MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.

Post autor: Szmajson »

Furion pisze:Bufet średni, za to Pizzeria bardzo dobra.
Zmienil sie wlasciciel... ciezko sie bylo dogadac... ogolnie wlascicielka dosc dziwna zwinela sie kolo 16 do domu. Miala przyjsc w niedziele.. ale chyba sie nie pojawial...

Jezeli za rok beda robic fochy, zalatwimy jakis catering.

Na next MB, bedzie taki improvment.... TV 32" (lub wiekszy)+komp odliczajacy czas bitwy i pokazujace ile punktow karnych jest juz naliczone jezeli wynik nie został zgłoszony w czasie. No i na stałe dopisany punkt: Jeżeli 5 minut przed startem nastepnej rundy nie bedzie wyniku, wpisywany jest remis 10-10 (u nas z karnymi wyjdzie to 5-5) i nastepna bitwe graja tez ze soba na tym samym stole (by nie przeszkadzac innym ktorzy chca zaczac bitwe nastepnej rundy).

Na bitwe 2350p imho styka bez problemu 3h. Ok komus sie zdarzy raz na 5 bitw oddac 5 minut pozniej wynik... mozna przymknac oko... ale co runde czekać na wynik od tej samej osoby.... powinno być karane chłostą :D
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Zajebiaszczy turniej, bawiłem sie przednio.
Specjal thenksy dla opponentów; w tym Żabie za lekcje gry i Raptorowi za śniadanie przy stole:P
Szmaja, dzieki za nocleg!
Posiedzielim i popilim, więc tym co mieli moc też gratki.

Nocne cashówki w hold'ema całkiem spoko...

Ale najwieksze gratulacje nalężą się paniom z dyżurki w szkole, które potrafiły i IBupromem pomóc rano i materace dodatkowe w nocy dostaliśmy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
wolek
Warzywo

Post autor: wolek »

Dzięki za mój pierwszy master battla i pierwszy taki pro turniej battla :wink:
Monster truck lizaków był bardzo śmieszną armia :mrgreen: Szkoda że trafiłem 4x na elfy które mają dużą liderke i bolce :D

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Szmajson pisze:
Furion pisze:Bufet średni, za to Pizzeria bardzo dobra.
Na bitwe 2350p imho styka bez problemu 3h. Ok komus sie zdarzy raz na 5 bitw oddac 5 minut pozniej wynik... mozna przymknac oko... ale co runde czekać na wynik od tej samej osoby.... powinno być karane chłostą :D
Taką chłostą, że raz oddałem później wynik w ostatniej bitwie i mam najwięcej karniaków :wink:
Karne się należały spoko, ale inni dostali 3 razy mniej.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Z mojej strony chcial bym podziekowac wszystkim za przybycie i fajna zabawe szczegolnie ekipie ze slaska i krakowa za wieczorny lans i fight z gorzowskimi drechami :mrgreen:
Do zobaczenia za rok bedzie jeszcze lepiej :twisted:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Szmajson pisze: Na bitwe 2350p imho styka bez problemu 3h. Ok komus sie zdarzy raz na 5 bitw oddac 5 minut pozniej wynik... mozna przymknac oko... ale co runde czekać na wynik od tej samej osoby.... powinno być karane chłostą :D

No nie - teraz to troszke przegiles Szmaja, wiesz?
Dostalem 2 pkt karne za to ze w pierwszej bitwie oddalem wyniki z zarabistym poslizgiem (ok 3 min przed rozpoczeciem next rundy), ale na pierwsza bitwe powinno sie brac troszke wiecej czasu niz 3h.
Nie mowie tu tylko o sobie (musialem wystawic 90 ghuli i i inne modele).
Ale nie o tym mowa. Chodzi mi bardziej o to ze w pierwszej mialem poslizg, a w pozostalych oddawalem przed czasem.
I GDZIE TU TE PRZYMKNIECIE OKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrrrr.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Smiechu pisze:
Szmajson pisze: Na bitwe 2350p imho styka bez problemu 3h. Ok komus sie zdarzy raz na 5 bitw oddac 5 minut pozniej wynik... mozna przymknac oko... ale co runde czekać na wynik od tej samej osoby.... powinno być karane chłostą :D

Dostalem 2 pkt karne za to ze w pierwszej bitwie oddalem wyniki z zarabistym poslizgiem (ok 3 min przed rozpoczeciem next rundy), ale na pierwsza bitwe powinno sie brac troszke wiecej czasu niz 3h.
Ale nie o tym mowa. Chodzi mi bardziej o to ze w pierwszej mialem poslizg, a w pozostalych oddawalem przed czasem.
Wrrrr.

pierwsza bitwa trwala dluzej o jakies 20 minut we wzgldu na chlopakow z wwa ktorzy zrobili tuning samochodu na rondzie.... wiec byl dodatkowy czas :). Co do ilosci modeli... to gracze O&G i skavenow nie mieli problemow z oddawaniem wynikow na czas.. wiec to nie argument.

