Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: bem »

Piotras pisze: Groźna mina czy uśmiech?

Normalnie ankietę zrobimy ;)
Zależy od sytuacji. Groźna mina podszyta uśmiechem :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ja nie mówię o tym, że non stop trzeba mieć groźną minę. Ale żeby, jak już się ją zrobi, wyglądać groźnie a nie jak snotling udający orka ;)
A co do bród, musicie wybaczyć starszej pani, że taki ideał ma z czasów młodości ;)

Heh, faceci alergicznie reagują na określenie "prawdziwy facet" :P Luz panowie, ważne żeby być tak nazywanym przez swoją kobietę ;) Reszta się nie liczy (a na pewno nie wybredna maruda Skavenblight :P ).

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Skavenblight pisze:Ignis - dzięki, tego thunderlorda chyba też mamy (cholera, krasnoludy to trzeba by w domu skatalogować bo się nie łapię...), dwa pozostałe urocze, zwłaszcza ta kobietka śmieszna ;)

Pewnie trzeba będzie pójść w konwersje... albo makiety :idea:
To może krasnal gej od Scibora?
Żeby przestał armię zbierać, tak? :D
Zrób to, co ja zrobiłam parę lat temu jako prezent podchoinkowy dla Jankiela: kub płytę OSB 48x72", przetnij na pół, wstaw zawiasy, oklej matą trawiastą, podklej pod spód gruby filc. Każdy szanujący się facet powinien mieć w domu pełnowymiarowy, składany stół do battla.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

To źle jak mam nie składany ?? :roll: ... :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skavenblight pisze:Heh, faceci alergicznie reagują na określenie "prawdziwy facet" :P Luz panowie, ważne żeby być tak nazywanym przez swoją kobietę ;) Reszta się nie liczy (a na pewno nie wybredna maruda Skavenblight :P ).
Haha, nie chodzi o to, że alegricznie ;) Każda kobieta ma swojego prawdziwego faceta (tzn. załóżmy taką sytuacje... :P ). I to było zwykłe pytanie ;)
No to ja nie pasuje, bo ja prawie zawsze mam banana na twarzy :) Nie umiem nawet groźnej miny zrobić ;)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Piotras pisze:
Skavenblight pisze:Heh, faceci alergicznie reagują na określenie "prawdziwy facet" :P Luz panowie, ważne żeby być tak nazywanym przez swoją kobietę ;) Reszta się nie liczy (a na pewno nie wybredna maruda Skavenblight :P ).
Haha, nie chodzi o to, że alegricznie ;) Każda kobieta ma swojego prawdziwego faceta (tzn. załóżmy taką sytuacje... :P ). I to było zwykłe pytanie ;)
No to ja nie pasuje, bo ja prawie zawsze mam banana na twarzy :) Nie umiem nawet groźnej miny zrobić ;)
Każda potwora znajdzie swego amatora.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Coś w tym jest...

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

he....
muszę sobie znaleźć "panią mego serca"
składany stół brzmi kusząco ;P

a tak na serio to kobiety mają 3 wspaniałe cechy :
- są inne, fascynujące
- dają cel życiu
- dają motywację do działania
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Taaa, ja bym jeszcze dorzucił, że zawsze potrafi sprowadzić z chmur na ziemię :P

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Zwolin pisze:- dają cel życiu
Wszystkie kobiety,ta jedna którą w danym momencie uważasz za właściwą?
I kiedy będziesz wiedział że cel osiągnąłeś?
Zwolin pisze:fascynujące
+1
Zwolin pisze:dają motywację do działania
+1

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Co prawda nie mam składanego blatu, ale za to mam je 2 i mam nadzieję że to się też liczy :wink:

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Zwolin pisze:
- są inne, fascynujące
- dają cel życiu
I nie potrafia grac w ludki... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Yudokuno pisze: Zrób to, co ja zrobiłam parę lat temu jako prezent podchoinkowy dla Jankiela: kub płytę OSB 48x72", przetnij na pół, wstaw zawiasy, oklej matą trawiastą, podklej pod spód gruby filc. Każdy szanujący się facet powinien mieć w domu pełnowymiarowy, składany stół do battla.
Niestety (tzn. stety, bo w sumie to pozytywnie) - mamy stół... wprawdzie jeszcze niedokończony, ale robotę zaczęliśmy razem i razem skończymy.
Raczej na jakiejś makiecie się skończy, bo z tym u nas biednie.
Zwolin pisze:a tak na serio to kobiety mają 3 wspaniałe cechy :
- są inne, fascynujące
- dają cel życiu
Hmmm... naprawdę miło, że młodzi mężczyźni zaczynają z takim podejściem :) Zmieni się pewnie trochę, choć mam nadzieję że nie o 180 stopni ;)
I nie potrafia grac w ludki...
Niektóre potrafią :twisted:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Undead84 pisze:
Fakt. Nawet jak próbują :P

