8 edycja ogrów
Moderator: Afro
Re: 8 edycja ogrów
Mają rację, w końcu prawa autorskie to prawa autorskie...
A spam trzeba teraz rozsyłać ostrożnie .
A spam trzeba teraz rozsyłać ostrożnie .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
bedzie, power gejmerzenie na nowiutkich ograch
Ostatnio zmieniony 10 sie 2011, o 21:01 przez kubencjusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak GW zainterweniowało na Ogre Kingdoms?
Tak swoją drogą tutaj nie można wrzucić linka, prawda?
Na Ogre Kingdoms GW to ma chyba nawet własny profil, na BP chyba nie, w kóncu Polska nie była chyba nigdy jakimś wielkim priorytetem w sprzedaży, więc czy jest się czego obawiać?
Mieliście już jakieś takie przypadki, że ktoś wysyłał emaile do admina w sprawie naruszenia praw autorskich na BP?
Pzdr.
Tak swoją drogą tutaj nie można wrzucić linka, prawda?
Na Ogre Kingdoms GW to ma chyba nawet własny profil, na BP chyba nie, w kóncu Polska nie była chyba nigdy jakimś wielkim priorytetem w sprzedaży, więc czy jest się czego obawiać?
Mieliście już jakieś takie przypadki, że ktoś wysyłał emaile do admina w sprawie naruszenia praw autorskich na BP?
Pzdr.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Na razie czytam warstwę fluffową AB, i wygląda na to że humor został zachowany już w nagłówkach do paragrafów (guts&glory, might makes right ).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Mi też się o dziwo bardzo podoba ten book. Szkoda tylko że Tyrant poza dawaniem Ld jest dziadowy.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tyraniusz - amulet of endurace, fencer blades, talisman of endurace
ward 5+ ws10 6at siła5
ward 5+ ws10 6at siła5
I masz gościa z S5 który zginie od jakiegoś Lorda bretońskiego, Lorda Chaosu, czy innego syfu z save +1 (o kraśkowym lordzie nie piszę bo na tego trzeba się chyba side'ować żeby mieć rozsądne szanse zabić go w pojedynku) . Osobiście dałbym Obsidian Blade i Warda na +4 do niszczenia puszek. Ew. tego Tyranta z mieczykiem +1 to hit, S6 i wardem +4.
Albo po prostu mojemu biednemu Tyranowi zrobię wielki stelaż ze sztandarem na plecach i zostanie zdegradowany do Bruisera. Żegnaj, przyjacielu . Będę wspominał jak zabiłeś kiedyś Lorda chaosu na smoku w jedną turę, albo jak sam pogoniłeś szóstkę river trolli. Albo jak do końca bitwy trzymałeś w walce kloc kawy i hordę Greatswordów z priestem... Ech, czasy które nie wrócą...
Albo po prostu mojemu biednemu Tyranowi zrobię wielki stelaż ze sztandarem na plecach i zostanie zdegradowany do Bruisera. Żegnaj, przyjacielu . Będę wspominał jak zabiłeś kiedyś Lorda chaosu na smoku w jedną turę, albo jak sam pogoniłeś szóstkę river trolli. Albo jak do końca bitwy trzymałeś w walce kloc kawy i hordę Greatswordów z priestem... Ech, czasy które nie wrócą...
Kurde poczekam jak to będzie wyglądało w praniu ale jak na razie szykuje się bardzo fajna armia i wreszcie Ogry zrobią sie bardziej grywalne, przynajmniej tak mi się wydaje
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Właśnie znajomy grający WoChem stwierdził że zaczyna zbierać ogry "bo tak naprawdę już od dawna miał je zacząć zbierać i zawsze była to jego ulubiona armia" .
Ja nie mam nic przeciwko, ale niech uczciwie powie że są fajne modele i zasady, a niech nie robi z siebie fanboja jakiejś armii.
-
- Chuck Norris
Chyba właśnie o to chodzi by armie były fajne a GW sprzedało jak najwięcej modeli
Wszyscy chyba kochamy ogry
Wszyscy chyba kochamy ogry