Alternatywne figurki
Moderator: Ziemko
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Jak nie masz akurat Salek w rozpie to możesz śmiało ich używać jako razorów.
- HiddenDreams
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Salamanderka, za którą wkrótce podąży Spearback;)
Poza ciekawa, ale coś mi nie pasuje w tej salce.
Ciało jest bez "pazura", ale ujdzie. Być może proporcje są trochę skopane? Głównie chyba nie odpowiada mi głowa, która jest de facto najbardziej wyeksponowana. Dziwny wyraz dużej gęby, paszcza zbyt szeroko rozdziawiona i wygląda to tak jakby żuchwa była zbyt długa.
Ciało jest bez "pazura", ale ujdzie. Być może proporcje są trochę skopane? Głównie chyba nie odpowiada mi głowa, która jest de facto najbardziej wyeksponowana. Dziwny wyraz dużej gęby, paszcza zbyt szeroko rozdziawiona i wygląda to tak jakby żuchwa była zbyt długa.
- HiddenDreams
- Kontakt:
Spearbacki o wiele bardziej przemawiają salamandra wygląda trochę jakby człowiek założył stroj i maskę salamandry
- HiddenDreams
- Kontakt:
Szczerze, nam Salamandra bardziej się podobała, no ale nie będziemy narzekać, że Spearback przypadł do gustu;) Co do Salamandry może też ybć to kwestia ujęcia - wierzymy że jako gotowy model się spodoba.
Co do alternatyw, na ten moment nie. W przyszłości bardzo możliwe.
Co do alternatyw, na ten moment nie. W przyszłości bardzo możliwe.
Nie leżą mi zupełnie cold ones na kawalerii lizaków-odstaja os pozostałych bestii, np. Carni.
Myślę nad ich zastapieniem bądź starym wzorem cold one bądź obecnymi z Dark Elves cold one knights.
Pytanie 1 - czy powyższe spasuja pod saurusy jako jeźdźców?
Pytanie 2 - czy zna ktoś może model raptora który by się nadal na wierzchowca zamiast cold one games workshop?
W necie znalazłem taki model gw jak mniemam
https://www.google.pl/search?q=cold+one ... pv-IzC5CtM:
Ale chyba już niedostepny:/
Pozdrawiam
Myślę nad ich zastapieniem bądź starym wzorem cold one bądź obecnymi z Dark Elves cold one knights.
Pytanie 2 - czy zna ktoś może model raptora który by się nadal na wierzchowca zamiast cold one games workshop?
Pozdrawiam
"bądź obecnymi z Dark Elves cold one knights."Huss pisze:Nie leżą mi zupełnie cold ones na kawalerii lizaków-odstaja os pozostałych bestii, np. Carni.
Pozdrawiam
Trzeba się trochę pobawić bo ich siodło jest na jaszczurze a u nas siodło do saurusa. Jedni na te nakładają zwykłe saurusy, albo zostaje wycięcie siodła z cold one, jedynie to jeszcze że nasze są grubsze te są chudsze, więc trzeba GS lekko wypełnić
Nie mam pojęcia niestety, nie miałem w ręku tych starszych , te z elfów mam dlatego mogę coś powiedzieć . Jakby co mam na sprzedaż 5 albo 6 nowych w wypraskach może z 2 posklejnaych ale nie malowanych cold one z dark elves, jakbyś chciał to pisz pw