Awatar użytkownika
Asgharoth
Mudżahedin

Post autor: Asgharoth »

jak to mój znajomy z zespołu powiedział... "kobiety są dziwne i skomplikowane ale... miłe w dotyku ;) "

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Undead84 pisze:
Zwolin pisze:
- są inne, fascynujące
- dają cel życiu
No to w takim razie Dildo od nas jest kobietą bo on pasuje do tego opisu :D

Za to zauważyłem że mają rękę do figsów. Im nauka malowania 2 razy lepiej idzie. (np Alexi albo rosjanka z Ultraforgea )

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Asgharoth pisze:jak to mój znajomy z zespołu powiedział... "kobiety są dziwne i skomplikowane ale... miłe w dotyku ;) "
Bliższe mi chyba jest to, niż to co Zwolin napisał. Choć niewątpliwie, coś w tych kobietach musi być, skoro tak bardzo ich pragniemy ;) (czyżby cycki? :mrgreen: )

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

grabz pisze:
Zwolin pisze:- dają cel życiu
Wszystkie kobiety,ta jedna którą w danym momencie uważasz za właściwą?
I kiedy będziesz wiedział że cel osiągnąłeś?
nie, cel dają wszystkie kobiety
uwierz mi, czasem jak popadam w... nostalgię to do rzeczywistości przywracają mnie kobiety
jak?
po prostu zauważam, "na nowo", ich piękno i to że to właśnie dla nich warto coś zrobić

nic nie motywuje bardziej niż piękna/miła/... (niepotrzebne skreślić, można nic nie wykreślać) kobieta patrząca Ci na ręce
mnie nic tak nie rajcuje jak w.w. kobieta mnie pochwali ;P

a co do osiągania celu... to one są celem samym w sobie
Skavenblight pisze:Hmmm... naprawdę miło, że młodzi mężczyźni zaczynają z takim podejściem :) Zmieni się pewnie trochę, choć mam nadzieję że nie o 180 stopni ;)
czemu ma się zmieniać?
czy dla "dorosłych" mężczyzn kobiety przestają być fascynujące, nie dają im celu w życiu, nie motywują?
jestem ciekaw jak to jest :P
btw patrząc na moich rodziców to chyba jednak tak

No chyba że w kontekście zmiany rozumiałaś dodanie nowych elementów podejścia bez zmiany, lub z niewielką, już istniejącego
w takim razie się zgodzę bo już na przestrzeni lat dochodziły różne "punkty" :P

Piotras.... [-X
nie czyżby :roll: , na pewno :twisted:
a czy jedno kłóci się z drugim ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Asgharoth
Mudżahedin

Post autor: Asgharoth »

chłopaki z dwojga złego lepiej mieć słabość do kobiet niż... ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Zwolin pisze: czemu ma się zmieniać?
czy dla "dorosłych" mężczyzn kobiety przestają być fascynujące, nie dają im celu w życiu, nie motywują?
jestem ciekaw jak to jest :P
Na pewno nie przestają... no chyba, że ktoś zostanie bardzo skrzywdzony przez kobietę.
Zwolin pisze:No chyba że w kontekście zmiany rozumiałaś dodanie nowych elementów podejścia bez zmiany, lub z niewielką, już istniejącego
w takim razie się zgodzę bo już na przestrzeni lat dochodziły różne "punkty" :P
Chodziło mi mniej więcej o to. Wiesz, kiedy spotkasz już tę jedyną, albo nie jedyną, ale chociaż kobietę, z którą będziesz parę lat, to zobaczysz, że prócz tych wspaniałych cech kobiety potrafią też być okropne i paskudne. Mówię to z pełną świadomością i bez dodawania "ale ja jestem inna", bo nie jestem (chociaż zapewne brak mi niektórych powszechnie wkurzających cech, jak miłość do zakupów czy fascynacji ciuchami/ modą). Raz jest tak, raz inaczej - rozumienie kobiet i dogadywanie się z nimi to sztuka (mi się nigdy jakoś nie udało, choć niby powinnam rozumieć kobiety, jako że sama jestem jedną z nich). Jak już się uda znaleźć sposób, to jest super... i wtedy do Twojego podejścia dojdzie nowy punkt, który nie zmieni całości, a jedynie nada jej głębi ;)
Tzn. nie będzie "kocham kobiety bo są inne, fascynujące, dają cel i motywację", ale "dają cel, motywację, są fascynujące, są też wredne, złośliwe, czasem ich nie rozumiem, ale umiem z nimi rozmawiać, więc i tak je kocham" :)

ODPOWIEDZ