Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Takie male pytanko: Czy noclegi z Piatku na sobote i wrazie potrzeby z Niedzieli na poniedzialek będą odpłatne, bo nie wiem ile kasy mam szykować :D:D
Ja w kwestii formalnej:
Czy BSB Beastmeński może mieć magiczny Banner i Mutację
Malin
Malin
Nocleg z soboty na niedzielę jest wliczony w cenę wejściówki. Natomiast pozostałe dni to już we własnym zakresie opłacacie. Normalnie stawka jest większa, ale postaramy się by z piątku na sobotę stawka była niższa.Smiechu pisze:Takie male pytanko: Czy noclegi z Piatku na sobote i wrazie potrzeby z Niedzieli na poniedzialek będą odpłatne, bo nie wiem ile kasy mam szykować :D:D
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
to jest pytanie do twórców balancing patchaMalin pisze:Ja w kwestii formalnej:
Malin
wszystkie osoby których nie ma na liście domkowej niech doślą zgłoszenie na kgb_draconis@wp.pl
dorezerwujemy kolejny domek, liczy się kolejność zgłoszeń, bo oczywiście każdy chce być na górze domku
Podbijam!Animosity szczecin w tym roku pojawi sie. W skladzie przynajmniej 15 osobowym wiec jeden caly domek poprosimy , duza czesc z nas pojawi sie w piatek juz.
Pozdro.
Co najmniej jeden "dół" dla Animosity.
Pozdrawiam
Furion
Witam !
Moje Kozy Chaosu i Ja mamy zamiar powalczyć o nie ostatnie miejsce
Dopiszcie mnie prosze do domku nr 9 razem z resztą Krakowa
Dzięki
Czy ma ktoś Shaggota którego może pożyczyć na czas turnieju ??
Pozdro
Moje Kozy Chaosu i Ja mamy zamiar powalczyć o nie ostatnie miejsce
Dopiszcie mnie prosze do domku nr 9 razem z resztą Krakowa
Dzięki
Czy ma ktoś Shaggota którego może pożyczyć na czas turnieju ??
Pozdro
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- swieta_barbara
- habydysz
Macie trojana na waszej stronce.
Prosiłbym o zarezerwowanie 9 miejsc, najlepiej w jednym pokoju na dole dla JH.
Prosiłbym o zarezerwowanie 9 miejsc, najlepiej w jednym pokoju na dole dla JH.
taa, nie wiem jak sobie z tym poradzić, jakiś boot regularnie dodaje linijkę javy do każdego index.html na serwerze chyba pozmieniam wszystkie index na np. main albo inną nazwęswieta_barbara pisze:Macie trojana na waszej stronce.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2009, o 12:12 przez esgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
za kilka dni, w pierwszej kolejności idą domki bo tu najwięcej osób się zgłosiło, rozpiski narazie przysłało 7 osób
Ja mam dwa pytania:
1. Kto sie wybiera wczesniej do Wejherowa? Mam na mysli czwartek-piatek albo piatek-sobote bibe ;)
2. Moglby ktorys z orgow namalowac rozklad domkow i jakies sciezki zeby orientacyjnie bylo wiadomo ktore sa ktore? Tak z ciekawosci :)
1. Kto sie wybiera wczesniej do Wejherowa? Mam na mysli czwartek-piatek albo piatek-sobote bibe ;)
2. Moglby ktorys z orgow namalowac rozklad domkow i jakies sciezki zeby orientacyjnie bylo wiadomo ktore sa ktore? Tak z ciekawosci :)
Mam w planie wrzucić zdjęcie z lotu ptaka, aby było widać tylko wyszperam jakieś, bo czasu na razie nie miałem.Cosmo pisze:Ja mam dwa pytania:
1. Kto sie wybiera wczesniej do Wejherowa? Mam na mysli czwartek-piatek albo piatek-sobote bibe
2. Moglby ktorys z orgow namalowac rozklad domkow i jakies sciezki zeby orientacyjnie bylo wiadomo ktore sa ktore? Tak z ciekawosci
Draconis - FOR EVER !!!
Od nas chyba wszyscy będą w piątek.Jakbyś był wcześniej Cosmo
O to się nie martw. Ze wszystkimi chętnymi nie dasz rady wypic po kolejceMam na mysli czwartek-piatek albo piatek-sobote bibe
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Eh Jankiel jak Ty nic nie rozumiesz :-) Was to ja mam na codzien ;P A takiego np Pajaka to tylko od swieta ;)
I dlaczego w piatek? Wydawalo mi sie ze przynajmniej czesc chciala w czwartek juz. Miszta, Solo, Familiar, Jasiu.. I paru innych pewnie tez.
I dlaczego w piatek? Wydawalo mi sie ze przynajmniej czesc chciala w czwartek juz. Miszta, Solo, Familiar, Jasiu.. I paru innych pewnie tez.