Tak wiec foch jest bezpodstawny :P
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Znalazł ktoś po turnieju ręcznik (biało-niebieski) na tej małej salce obok sceny?

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

trzeba było wystawi wagon blood knights to byś nie miał problemów z ilością modeli ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Śmiechu ja dostałem 5 pts za jedną obsuwę. Kumam Szmaja dałbyś 2-3 pts, bym nic nie napisał, ale w każdej rundzie ktoś oddawał z mega poślizgiem wyniki , a tylko ja/paffeu i żabcia (mistrz obsów :wink: ) mamy po 5 pts.
Nie fajnie #-o Wiem, że to nie ma dużej różnicy 14 czy 11 miejsce, ale co by było jakby dotyczyło to wyższych miejsc ?

No ale żeby nie było, że same żale to napiszę, że byłem pierwszy raz w Gorzowie i bardzo mi się podobało. Szmajson nas super ugościł. Warunki masterowe były ekstra: czyste łazienki, prysznice, zaciszne miejsce do spania, ekstra pizza, scenariusze, wreszcie fajny test! itp.

pozdr.

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Turniej bardzo fajny i generalnie mocno obstawiony.

Moimi szalonymi krasnalami udalo sie nastukac 13 miejsce mimo 2 eksplozji kowadla na malej runie przy kluczowych popychaczkach (no comment)

moje bitwy:
1 Piotr Głomski empire 12:8
2 Paweł Koszowski lizzi 9:11 (eksplozja nr 1)
3 Morrok skaven 19(20):1
4 Kamil Jandy WE 11:9 (eksplozja nr 2)
5 Piotr Grzybowski Dl 14:6

Dzieki za bitwy i do zobaczenia w przyszlym roku.

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Był to mój trzeci master blaster i tym samym trzeci rok gry w battla.
Chciałbym podziękować:
- Kędziorsonowi, za zapoznanie z nową ekipą i miło spędzony piątkowy wieczór,
- kilku łysym, za zwolnienie praktyk z powodu stłuczenia łokcia ;),
- ojcu Kędziorsona za transport,
- przeciwniką za niedostanie żadnej maski,
- wszystkim z którymi grałem w nocy w pokera, za bilet do domu, śniadanie, obiad i lekką nadwyżkę kasy,
- pani Stasi, za cyne o otwartym sklepie,
- wszystkim innym za to, żę poprostu byli,
- i oczywiście wszystkim orgom za kolejną udaną imprezę.
Oby za rok było jeszcze lepiej i niech Master Blaster będzie z wami ;)

Pozdro Pamelson
HD pisze:
FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Połykasz? :D
Kocham to forum ;)

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Szmajson pisze:
Smiechu pisze:

Wrrrr.

pierwsza bitwa trwala dluzej o jakies 20 minut we wzgldu na chlopakow z wwa ktorzy zrobili tuning samochodu na rondzie.... wiec byl dodatkowy czas :). Co do ilosci modeli... to gracze O&G i skavenow nie mieli problemow z oddawaniem wynikow na czas.. wiec to nie argument.

Tak wiec foch jest bezpodstawny :P

Co do wypadku ( wkoncu jechałem za Crusem :) ) i obsowy dzieki temu dalem rade dokonczyc 5 ture, ale gdybym mial jeszcze 6 to pewnie wynik bylby nie 12:8, a 15:5 conajmniej dla mnie. A co do graczy O&G i Szczorow to oni maja wpojone juz od lat ze ukladanie figorek to zaczynaja juz w domu, a koncza na turnieju. Ja niestety Spamem Ghuli gralem pierwszy raz i nie wziolem pod uwage ze musze poswiecic 10 min na rozlozenie. Dlaego troszke sie nerwuje ;p
Ale tu chodzi bardziej o to przymkniecie oka anizeli o same karniaki, bo wkoncu nalezaly mi sie za spowodowanie dodatkowej obsowy, ale za oddawanie wynikow w pozostalych walkach przed czasem mozna bylo to znegowac.
Ale spoko - teraz to juz po frytkach - moglem walczyc o zdjecie karniakow na miejscu przed ogloszeniem wynikow, a nie teraz.

