Anyhow, ciekawia mnie wyniki i paringi poszczegolnych graczy, ale cos czuje, ze nikt nie bedzie sie spieszyl z ich obwieszczaniem

Moderator: swieta_barbara
U nas Cosmo i Butan na kilka miechów przed ETC grali na lokalach rozpami na Euro. I to bez względu na to, na ile punktów był turniej i jakie były ograniczeniawtedy każdy wiedziałby jaki jest skład i skład miałby 2 miesiące na przygotowania, i pierwsze turnieje nowej ligi bylby na zasady ETC
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Miejmy nadzieję, że rzeczywiście ta walka była. Bo niestety wyniki naszych chłopaków od początku były niepokojące.Ziemko pisze:Brawo za walke
W takim razie z zgraniem się nie powinno być problemu.Manfred pisze:@LoremajsterLiga kończy się w Maju, a ETC jest w Sierpniu
Niby...Loremaster pisze:W takim razie z zgraniem się nie powinno być problemu.Manfred pisze:@LoremajsterLiga kończy się w Maju, a ETC jest w Sierpniu
Bardzo długo nie wiadomo było kto jedzie bo top 4 do końca nie wybrało [ część osób po prostu nie wykazywała inicjatywy...] co wg mnie jest błędem...Loremaster pisze:W takim razie z zgraniem się nie powinno być problemu.Manfred pisze:@LoremajsterLiga kończy się w Maju, a ETC jest w Sierpniu
No tak, nie wiemy na ile poważnie do tego podeszli, przynajmniej ja nie wiem. Co nie zmienia faktu że przez dwa miesiące łacznie z masterami przed końcem Ligi można grać na zasady ETC.Ziemko pisze:Niby...Loremaster pisze:W takim razie z zgraniem się nie powinno być problemu.Manfred pisze:@LoremajsterLiga kończy się w Maju, a ETC jest w Sierpniu
A po co? Czemu, jako szary gracz, mam brać udział w ćwiczeniach reprezentacji na ETC? Chcę sobie normalnie pograć na normalne zasady.Co nie zmienia faktu że przez dwa miesiące łacznie z masterami przed końcem Ligi można grać na zasady ETC.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
tylko Ty...Ziemko pisze:Bez przesady wstydem na pewno nie jest 6te miejsce, ale po 3x2gim i raz 1wszym to pewien zawod jest mimo wszystko. (ciekawi mnie, czy tylko jak uwazalem, ze ten sklad byl jednym z lepiej wycwiczonych i przygotowanych skladow do tej pory ETC? - chodzi mi o polskie repy oczywiscie)
Na Drakonie przegralem z Malalem 13:7 albo 14:6 grajac Dark Elfami jak on mial Od 3ciej tury eterycznego coucha i wrathy a ja bsbka i smoka. Nie oszukujac sie, jestem slabym graczem. Jako zawodnik euro powinien mnie scisnac do 0. A i wysadzila mi sie mala czarodziejka w 4tej turze wiec mialem przez 3 tury 2 dd tylko, wiec moglem tylko dispellowac ksiazkeFisch pisze: Malal zabrał się za VC na miesiąc przed turniejem to trudno mówić o wyćwiczeniu i przygotowaniu...
Jankiel pisze:A po co? Czemu, jako szary gracz, mam brać udział w ćwiczeniach reprezentacji na ETC? Chcę sobie normalnie pograć na normalne zasady.Co nie zmienia faktu że przez dwa miesiące łacznie z masterami przed końcem Ligi można grać na zasady ETC.
Czy potencjalnym kandydatom do składu ktoś bronił grać na Bazylu, Master Blasterze i Draconie rozpami na Euro? Czy ktoś im bronił grać tym na lokalach lub zrobić jakieś zgrupowanie wcześniej? Kto poważnie podchodził do ETC mógł ćwiczyć już dawno, a nie czekać do chwili, kiedy na pewno będzie w składzie na ETC.
GoblinNadGobliny pisze:wystawianie graczy z armiami ktorymi nie graja na codzien 'bo jest w topie ligi, a zawsze mial marzenie zagrac tym i tym' jak widac nie jest najlepszym rozwiazaniem.
Niestety dokładnie takie samo zdanie.Barbarossa pisze:Moim zdaniem po prostu, jeśli chcemy poważnie grać na ETC o wygraną, to potrzeba poważnego podejścia. Sparringi, eliminacje, ćwiczenia. Niegrający kapitan (trener), który wybiera i dyscyplinuje skład. Turnieje na zasady Euro. I do końca trener ma 2 zawodników na każde miejsce
W tym roku mam wrażenie, że to było robione na maksa od niechcenia po prostu. Zresztą w poprzednich latach nie było lepiej, ale chyba formuła pospolitego ruszenia się wyczerpuje.