[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek

Post autor: Kalesoner »

Mam świetny pomysł:
Dopuście nowe demony na autorskich ograniczeniach, a ja szybko napiszę nowe ograniczenia dla SK i TK, Shino klepnie i jedziemy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

Dobra nie pitolić. Lohost ma racje. JA także mam armie na nowego booka w powijakach. Jak organizator zapewni mi moje figurkowe zachcianki i to na maks z malowania to mogą być nowe. Inaczej wolę grać starymi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

Golonka pisze:Czyli chcesz nam wmówić, że nowy book to w 100% nowa armia? Daj spokój to nie jest 100 figurek, pewnie jakiś spory monster i pare zmian ale na tym pewnie koniec.
Hmmm jakby Ci to powiedzieć, ze starej rozpy zostały mi:

10 Horrorów
Herald tęczy
5 furii
GUO

reszta to albo nowe figsy albo oddziały których w życiu nie wystawiałem i monstera wśród nich nie ma (44 figsy in total) :wink:

Ale jak mi ktoś pozwoli to sobie przyjadę nowymi. Tydzień wolnego i wszystko będzie dopaćkane i posklejane.
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

osobiście uważam to za bzdurę tylko dla tego że zbieram tą armię od 14lat jestem poszkodowany do ktoś zaczął rok temu? bo nagle że się re-roll'nie? albo po prostu jest początkującym graczem?

tak to jest albo gra się tym co ma albo nie, nie sądzę że to wpłynie na frekwencję, a tym bardziej uważam że wpłynie na ogranie armii

jeśli ktoś nie ma kasy żeby kupić 2 boxy much i 2 boxy działa, to stwierdzamy że lepiej zostać przy starym bo na następny master każdy będzie miał full wypas i będzie porówno...

ale nie czekaj przybędzie kolejnych kilku graczy którzy stwierdzą że to nie fer... bo oni zaczęli i o muchach nic nie wiedzą tym bardziej nie testowali, no jak tak można

nonsens
Shino pisze:n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.
+

ps.: fakt gram tylko Khornem co tak wiem o muchach, a 2x cannony kto mi kupi(?)

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Khuman pisze:
Shino pisze:n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.
+

Sarkazm Sheldon*

*correct me if I'm wrong Shino :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Gracze demonów jak z koziej dupy trąba....
Przecież macie te same cory, co były. Do tego spora część faktycznie nowych figurek była wypuszczona wcześniej - do tego wszystko przeszło w special....
Ja mam wszystko poza muchami i działem, które i tak chciałem przerabiać z ironblastera...

Moje przekonania zawsze wiązały się z tym, żeby grać na nowe... Na Bazyliszku też za tym byłem, nie widzę powodu do utrzymywania stagnacji.
Mój interes - grać na stare. Wtedy nie mam dylematu, biorę chadecję i ciskam.
Stare :wink: :wink: :wink:

Ci wszyscy, którzy obśmiewają ten nowy doch, jeszcze nie nie raz zgarną od tego wpi**ol :wink: Stawiam piwko :wink:
Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Cauliflower pisze: Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?
ja moge :twisted:

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Shino pisze:
Cauliflower pisze: Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?
ja moge :twisted:
Spoko, jeszcze mi wisisz z poprzedniego zakładu, więc mam zapas :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Khuman pisze:osobiście uważam to za bzdurę tylko dla tego że zbieram tą armię od 14lat jestem poszkodowany do ktoś zaczął rok temu? bo nagle że się re-roll'nie? albo po prostu jest początkującym graczem?

tak to jest albo gra się tym co ma albo nie, nie sądzę że to wpłynie na frekwencję, a tym bardziej uważam że wpłynie na ogranie [...]
+

W całej tej dość długiej wypowiedzi użyłeś tylko jednej wielkiej litery. Wiadomo dlaczego. :D Ale używaj proszę takowych na początku zdania.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

To gramy na nowe?

Dajcie cannon 0-1
zabrońcie bramy

a reszta sama się zwali przy losowaniu :wink:

Chciałbym wiedzieć czy w sobotę mam jechać po jakieś nowe figsy :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

No spoko Kalafior. Tylko nie wszyscy zbierali niegrywalne jednostki z starego booka. Ja mam zupełnie inny pomysł na armie niż tą którą grałem na starym booku i trochę ciężko mi wydać 2 koła w 2 tygodnie na nową armię i malarza. Ale cóż, jak nie wymyśle czegoś innego to najwyżej nie przyjadę i Świat się nie zawali. :mrgreen: Pozdro
Obrazek

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Przepraszam, że Wam przerwę na chwilę jojczenie o nowych demonach (BTW, dopuśćcie :) ) ale chciałbym wiedzieć:
1. Czy będzie dosyć miejsca do parkowania w bliskiej okolicy WCK?
2. Jak lepiej z Wawy skoczyć, autostradą czy wzdłuż Wisły? Ta druga opcja krótsza w km więc chciałem wiedzieć, czy ma sens.

Tak swoją drogą: będę jechał z Warszawy w sobotę rano i wracał w niedzielę wieczorem. Mogę zabrać do 3 osób.

Maciek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Wzdluz Wisly jak jechalem kilka razy to mi wychodzilo 2,5 h, Gasior ostatnio przez Strykow myknal w 1h 45min, wiec raczej trzeba tak jezdzic.
W dodatku ta droga wzdluz Wisly jest chwilowo w remoncie, zle sie tam jezdzi.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Nawet jakby przez plock bylo te 30km wiecej, to i tak wybralbym autostrade... Bezpieczniej, bezstresowiej, przyjemniej.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Jeżdżę do Włocka od 15 lat. Ta autostrada to bajka. Nawet się nie zastanawiaj. Ja nią jadę ponad 2h ale moja Żona beze mnie ostatnio śmignęła 1:30h i dostała niezły opierdziel :evil:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

mlepkows pisze:1. Czy będzie dosyć miejsca do parkowania w bliskiej okolicy WCK?
samochody będzie można zaparkować na terenie bursy, 'grandmetu' i/lub 'gościńca'. nie są to zamknięte strzeżone parkingi ale bezpieczne.

ps. decyzja w spawie demonów zapadnie do piątku.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

W sprawie demonów zastanowiłbym się jeszcze "co jeśli sędzia źle zinterpretuje demoniczną tabelkę wiatrów magii" ;-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Bardzo bym prosił o nie zważanie na demoniczne płaczki. :D

Jaką gwarancję mamy, że do końca terminu zgłaszania punktowanych rozpisek demony zostaną sensownie pocięte? Czy którykolwiek z orgów może za to ręczyć?
Jeśli nie może, to dlaczego mamy mieć armię bardziej uprzywilejowaną i 14 w miarę równo pociętych?
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

[quote="Kalesoner" i 14 w miarę równo pociętych[/quote]

nie no z tym to przesadziłeś :D :D :D

Rince, ciśniemy autostradą, nie ma gadania nawet :wink:

Tak, btw kto jest sędzią głównym na Włocławku?
Obrazek

ODPOWIEDZ