Hell Yea!Prince/Noble on Griffon
Mage on foot.
20 Sea Guard
10 Swordmasters
5 Ellyrian Reavers
Skaven
2 Characters of some kind.
40 Clanrats
20 Slaves
Poisoned Wind Mortar
Warpfire Thrower
2 Rat Ogres
5 Globadiers
Będą nowi ellyranie
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Hell Yea!Prince/Noble on Griffon
Mage on foot.
20 Sea Guard
10 Swordmasters
5 Ellyrian Reavers
Skaven
2 Characters of some kind.
40 Clanrats
20 Slaves
Poisoned Wind Mortar
Warpfire Thrower
2 Rat Ogres
5 Globadiers
czyli po prostu biją po inicjatywie?Shino pisze:asf i asl sie kasuja
tak.Furion pisze:czyli po prostu biją po inicjatywie?Shino pisze:asf i asl sie kasuja
to dopiero jesli sie pojawi errata i jesli rzeczywiscie cos takiego tam bedzie.u HE podobno ma być inaczej - asf helfów ma byś "supreme" i ma dawać walenie jako pierwszy nawet z dwurakami + przerzuty przy wyższej/równej inicjatywie...
W niemieckim sklepie GW pracownik powiedział mi to samo, więc najprawdopodobniej tak właśnie będzie.u HE podobno ma być inaczej - asf helfów ma byś "supreme" i ma dawać walenie jako pierwszy nawet z dwurakami + przerzuty przy wyższej/równej inicjatywie...
Chyba dla Ciebie. Ja nadal uważam, że WL będą najlepszą piechotą HE (oczywiście jeśli plotki co do ASF się potwierdzą) PG ze swoją s4 nadal nie będą wiele robili, a WL uderzający z trzech szeregów oznaczają anihilacje każdego oddziału.Tak czy inaczej na chwilę obecną SM i WL idą do lamusa. Zaś dużo fajniejsi wydają się PG i DP no i oczywiście LSG.
Mam nadzieję że zmniejszą koszt balist elfickich :// Ponieważ są kiepskie jak na 100 ptk :/
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
nie zartuj. gwardia elfowa albo delfowa kosi ich w maks 2 rundy.Andrzej pisze:Chyba dla Ciebie. Ja nadal uważam, że WL będą najlepszą piechotą HE (oczywiście jeśli plotki co do ASF się potwierdzą) PG ze swoją s4 nadal nie będą wiele robili, a WL uderzający z trzech szeregów oznaczają anichilacje każdego oddziału.