[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
Mam świetny pomysł:
Dopuście nowe demony na autorskich ograniczeniach, a ja szybko napiszę nowe ograniczenia dla SK i TK, Shino klepnie i jedziemy.
Dopuście nowe demony na autorskich ograniczeniach, a ja szybko napiszę nowe ograniczenia dla SK i TK, Shino klepnie i jedziemy.
Hmmm jakby Ci to powiedzieć, ze starej rozpy zostały mi:Golonka pisze:Czyli chcesz nam wmówić, że nowy book to w 100% nowa armia? Daj spokój to nie jest 100 figurek, pewnie jakiś spory monster i pare zmian ale na tym pewnie koniec.
10 Horrorów
Herald tęczy
5 furii
GUO
reszta to albo nowe figsy albo oddziały których w życiu nie wystawiałem i monstera wśród nich nie ma (44 figsy in total)

Ale jak mi ktoś pozwoli to sobie przyjadę nowymi. Tydzień wolnego i wszystko będzie dopaćkane i posklejane.

- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
osobiście uważam to za bzdurę tylko dla tego że zbieram tą armię od 14lat jestem poszkodowany do ktoś zaczął rok temu? bo nagle że się re-roll'nie? albo po prostu jest początkującym graczem?
tak to jest albo gra się tym co ma albo nie, nie sądzę że to wpłynie na frekwencję, a tym bardziej uważam że wpłynie na ogranie armii
jeśli ktoś nie ma kasy żeby kupić 2 boxy much i 2 boxy działa, to stwierdzamy że lepiej zostać przy starym bo na następny master każdy będzie miał full wypas i będzie porówno...
ale nie czekaj przybędzie kolejnych kilku graczy którzy stwierdzą że to nie fer... bo oni zaczęli i o muchach nic nie wiedzą tym bardziej nie testowali, no jak tak można
nonsens
ps.: fakt gram tylko Khornem co tak wiem o muchach, a 2x cannony kto mi kupi(?)
tak to jest albo gra się tym co ma albo nie, nie sądzę że to wpłynie na frekwencję, a tym bardziej uważam że wpłynie na ogranie armii
jeśli ktoś nie ma kasy żeby kupić 2 boxy much i 2 boxy działa, to stwierdzamy że lepiej zostać przy starym bo na następny master każdy będzie miał full wypas i będzie porówno...
ale nie czekaj przybędzie kolejnych kilku graczy którzy stwierdzą że to nie fer... bo oni zaczęli i o muchach nic nie wiedzą tym bardziej nie testowali, no jak tak można
nonsens
+Shino pisze:n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.
Sarkazm Sheldon*Khuman pisze:+Shino pisze:n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.
*correct me if I'm wrong Shino

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Gracze demonów jak z koziej dupy trąba....
Przecież macie te same cory, co były. Do tego spora część faktycznie nowych figurek była wypuszczona wcześniej - do tego wszystko przeszło w special....
Ja mam wszystko poza muchami i działem, które i tak chciałem przerabiać z ironblastera...
Moje przekonania zawsze wiązały się z tym, żeby grać na nowe... Na Bazyliszku też za tym byłem, nie widzę powodu do utrzymywania stagnacji.
Mój interes - grać na stare. Wtedy nie mam dylematu, biorę chadecję i ciskam.
Stare
Ci wszyscy, którzy obśmiewają ten nowy doch, jeszcze nie nie raz zgarną od tego wpi**ol
Stawiam piwko
Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?
Przecież macie te same cory, co były. Do tego spora część faktycznie nowych figurek była wypuszczona wcześniej - do tego wszystko przeszło w special....
Ja mam wszystko poza muchami i działem, które i tak chciałem przerabiać z ironblastera...
Moje przekonania zawsze wiązały się z tym, żeby grać na nowe... Na Bazyliszku też za tym byłem, nie widzę powodu do utrzymywania stagnacji.
Mój interes - grać na stare. Wtedy nie mam dylematu, biorę chadecję i ciskam.
Stare

Ci wszyscy, którzy obśmiewają ten nowy doch, jeszcze nie nie raz zgarną od tego wpi**ol

Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Spoko, jeszcze mi wisisz z poprzedniego zakładu, więc mam zapasShino pisze:ja mogeCauliflower pisze: Jestem też przekonany, że będzie tego dochu sporo na euro, obstawiam min. 20/27 armii, ktoś chce się założyć?