Co do samego MB.
Podobnie jak Xet bylem u was pierwszy raz i zostalem mile zaskoczony organizacja calosci.
-Spozywanie napoju energetyzujacego w czasie bitwy to jest na dobra sprawe w pewnym stopniu komfort gry gdyz nie musisz sie pieklic ze niezdazysz pomiedzy bitwami.
-Spanie, prysznice, lazienka wszystko powoduje to iz w przyszlym roku na 100% zobaczymy sie ponownie.

Co do bitewek:
1. Piotr Kras i jego TK - Moje VC wyczekaly do ostatniego momentu i spowodowaly drastyczny atak na obstaawionego krola - niestety zabraklo tury by to wszystko zostalo zgwalcone i zdewastowane: 12:8
2. Dawid Grzesiek i WE - Gdyby nie ostatnia tura i miscast na moim Lordzie (rebaund i Pan lasu - a ja brak kosci i BS) to wynik bylby jakies 14:6, a tak 10:10
3. Xet i DE - Co tu duzo gadac - powinien dostac wpierdziel, ale niestety blad przy ruszaniu sie Wraciakami spowodowal drastyczna zmiane taktyki, ktora zreszta doprowadzila do masakry w czape ( chociaz jakbys nie sciemnil ze Hotek dziala na Winda to wygladalo by to troszke inaczej) 0:20
4. Kędzierson i WoCh - Wszystko było by dobrze gdyby jego Lord na Steedzie Slanesha nie widział Wrightów schowanych za domkiem (dosłownie o jakieś 3 mm) 8:12
5. Kolega grający Imperium - Taktyka Holana poskutkowała = Czekaj aż przeciwnik popełni błąd - No i popełnił. Miscast na magu = Rebound -> Wind -> nie zdispelował ->2 bazy duchów wystawione na szarże w Hendgunerów z dwoma magami. Dalej to już ja rozdawałem karty, a kolega musiał ostro myśleć jak wyjść z tak wielkiej opresji. Na stole zostały tylko Handy z de tuchem i polowa Pistoletów.

Pozdro dla przeciwników za miłą i przyjemną gre - Xet za ten wał będzie rewanż i to pewnie w Wejherowie :P:P:P

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

ogarnijcie tylko jakichs sedziow za rok bo w tym to bylo bardzo na minu jesli chodzi o cala impreze

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Myślałem, że działa bo mag z hotekiem jest konkretnym celem między innymi.
Ja nic nie mówie, że dwa razy popychałeś te same ghule w mojego smoka ;) hehe
No dobra, w Wejherowie dajemy sobie czelendz i się podłożę :wink:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Xet pisze:Myślałem, że działa bo mag z hotekiem jest konkretnym celem między innymi.
Ja nic nie mówie, że dwa razy popychałeś te same ghule w mojego smoka ;) hehe
No dobra, w Wejherowie dajemy sobie czelendz i się podłożę :wink:

Tego nie pamiętam, ale bardzo możliwe.
Ok w Wejherowie bedzie Czelendz i sie odegram - albo mam lepszy patent. Pierwsza bitwqe gramy razem, pozucamy troszke kostkami i pujdziemy na browar, a wynik to 10:10 :D

Co Ty na to??

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Na czelendz przystane, ale 10 pts nie oddam :P

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

twardochleb pisze:...

Moimi szalonymi krasnalami udalo sie nastukac 13 miejsce mimo 2 eksplozji kowadla na malej runie przy kluczowych popychaczkach (no comment) ...
taaa jak zwykle w najmniej odpowiednim momencie :D
ma zdjęciu widziałem 3 klocki krasi?? zapewne longi sleyerzy i??

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Tak, longi, slejersi i warriorsi.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Shino pisze:ogarnijcie tylko jakichs sedziow za rok bo w tym to bylo bardzo na minu jesli chodzi o cala impreze
no niestety ze mnie sedzia marny ale za to mysle ze z oceny malowania kazdy zadowolony :wink:
niestety naglosnienie i zaplecze sedziowskie to minus imprezy ale to mobilizuje do wiekszego wysilku w przyszlym roku :) mam nadzieje ze te male niedogodnosci nam wybaczycie [-o<
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