Starcraft 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Starcraft 2
mam problem:
O ile już macro w jakimś stopniu ogarniam to mam problem ze złożeniem odpowiedzi na mech terrana (heliony + marudy potem heliony + siege tanki potem thory + siege tanki) gram zergiem tak btw
O ile już macro w jakimś stopniu ogarniam to mam problem ze złożeniem odpowiedzi na mech terrana (heliony + marudy potem heliony + siege tanki potem thory + siege tanki) gram zergiem tak btw
potwornie wolno wczytują mi się kolejne misje
po za tym gra mi się wiesza i są problemy z dżwiękiem
to dziwne, dopiero upgradowałem kompa, wiec to gra
po za tym gra mi się wiesza i są problemy z dżwiękiem
to dziwne, dopiero upgradowałem kompa, wiec to gra
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Ja APMow mam okolo 150.
Super sprawa, zeby podwyższyc sobie APMy to zbindowac miejsca na mapie, głowna baza + dwie kolejne. Przyspiesza rozgrywke, bo nie trzeba klikac albo przesuwac ekranu myszką. No i częste używanie spacji.
Hotsów jeszcze nie mam, czekam az z ceny zejdą ;]
pozdrawiam
Super sprawa, zeby podwyższyc sobie APMy to zbindowac miejsca na mapie, głowna baza + dwie kolejne. Przyspiesza rozgrywke, bo nie trzeba klikac albo przesuwac ekranu myszką. No i częste używanie spacji.
Hotsów jeszcze nie mam, czekam az z ceny zejdą ;]
pozdrawiam
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Semi pisze:ja mam to samo, w misjach co jakis czas jest zamiecha, a po kilku sec idzie dalej, irytujaca sprawa, moz epoprawia pozniej...
Ponoć to dość częsty problem - spróbuj wyłączyć muzykę albo zmniejsz jakość dźwięku i zobacz czy pomoże. U niektórych osób ten zabieg usuwał problem. Zapewne następne patche to poprawią.
- terorystaxxl
- "Nie jestem powergamerem"
Zależy czy grasz na Wolu czy Hotsie.Wiem że powiększyli złoto i srebro a zmniejszyli brąz.Część ludzi gra w Wola a druga cześć w Hotsa więc teraz niedługo od premiery jest różnie.Ja we Wolu pierwsze 4 mecze sprawdzające wygrane piąty (heh dobrało gościa z diamentu wtf)przegrany i wylądowałem w brązie.Potem dwie gry jestem w srebrze potem jedna gra w srebrze z platyną i od razu wrzuciło do złota więc trochę to świruje.
Imperium
Włocławek
Włocławek
w hotsa gram, ogólem uważam, że gram raczej słabo/przeciętnie/muszę się sporo nauczyć, a w platynie utrzymuje się raczej dobrze. IMO nie zasługuje na ligę w której gram. hmm.. może trzeba narazie jeden sezon potraktować lightowo i poczekać, aż więcej ludzi kupi hotsa, aby znać jakiś wymierny poziom własnych umiejętności
Ja gram sporo (zagrałem 130 gier mam top diaxa)i powiem wam, że:
1. Terran imba xD
2 problemy z mmr są dlatego że mało ludzi gra + wszystkim sie wyzerował licznik niedługo sie to ustabilizuje.
3. Jakiś tak balans jest chociaż zerg (ja) ma mega problem z pierwszym doropem który wchodzi o 5-7 minucie. Moim zdaniem skoro medivac ma boosta to niech ma mniej HP bo sieę z niego bunkier robi (najpierw trudno go strącić queenami, potem jeszcze leczy to co wypluje...). Druga sprawa to widow minesy. Jak coś robi taki DMG to nie powinno mieć zasięgu prawie takiego jak coś co go wykrywa. W tym momencie wysranie 15-20 blokuje Broodlordy tak że strach przejść przez mapę, bo jak sie sclimbują i dostaną z 3 min to jest GG tak samo coruptory.
1. Terran imba xD
2 problemy z mmr są dlatego że mało ludzi gra + wszystkim sie wyzerował licznik niedługo sie to ustabilizuje.
3. Jakiś tak balans jest chociaż zerg (ja) ma mega problem z pierwszym doropem który wchodzi o 5-7 minucie. Moim zdaniem skoro medivac ma boosta to niech ma mniej HP bo sieę z niego bunkier robi (najpierw trudno go strącić queenami, potem jeszcze leczy to co wypluje...). Druga sprawa to widow minesy. Jak coś robi taki DMG to nie powinno mieć zasięgu prawie takiego jak coś co go wykrywa. W tym momencie wysranie 15-20 blokuje Broodlordy tak że strach przejść przez mapę, bo jak sie sclimbują i dostaną z 3 min to jest GG tak samo coruptory.
zakończenie kampanii mnie zawiodło, spodziewałem się czegoś wiecej
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
Jako protoss zgadzam się z tym! teranie są przekoksani. idealny balans maja tosi i zergi. ale mysle ze poprawią ich ;]JarekK pisze:Ja gram sporo (zagrałem 130 gier mam top diaxa)i powiem wam, że:
1. Terran imba xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
Ja gram randomem i powiem wam że każda rasa jest dobra i każdą da się wygrać jeśli jest ktoś chętny mogę z kimś pograć
A już myślałem, że jestem odosobniony i zrzucałem to na mojego starego kompa.Semi pisze:ja mam to samo, w misjach co jakis czas jest zamiecha, a po kilku sec idzie dalej, irytujaca sprawa, moz epoprawia pozniej...
Mi się baaardzo podoba zarówno cała kampania jak i jej zakończenie. Dokończono historię pewnej postaci z BW (nie chodzi mi o Mengska czy Kerrigan ). Ale jednocześnie jest nadal baaaardzo dużo pytań.Morog pisze:zakończenie kampanii mnie zawiodło, spodziewałem się czegoś wiecej
Trochę się biłem z sobą czy warto wydawać tyle kasy na kolejną grę, ale po przejściu nie czuje już tego dylematu. Bardzo mi się podobała kampania, teraz trochę ją pomęczę aby doprowadzić do 100% i sobie popróbuje multi.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.