Khumanor: kogo np.?
krejzihed: grasz sam HE może się skusze al bolą mnie te twoje bolce

a tak wogóle musze się dogadać z thomasem jeśli chodzi o challange...

jak się tu thomas wypowie z kim chce grać to się chętnie zgodzę xD
haha mlody ty bys sie go tak we wszystkim słuchał, nawet mu niedales swojego nr telefonu bo sie bałes:DJarekK pisze:a tak wogóle musze się dogadać z thomasem jeśli chodzi o challange...
loko pisze:haha mlody ty bys sie go tak we wszystkim słuchał, nawet mu niedales swojego nr telefonu bo sie bałes:DJarekK pisze:a tak wogóle musze się dogadać z thomasem jeśli chodzi o challange...
klima klimą ale widze ze robi sie asekurancja pełną gembą podchody,macanki jak w 1 klasie:) no ale wszystko to na nic bo 1 miejesce to my z balaganem mamy zaklepane. cała armia to poprzebierane mengile wliczając w to mengila wylatującego z doom divera.
rozegraliśmy w ostatniej bitwie tylko 3 tury i już było 11:9, a zanosiło się na więcejKarczmarz pisze:Bestie the best![]()
Szczerze to mocno się zdziwiłem, że nie wygrali Morrok i Szawica, bo wydawało się, że maja najlepszy build.
Tym większe gratki dla Kumana i Golony.
I co turniej był lepszy bez mnie? Żadnych spinek?![]()
![]()
Pozdrawiam !!
Dużo remisów i wyników dookoła "10" wskazuje na to, że ograniczenia nic nie dały, bowiem większość mądrych zawodników dograła zaledwie 3-4 turę (zobacz wyżej) w atmosferze poganiania. Zatem najważniejszym ograniczeniem w tym znaczeniu było ograniczenie czasowe i to sprawdziło się w 100%. Dwukrotnie byliśmy zmuszeni skończeni skończyć bitwę w momencie, gdy skrupulatnie przygotowany plan działania zaczynał działać. Oczywiście ze względu na "forfunnowy" charakter turnieju nie wkurzaliśmy się specjalnie o to, pozostał tylko żal, bo to jak niespełnienie po pełnej zaangażowania grze wstępnej.Khumanor pisze:ps.: dużo remisów i wyników dokoła "10" wskazuje że ograniczenia się sprawdziły, przynajmniej tak sądzę, następnym razem skrócę je nieco i napiszę już na starcie