Jest mi wszystko jedno na jaki format gram pod warunkiem, że wiem że jadąc na dany turniej będę grał na zasadach i pkt. takich na jakie się na ten turniej zapisywałem.Kosa pisze:Więc jeśli wszystko jedno to się przecież nic nie dzieje
Jeśli się nie możecie zdecydować jak gracie to po co organizować turniej z takim wyprzedzeniem i z góry ustalonymi zasadami. Informacja o Bazylu i próba zmiany formatu tego lokala była poddana pod głosowanie i upadła. Jeśli członkowie True Legion chcą się rozgrzać przed Bazylem, to niech zmienią format tego turnieju jako organizatorzy. Jestem wstanie zrozumieć argumenty że z braku czasu (itp., itd.) musi nastąpić zmiana bo jedzie ekipa na mastera i chce powalczyć o podium. Wkurza mnie sposób w jaki to jest robione. Po co wprowadzać zamęt. Jeśli organizatorzy nie mają czasu by się spotkać i omówić zmianę formatu przy piwie to mogą to ustalić w inny sposób, chociażby na forum klubu True Legion i przedstawić TU ostateczną decyzję.Kosa pisze:A co do organizatora, u nas wszyscy nimi są, nie Sevi, Sevi tylko założył pierwszy post i go edytuje.
To trochę moja wina, robiąc tą małą rewolucję, ale cóz, chyba się powiodła