![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Temat do ogarnięcia, niby aparat ma funkcję wideo, tylko jakiś stojak i nołchał.hellsing pisze:Zrób filmik jak to robisz
Nokimam pisze: topór
Zawsze 150% normyhellsing pisze:filmik by się przydał nawet taki krotki
Taki do tapet, dwie szerokości, większe do cięcia, mniejsze do obróbki. Ważne aby nożyki miały metalowe, stabilne mocowanie ostrza. Wszelkie plastikowe taniości do śmieci, szkoda palcy! Warto pomyśleć o zestawie pilników i papieru ściernego.hellsing pisze:zwykłym nożem
Zróbmy zatem tak, rozrysuj co chcesz zrobić, opisz jakimi materiałami dysponujesz i na bieżąco będe podpowiadał.hellsing pisze:Ja bym się o coś spytał ale nie wiem nawet o co
Właśnie, czyli lecę w redneki.Cookie Monster pisze:Jeśli wszędzie dasz legionistów to będzie pasowało:D
Cookie Monster pisze:Ja bym tylko większy grot strzały zrobił
Są nacięte, chyba zbyt płytko. Może dokleić coś na końcach ramion? Takie cusie co będą dodatkowo zabezpieczać?smiejagreg pisze:Natnij rowki na końcach ramion balisty tam, gdzie zakładana jest lina...
Grabz pisze:Nie, za wiki
Wynalazek machiny wyrzucającej strzały lub kamienie stromotorowo przez sztywne ramiona, których końce zamocowane były na sprężystych powrozach z końskiego włosia
Ale dzięki za odzew i czujność.