Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Drugiego od prawej nie posmakował...antonio pisze:Pytanie za 100ptk, którego wina Joda posmakował?
Znaczy się, że źle pytanie zostało zadane
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Że zadane źle pytanie zostało, znaczy to...bigpasiak pisze:Znaczy się, że źle pytanie zostało zadane
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Shadar pisze:Że zadane źle pytanie zostało, znaczy to...bigpasiak pisze:Znaczy się, że źle pytanie zostało zadane
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Rozpiska została wysłana. Do zobaczenia na miejscu!
Tak jak poprzednicy, proszę o potwierdzenie, kto dostaje maxi pkt za zgłoszenie, za bycie mega zajebistym i ułatwiającym pracę orgom
Nie wiem jak reszta załogi, z którą jadę (Lenart nie ma prawa głosu, bo jest najmłodszy ;P), chętnie pomogę przy blatowaniu itp w pt, jeśli zajdzie taka potrzeba Z Wawy wyjeżdżamy ok 15, więc na miejscu powinniśmy być przed 19. Akadera wyślij mi swój kom na PM
Nie wiem jak reszta załogi, z którą jadę (Lenart nie ma prawa głosu, bo jest najmłodszy ;P), chętnie pomogę przy blatowaniu itp w pt, jeśli zajdzie taka potrzeba Z Wawy wyjeżdżamy ok 15, więc na miejscu powinniśmy być przed 19. Akadera wyślij mi swój kom na PM
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
czym ty jedziesz ze 4 godziny? ja 2,5 robie trase ;] a nie cisne jakos specialnie...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22