MASTER BLASTER 2007 19-20 maja Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ano turniej udal sie swietnie. Tym razem dojechalismy i wrocilismy bez zadnych nieprzyjemnych przygod (o dziwo!). W piatek byla swietna ekipa jadaca pociagiem, w sobote turniejowych swirow bylo jeszcze wiecej, i wieczorek po sobotnich bitwach uswietnily nam bitwy rhinoxow oraz walki gladiatorow (w ktorych sam wzialem udzial, hehehe). Dzieki wszystkim z ktorymi gralem, za fajne bitwy w kolezenskiej atmosferze bez turniejowych cisnien. Zajełem 28 miejsce, co mnie raczej satysfakcjonuje, szkoda tylko ze armia mlodego nie dala mi sie zrewanzowac na nim z Balticon :evil:

Wyniki:
vs Dzik 17-3
vs Jandy 17-3
vs Pawel Koszowski 0-20 (tutaj mnie podstepnie spili itd. tak ze myslec nie moglem ;-))
vs Lires 17-3
vs Mlody 6-14

Organizacja turnieju byla w jak najlepszym porzadku, wszystko wlasciwie dopiete na ostatni guzik. Warunki do spania w porzadku, mozna bylo sobie znalezc zaciszne i spokojne miejsce, nikt nie budzil o 6 rano , ani nie darl ryja przez cala noc 10 m od spiacych osob. Lekkie opoznienia w bitwach czasami, ale gralo sie milo i bez cisnien specjalnie. Fajny i tani sklepik na miejscu. Tylko nagrody z tego co widzialem jakies takie nijakie... Ale zadnej nie dostalem wiec nie mnie marudzic No i chyba najlepiej zrobiona ocena malowania jaka widzialem. Rzetelnie, nie po lebkach, od razu wiedzialem ile pkt mialem i za co, a na drugi dzien weryfikacja. Tak samo test wiedzy. Pytania normalne, a nie jakies "z dupy", oraz szybko podane wyniki wraz z prawidlowymi odpowiedziami.

Dobra, juz nie przynudzam, oto fotki:

Master Blaster.rar

Pozdro, i do zobaczenia na nastepnym masterze!

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Jedy Knight pisze:
Stachu pisze:ooo... to kielon już pewnie zapił smutki :wink:
Pewnie zrobił to prewencyjnie.
A do "używania życia" to Kielon ma wręcz anty-talent. :(
To peweni ucieszy Cię Jacku wiadomośc, że póki co nie pije już na turniejach. Co za dużo, to nie zdrowo. ;)
Sobota- lover boy Rajczu i jego gejowske opowieści o jednym z organizatorów.
Pozdro dla tego, kto mu sciągał spodnie. :D :P

Całą relację skrobnę później.
Obrazek

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Przede wszystkim wielkie gratki dla zwycięzców w poszczególnych kategoriach. Mega gratulacje dla Malala za pociśnięcie turnieju.

Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i nie macie na co narzekać. ;) Mój sędziowski debiut sądzę, że był udany i nikogo nie poszkodowałem swoimi decyzjami. Mam też nadzieję, że nikt nie czuje się pokrzywdzony oceną malowania, którą przeprowadziliśmy z Karoliną. Staraliśmy się być rzetelni i dokładni (choć nie ukrywam, że wymagania stawialiśmy stosunkowo wysokie). :) Pozostaje mi tylko zaprosić wszystkich na przyszły rok, na kolejną edycję MB. Pozdro!
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Turniej bardzo udany, gratulacje i podziekowania organizatorom :).
Nie bede oryginalny, ale pochwale ocene malowania (oby zawsze byla taka sprawna) i warunki - materace, dobry i tani sklepik na miejscu, toalety, prysznice, "arenę" na zewnatrz ;) i wszystko inne. Full wypas po prostu.

Przeciwnicy, na ktorych trafilem - bardzo w porzadku, wszystko w milej atmosferze, uczciwie, na luziku. O to chodzi! Pozdrowienia dla Yakuzy, Kultu, Dzika i Linuxa (zwlaszcza dla niego ;) ) z ktorymi jechalismy nocnym pociagiem, dawno nie mialem takiej fajnej podrozy. Pani z poczekalni chyba zapamieta nas na dlugo :lol:

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Siema, tu wasz klimaciarz Pamela. Właśnie miałem zrzucać foty, kiedy okazało się, że ich nie ma. Kto mi majstrował przy aparacie!??!???!!!!!!!

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Przekozacki turniej. Za rok na bank Yakuza wbije w większej ekipie, a ja zrobię lepszy wynik :wink: , bo teraz to padaka była :cry: .
Pozdro dla:
organizatorów
przeciwników
chłopaków z Białego
Kultu
Linuxa
Świętej Barbary