W całej tej dość długiej wypowiedzi użyłeś tylko jednej wielkiej litery. Wiadomo dlaczego.Khuman pisze:osobiście uważam to za bzdurę tylko dla tego że zbieram tą armię od 14lat jestem poszkodowany do ktoś zaczął rok temu? bo nagle że się re-roll'nie? albo po prostu jest początkującym graczem?
tak to jest albo gra się tym co ma albo nie, nie sądzę że to wpłynie na frekwencję, a tym bardziej uważam że wpłynie na ogranie [...]+Shino pisze:n stare demony nie mam figurek wiec ich tez nie dopuszczajcie, chyba, ze organizator zapewni moje figurkowe zachcianki.

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
To gramy na nowe?
Dajcie cannon 0-1
zabrońcie bramy
a reszta sama się zwali przy losowaniu
Chciałbym wiedzieć czy w sobotę mam jechać po jakieś nowe figsy
Dajcie cannon 0-1
zabrońcie bramy
a reszta sama się zwali przy losowaniu

Chciałbym wiedzieć czy w sobotę mam jechać po jakieś nowe figsy

No spoko Kalafior. Tylko nie wszyscy zbierali niegrywalne jednostki z starego booka. Ja mam zupełnie inny pomysł na armie niż tą którą grałem na starym booku i trochę ciężko mi wydać 2 koła w 2 tygodnie na nową armię i malarza. Ale cóż, jak nie wymyśle czegoś innego to najwyżej nie przyjadę i Świat się nie zawali.
Pozdro

Przepraszam, że Wam przerwę na chwilę jojczenie o nowych demonach (BTW, dopuśćcie
) ale chciałbym wiedzieć:
1. Czy będzie dosyć miejsca do parkowania w bliskiej okolicy WCK?
2. Jak lepiej z Wawy skoczyć, autostradą czy wzdłuż Wisły? Ta druga opcja krótsza w km więc chciałem wiedzieć, czy ma sens.
Tak swoją drogą: będę jechał z Warszawy w sobotę rano i wracał w niedzielę wieczorem. Mogę zabrać do 3 osób.
Maciek

1. Czy będzie dosyć miejsca do parkowania w bliskiej okolicy WCK?
2. Jak lepiej z Wawy skoczyć, autostradą czy wzdłuż Wisły? Ta druga opcja krótsza w km więc chciałem wiedzieć, czy ma sens.
Tak swoją drogą: będę jechał z Warszawy w sobotę rano i wracał w niedzielę wieczorem. Mogę zabrać do 3 osób.
Maciek
- swieta_barbara
- habydysz
Wzdluz Wisly jak jechalem kilka razy to mi wychodzilo 2,5 h, Gasior ostatnio przez Strykow myknal w 1h 45min, wiec raczej trzeba tak jezdzic.
W dodatku ta droga wzdluz Wisly jest chwilowo w remoncie, zle sie tam jezdzi.
W dodatku ta droga wzdluz Wisly jest chwilowo w remoncie, zle sie tam jezdzi.
Nawet jakby przez plock bylo te 30km wiecej, to i tak wybralbym autostrade... Bezpieczniej, bezstresowiej, przyjemniej.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Bardzo bym prosił o nie zważanie na demoniczne płaczki. 
Jaką gwarancję mamy, że do końca terminu zgłaszania punktowanych rozpisek demony zostaną sensownie pocięte? Czy którykolwiek z orgów może za to ręczyć?
Jeśli nie może, to dlaczego mamy mieć armię bardziej uprzywilejowaną i 14 w miarę równo pociętych?

Jaką gwarancję mamy, że do końca terminu zgłaszania punktowanych rozpisek demony zostaną sensownie pocięte? Czy którykolwiek z orgów może za to ręczyć?
Jeśli nie może, to dlaczego mamy mieć armię bardziej uprzywilejowaną i 14 w miarę równo pociętych?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
[quote="Kalesoner" i 14 w miarę równo pociętych[/quote]
nie no z tym to przesadziłeś
Rince, ciśniemy autostradą, nie ma gadania nawet
Tak, btw kto jest sędzią głównym na Włocławku?
nie no z tym to przesadziłeś

Rince, ciśniemy autostradą, nie ma gadania nawet

Tak, btw kto jest sędzią głównym na Włocławku?