytanie do organizatorów dotyczące nagród za ostatnie macki wojny.

Otóż powstał pewien problem z zamówieniami. Moje na ten przykład zostało złożone 17 grudnia (umówmy się, że po takim czasie można dostać cholery), litha z którym grałem troche później.
Na początku myśleliśmy, że problem leży u sponsora, który nagród nie dostarcza z niewiadomego powodu. Po pewnym czasie w rozmowie telefonicznej z osobą prowadzącą sklep dowiedziałem się, że realizacja zamówień została wstrzymana z powodu braku uiszczenia umówionej kwoty za nagrody przez łódzką ośmiornicę.

Wysłałem do Was (Jardzioch, b_sk) wiadomość na PW (w momencie kiedy myślałem jeszcze, że jest to wina sponsora) z nadzieją, że pomożecie rozwiązać problem lub się jakoś do niego ustosunkujecie. Odpowiedzi nie uzyskałem od żadnego z Was, a z tego co wiem nie dostaje od Was odpowiedzi także sponsor.

Może tutaj jakoś się ustosunkujecie do tej sprawy.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Mam ten sam problem co Bartys i Lith. :(
Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

I ja :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Jardzioch musiał zawalić bo ja się tym niestety nie zajmowałem. Wielkie sorry chłopaki, spróbuję to odkręcić do weekendu, ale od kilku dni nie mogę się z nim skontaktować.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Wzial kase i uciekl za granice ;)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Zulus pisze:Wzial kase i uciekl za granice ;)
I stąd mamy kryzys.... :shock:
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ja też nie dostałem odpowiedzi na mojego maila do nich:)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Zulus pisze:Wzial kase i uciekl za granice ;)
Kasę akurat mam ja, ale nagrody to jedyna część organizacji, w której na żadnym poziomie nie maczałem palców, więc dopóki w jakiś sposób się z nim nie skontaktuję to autentycznie nie wiem co wam odpowiedzieć.

OK, Jardzioch dał znak życia, ponoć wie o sprawie i ją załatwia, ale miał jakąś mega sesję i dużo problemy w jej trakcie i przez to był poza cywilizacją. Jutro ma załatwiać sprawę i po południu dać znać co ugadał.
A licky boom boom down!!!

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Jak to wygląda? Coś załatwiliście?

ODPOWIEDZ