Kołek się zwyczajnie najebał bo zaliczył semestrŻaba pisze:jak rozumiem to DE trzeba przyciąć bo są tak dobre że nikt ogarnięty nimi nie gra i dlatego trzeba mieć pewność że tak już zostanie![]()
a dlaczego nie przycięto Lizzi bądź WoCh ? - pewnie prosiaki z LS gdzieś po piwniczkach mają pokitrane te armie
widzisz Kołek w przeciwieństwie do argumentu efektów na masterach to Twój post jest... dość słabo poparty merytorycznie, i muszę przyznać że nie do końca się orientuję co miałeś na myśli pisząc że De zasługują na przycinkę dlatego że plewa nimi grająca dostanie maskę od pro ??
nie bierz tego co napisałem ww. do siebie nie chcę wywoływać flejma podkreślam że liczę na merytoryczną dyskusję![]()
miłego
Ż.
co do WoCh to nie przesadzaj... jest to armia z jednym patentem o nazwie magia... do tego dochodza inne warianty skladania jednostek, ale WoCh z dobrym graczem grajacym dobra armia raczej nie pocisnie, co zreszta widac na turniejach - dla mnie jest to armia uposledzona cos jak Imperium... jeden grywalny mocny standard, reszta szambo
co do Lizzi, sa drogie punktowo, IMO po ogarnieciu sie z ta armia nie sa jakies przejebane, tez byle noob nimi nie pocisnie...
@Karabin, ja tam w dyskusje nie wchodze
a co do poziomu graczy Krasnoludzkich to moze kogos obraze.. ale gralem z wieloma osobami a znam dwie ktore naprawde naprawde naprawde (czyli tak z poparciem wynikowym) nią dają rade, jedną z Warszawy, jedną - nieskromnie, z Gdańska
pzdr !!