Ja też. Od Wczorajrunepriest pisze:teraz jestem po 18
Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Master of reality
- Oszukista
Re: Ile lat mają gracze warhammera
I sold my soul for rock'n roll
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
I pisze to małolat, który sam siebie cytuje coby pokazać jaki to on nie jest fajnyArathorn pisze:Wywalcie tego gościa
P.S. Master no to STO LAT!!!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Master of reality
- Oszukista
Dzięki Tej setki to bez problemu dożyje, w końcu gram elfamiDark Knight pisze:P.S. Master no to STO LAT!!!
I sold my soul for rock'n roll
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Eee... wątpie. Mój sojusz DE, DoCh i Zielonych zjedzie cały świat i pewnie Cie przy tym ukatrupiMaster of reality pisze:Dzięki Tej setki to bez problemu dożyje, w końcu gram elfamiDark Knight pisze:P.S. Master no to STO LAT!!!
Morsereg jak Ty to przetrwałeś nie grać przez 2 dni?!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Taa ? A mi sie wydawalo ze jakies 12-13 lat cierpisz na ta chorobe, od czasu kiedy stales sie moim malym przydupasemsolider4 pisze:A ja w lutym będę miał 28, z czego od 10 lat cierpię na chorobę zwaną Warhammer
P.S. To Ty w lutym masz urodziny ? lol a ja tyle lat myslalem ze jakos w czerwcu
-
- Wałkarz
Ja mam 15 lat i w battla nie grałem już jakiś tydzień 0_0... Moje figurki co noc wychodzą z szafki i robią mi burdel w pokoju żebym sobie o nich przypomniał...
http://www.demland.info/dem/
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
- gerald_tarrant
- Masakrator
Morsereg pisze:na imie mi Morsereg, mam 24 lata... i nie gralem w batla od dwoch dni
BRAWO!!! jesteśmy z wamiAwangardowyKaloryfer pisze:Ja mam 15 lat i w battla nie grałem już jakiś tydzień 0_0... Moje figurki co noc wychodzą z szafki i robią mi burdel w pokoju żebym sobie o nich przypomniał...
Wspólnymi siłami z tego wyjdziemy...
ja jestem na dobrej drodze - nie gram juz dwa latagerald_tarrant pisze:Morsereg pisze:na imie mi Morsereg, mam 24 lata... i nie gralem w batla od dwoch dniBRAWO!!! jesteśmy z wamiAwangardowyKaloryfer pisze:Ja mam 15 lat i w battla nie grałem już jakiś tydzień 0_0... Moje figurki co noc wychodzą z szafki i robią mi burdel w pokoju żebym sobie o nich przypomniał...
"I fart in your general direction"
A ja myślałem, że to Ty się ode mnie uczyłeś Do zobaczenia w styczniu, przeprowadzimy małą weryfikację naszych zdańAzz pisze:Taa ? A mi sie wydawalo ze jakies 12-13 lat cierpisz na ta chorobe, od czasu kiedy stales sie moim malym przydupasemsolider4 pisze:A ja w lutym będę miał 28, z czego od 10 lat cierpię na chorobę zwaną Warhammer
P.S. To Ty w lutym masz urodziny ? lol a ja tyle lat myslalem ze jakos w czerwcu
Nie, pierwsze lizaki kupiłem po 18-tce, RPGa nie liczę, bo wtedy rzeczywiście tyle, a moze nawet więcej wyjdzie
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Wszyscy tak mówią Szaman. A potem recydywa i zacznie się jeżdżenie na mastery.Szaman pisze:ja jestem na dobrej drodze - nie gram juz dwa latagerald_tarrant pisze:Morsereg pisze:na imie mi Morsereg, mam 24 lata... i nie gralem w batla od dwoch dniBRAWO!!! jesteśmy z wamiAwangardowyKaloryfer pisze:Ja mam 15 lat i w battla nie grałem już jakiś tydzień 0_0... Moje figurki co noc wychodzą z szafki i robią mi burdel w pokoju żebym sobie o nich przypomniał...
o, nie... z grania turniejowego to ja sie szczesliwie juz dawno wyleczylemDziekan pisze:Wszyscy tak mówią Szaman. A potem recydywa i zacznie się jeżdżenie na mastery.Szaman pisze:nie gram juz dwa lata
nie pamietam Cie z czasow, kiedy bylem tym zarazony... moze za krotko w tym siedzisz?Shino pisze:mowisz to tak jakbys kiedykolwiek byl tym zarazonySzaman pisze: o, nie... z grania turniejowego to ja sie szczesliwie juz dawno wyleczylem
oj, rodzice mieli fantazję, w takim razie... Jaki skrót stosować od Twojego imienia?Morsereg pisze:na imie mi Morsereg, mam 24 lata... i nie gralem w batla od dwoch dni
Szaman, bo w Twoim wieku to już tylko praca - dom, bawienie wnuków...o, nie... z grania turniejowego to ja sie szczesliwie juz dawno wyleczylem
Ja oduczam się grać malując figurki
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
pewnie takYudokuno pisze:Szaman, bo w Twoim wieku to już tylko praca - dom, bawienie wnuków...
nie jest tak zle - regularnie, raz w tygodniu spotykam sie na spotkaniach klubowych, co mi w zupelnosci wystarcza
no i ostatnio tez wiecej maluje - Space Wolves oraz armie Rzeczypospolitej do Ogniem i Mieczem
Jak dla mnie najlepszym okresem w zyciu sprzyjajacym grze w battla sa studia! no oczywiscie wykluczajac czas zarezerwowany dla sesji
A good beginning makes a good ending