Gratki dla:
Malala

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Tym razem dojechalismy i wrocilismy bez zadnych nieprzyjemnych przygod (o dziwo!)
Stwierdziliśmy , ze jedziecie pociągiem bo po drodze jest za dużo rond . :)
Coś o samych bitwach :
Grałem WE na dwóch drzewach i wardancerze lordzie .
I bitwa vs HE 18:2
Sam gram HE i wiem , ze mój przeciwnik zagrał bardzo dobrze urywając te dwa punkty .
II bitwa vs WE 6:14
Po szybko skończonej pierwszej bitwie poszedłem na zewnątrz zapalić , do tego coś wypiłem i reszte turnieju pamietam jak przez mgłe .
Pamiętam tylko , że dostałem ostre bęcki i grałem jak plew .
A może to wina kości :lol:
III bitwa vs Imperium 7:13
Rozpa przeciwnika na altarze , 3 działach i 2 steam tankach + kloc flagellantów . Czyli prawie nowym standardzie - powinni tego zabronić :o
Wyszedłem w końcu z lasu i czołgi rozjechały co mogły rozjechać .
IV bitwa vs O&G 8:12
Miałem nieźle rozstawiony teren , a i tak wszsytko popsułem , choć armia przeciwnika była dla mnie dosyć ciężka . Popełniłem dwa spore błędy i przegrałem jeden kombat , który zaważył na losach całej bitwy .
Wiadro ataków od wardencerów , lorda , bsb i żaden ork nie zginął .
Brejk na 7 z przeżutem i marny koniec za szybko uciekających elfów na obelisku .
V bitwa Świeta Barbara z O&G 10:10
Cięzka bitwa jak z Holanem na Strategiconie :wink: Sytuacja zmieniała sie jak w kajejdoskopie , raz ja miałęm farta , raz mój oponent . Dużo epickich walk , pojedynków strzeleckich i magicznych . Ostatecznie po totalnej rzeźni remis .

Gratulacje dla ekipy z Wrocławia , która ostro pociskała , szczególnie dla Pawła Koszowskiego , który miał po prostu pecha w grze z plewą Malalem.
Pozdrawiam wszystkich , którzy na to zasłużyli i dla Busza :*
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Zdjęcia by Jarek 'Jasiu' Asztemborski:
http://www.horned-rat-studio.com/nora/m ... jasiu.html

Zdjęcia by Karlee:
http://www.horned-rat-studio.com/nora/m ... arlee.html

CZEKAMY NA RESZTE FOTKE
(obecnie przesyla mi foty Kokosowy Moczul)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

fota karlee nr 35 mega masakra :D

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Green Knight pisze: I oczywiście są dwie postacie wieczorów.
Piątek- panna 150 w kapeluszu ze złamanym nosem.
Sobota- lover boy Rajczu i jego gejowske opowieści o jednym z organizatorów.[/url]
Polemizowal bym z toba Green...Pani konduktor,ktora wbila do przedzialu w momencie wznoszenia w gore kielonow po czym skwitowala to krotkim:"zdrowie panowie",chyba dostanie ode mnie pare punktow wiecej niz Gorzowska niunia-150.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Robson pisze:fota karlee nr 35 mega masakra :D
Dżizes... ja akurat jadłem :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Jasiuuu ma cały filmik z tej potyczki, z finałowym zbliżeniem na ... Dziopa. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Jak ktoś coś zostawił itp to pisać :)

Robson ja mam chyba Twoją koszulkę nr 23 (biała) i getry - tzn chyba Twoje bo coś Szmaja wspomniał.
Obrazek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Jezu to chyba ja tam jestem na dole... :shock: Pamietan ze tak mnie raz Dziop przycisnal ze do dzisiaj czuje jak mnie szyja boli :lol:
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

boże ale mój rów jest duży i piękny

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Mięsisty rów Rulezzz :D
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

A jak ładnie zarośnięty... :D
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Numer 32 tez dobry.Demonicznie swiecace sie oczy Dziopa,ktory niszczy od tylca 4 Karabiny daja rade. :P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

BORAT :D :wink: :twisted:

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

wróciłem, wytrzeźwiałem, wyspałem się, czas na relację :D
do gorzowa pojechałem z taką rozpiską:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=3287

I bitwa:kolega z gorzowa, grał wood elfami, niestety zapomnialem nazwiska;
przeciwnik ustawil swoj las na srodku stolu, cal od gorki, zostawiajac szpare, za ktora ustawil pol swojej armii.
no i przez ta szpare salki w dwie tury zlikwidowaly wildow, lorda i wardancerow, potem zostalo tylko wyrzynanie. 20:0

II bitwa: Wyrwena (chyba tak własnie), TK
niewiele pamiętam z tej bitwy, bo zdazylem sie już znietrzeźwić :P
przeciwnik mial dwie gwardie, ktore okazaly sie slabsze od kroxow, reszta armii tez nie dala rady :P 20:0

III bitwa: Karlee z bialegostoku, imperium
bardzo fajny przeciwnik, bardzo przyjemna bitwa, ale jej przebieg niezbyt pamiętam :P kawaleria wpadla w kroxy, ktore ja pogonily, wpadly w czolg i go rozkrecily, armaty zajely sie same soba, salki popsuly klocki piechoty, a chyba biegacz zdjal war altar. 20:0

w nocy byla impreza, o ktorej opowiadac nie bede, kto byl wie jak bylo :P

IV bitwa, czyli Darek Polit, i ile punktow mozna schowac w jednym lesie :P
Dalmar schowal w lesie dwa drzewa, wardancerow z wszystkimi herosami, i jeszcze driady na dokladke.
zabilem to co bylo poza lasem, zajalem 3 cwiartki, stracilem pol kawaleri, pol kroxow, jakies skinki i wyszedl remis.

no i V bitwa z Malalem (Skaven Blade miało swoj dzien chwaly, obydwaj aktywni czlonkowie klubu na pierwszym stole w ostatniej bitwie :P )
wlasciwie to nie wiem jak to sie stalo ze dostalem maske.
nie przypominam sobie rzadnego bledu, po prostu Malal lepiej rozkminial.
no i mial duzo szczescia :D no i king z flail of skulls jet przegiety :D

na koniec nagroda dla powergamera turnieju, no i lekki niedosyt, bo jednak 9 miejsce to nie to czego oczekiwalem po pierwszym dniu.

wielkie gratulacje dla organizatorow, swietna impreza, za rok bede na bank.
pozdro dla ekipy z bialegostoku za wspolny relaks nad warta w oczekiwaniu na pociag :P

ale mi esej wyszedl :P

ODPOWIEDZ